Farfar...

Började dagen med frukost med Tessan, sen tog hon bussen till Sollentuna. Glenn var nere o satte upp hyllor i garaget, sen gjorde vi oss i ordning och åkte till Täby kyrka till min farfars grav. Jag såg inte ens gravstenen för en buske hade vuxit upp mitt framför. Alltså den var ju liten när den planterades däe, men nu fick vi klippa ner den rejält! Tände 2 ljus och satt där och tänkte en stund. Man tänker en del när man är där, men det var väldigt fint. Farfar var väldigt mån om mig och jag hopas han ser att jag har det bra och att han såg barnen från sin himmel :)



Farfar!



Felix på väg hem..

Nu sover barnen och vi tittar lite på tv och umgås :)


Fredagen..

Jag var ju på jobb och mina föräldrar passade barnen. Var ett underbart ställe, ett sjöställe, hur stort som helst. 11 rum.. Ja hur som helst så ska jag hämta en del möbler där i nästa vecka.

Glenns föräldrar var här en stund på em, sen kom Tessan vid 17 tiden :) Glenn lagade lasagne åt oss som var sååå jäkla god!! Vi ddrack lite vin och öl o hade trevligt, kollade på idol. Sen somnade vi haha! Var så himla trött! Superkul att träffa Tessan, hon är kvar här. Får se vad denna dagen har att erbjuda. Bjudna på halloweenfest, men den skiter vi i :) blir nåt trevligt hemma. Fundrara på att besöka nån grav. Vet bara inte vilken, farfar i Täby kyrka, farmor i Lidingö kyrka eller mormor o morfar på odenplan.. hmm!! Inte lätt!

Lite bilder...



Tessan o Felix bygger lego..



Skål!



Glenns goda lasagne :).. hade börjat äta på bilden men men..




Go morgon!

Ja då har man en ny dag framför sig! Idag blir det jobb för min del. Ska upp till Skebo kl 11 och kolla på ett hem. Mina föräldrar kommer och passar barnen under tiden.

Har sovit så dåligt i natt! Jag fick migrän igår och tog min migränspray. Drömde såna hemska drömmar sen i natt :( om Glenn och barnen. Ryser när jag tänker på det! Undrar om det kan vara biverkningar av min starka medecin?! Ska kolla det..

Ja nu ska jag hoppa in och ta en dusch, men först måste jag bygga lite lego med Felix. Det har jag lovat!

Återkommer!



Busungarna Bodin..




Joo... föressten...



Köpte denna också, hur fin som helst!


Lina & jag..

Japp japp, idag hämtade jag upp Lina efter jag lämnat Felix på dagis. Vi tog en fika på Tullen, latte o fralla.. Gotti gotti :) sen gick vi en sväng på stan. Jag köpte en tröja till Felix, ville ha lite tjockare men utan luva, hittade en iallafall. Sen köpte jag rosa ögonskugga -suuuperfin! Ett par lackleggings o ett par jeansleggings.. varför - ja det kan man undra, för att jag kände för det! Hur som helst, nu till dagen stooora händelse! När vi skulle backa ut från parkeringen ser jag någon i ögonvrån - Lina, det är för fan Bonde-Roger!! Haha, jag höll på att backa på honom. Sen när han hoppade in i sin bil o skulle åka säger jag till Lina - ta en bild på han!! Snälla!! Suck! Vi är ju inte helt normala, stackars sate... ja Roger alltså!! Ingen dam hade han med sig heller, kanske inte vart nåt eller så var hon hemma och mockade skit, vad vet jag!! Nog om det. Vi åt lunch här sen, och snackade en massa! Idag hade föressten Felix med sig en ljuslyckta han hade målat själv med sig hem.... Nu badar han för fullt här bredvid mig!!

Imorgon blir det lite arbete för mig, mamma o pappa passar Felix o Molly här hemma...

Hej på en stund!



Felix nya tröja...



Lackleggings...



Jeansleggings...



Felix fina ljuslycka som han gjort!!



Öppnade detta igår, smakade skit!! Kommer aldrig mer köpa!!


Ses o hörs sen!


Go kväll!

Innan jag hämtade Felix idag tog jag en varm skön dusch! Tände lite ljus i badrummet, mysigt! Efter dagis åkte vi o fikade hos mina föräldrar. Mamma hade köpt en tröja idag som inte passade nå bra så jag fick den. Lila stickad polo, så mysig. Tack tack, så snällt! Vi pratade lite ekonomi o bolagsformer, mamma är ju ekonom och hon sköter alla papper till pappas företag... Jag ska snart berätta varför vi pratade om sånt, men väntar lite till... Nu ikväll blir det mys, och bonde söker fru.. Just det ja, Bianca har åkt hem nu, Jerry åt middag med oss idag...

Kram kram



Mys i badrummet.. älskar ljus!!



Molly!


Bianca och benet :)

Nu har jag lämnat Felix på dagis. Gick in och handlade lite godis och ben till Bianca. Hon blev superglad :) hon är ju för söt!



Mmmmmm gott!!


Bianca...

Passar nu Jerrys hund Bianca.. har passat henne en del som ni kanske vet. En liten sötnos som har halsfluss för tillfället! Hon har precis fått medecin och mat :)



Bianca...

Nu ska jag snart köra in Felix, och kanske hämta upp Lina om hon mår bra. Vore ju kul med sällskap idag men vi får se hur hon mår :)

Kram

Moa!

Saknar faktiskt att ha Moa här, det är mysigt när hon är här!! Felix saknar henne också :) Vi ses snart igen! Gonatt!!



Moa


Halloj!!

Dagen har gått superfort idag. Lämnade Felix på dagis och Moa till mina fräldrar. Åkte sen till Monika och vi hade supertrevligt enda tills jag hämtade Felix. Höll till o med på att glömma bort tiden haha!! Hämtade Felix o sen hem o städade och gjorde en kladdkaka. Joo, sen kom Börje o Eva hit, mina underbara chefer! Vi har diskuterat en massa om framtiden o den ser mer än ljus ut kan jag säga. Återkommer till det! Nu ska jag mysa lite med Glennpan :-)




Hittade ingen bild på mig o monika så det fick bli en på henne o jimmy!

Vi hörs imorgon...




Nytt utseende...

Nu har Moa fixat till min blogg! Tur att man har en duktig brorsdotter <3 Det är så kul när hon är här! Tänk om man kunde ha henne jämt, hihi :) Nu ikväll åkte vi in och köpte lite godis. Innan det gjorde jag middag, det blev köttfärsbiffar med kokt potatis och pepparsås med sallad till. Sitter nu och kollar lite på tv,grannfejden! Vilka dårar det finns haha... I morgon ska jag till Monika och fika efter jag lämnat Felix på dagis. Moa åker till sin farmor då, alltså mina föräldrar, dom ska på bio och se Bröllopsfotografen. Vill också se den!



Moa o Felix surfar innan maten!



Moa testade vårt bubbelbad, vattnet ser gult ut haha men det är ju inte det, blev bara så på bilden..

Hej så länge..


Helgen...

Jodå! Malin och jag var på auktion i lördags. Trevligt var det, jag köpte inte ett skit, men Malin gjorde en del fynd :-) Jag åkte hem efter det, eller jag hämtade Felix hos mina föräldrar först.

Anders o Malin o Alice var här på kvällen. Vi gjorde god mat.. Grillade rostbiff, friterade pommes och gjorde egen bearnaisesås. Blev några öl också, trevligt hade vi...

Igår var vi o handlade lite, sen fika hos mina föräldrar. Moa hängde med oss hem sen. Brorsan var där också, kul att träffas... På kvällen grillade vi igen haha :-) fan vad gott det var.... Idag har Moa och jag gått på stan lite.. Felix fick en leksaksskruvdragare o jag en tröja... brukar aldrig hitta nåt men nu så :-)

Så har jag suttit en hel del i telefon också om saker jag inte avslöjar än!



Alice... sötis..



Alice o Anders..



Malin gör bearnaisesås...



Molly leopardklädd..



Moa o Molly hemma hos mina föräldrar..



Middag hos oss igårkväll...



Ny tröja.. jag ser fan gravid ut haha men nejnej.. hade bara ätit 4 korvar med bröd till lunch innan :P

Nu ska jag umgåg med Moa o barnen lite.. Felix o hon leker för fullt.. dags att göra mat snart ser jag också..


Soft...

Sitter och kollar på idol. Glenn är uppe med Felix o kommer ner vilken minut som helst :) Dricker en cube och har det allmänt bra! Längtar till auktion imorgon...



Lilla sköningen, lägger sig i Mollys babysitter o kollar på tv haha! Med filt o allt, myyyssssss



Gott..


Lek och mys...

Kom just in efter att ha vart ute med Felix o Molly. Glenn stack iväg på ett jobb, men kommer väl inte allt för sent! Nu ska jag mysa framför tv´n lite. Fasen vad kallt det var ute nu på kvällem, men Felix var glad han :)



Felix med sin gräsklippare..



Min bil kom med på ett hörn...



Här står Felix och kollar på bilar, enda nackdelen med vårt hus. Det ligger intill en väldigt trafikerad väg.. Vägen upp till Väddö bla, fast vi bor inte så långt upp. I svanberga bor vi :)



Vår uppfart, mörk o suddig bild..



Molly har vart ute i friska luften, hon sov medans vi lekte...

Hörs sen...


Fullt ös....

Ja, nu har Monika och Melle åkt hem. Vi har haft en toppendag. Barnen har lekt och badat och grejat. Felix var lite grinig idag, men men han mådde kanske inte så bra. Nu sover han sött! Vi köpte hem pizza iadg till lunch, Felix somnade tyvärr så han har sin kvar till sen... Glenn är på väg hem, han hade vart på bolaget också. Gott :) I morgon är det auktion som gäller, blir kul... med Malin och Malin...



Badkillarna.... Melle och Felix...



Pizzor på väg hem... haha!


Nu ska jag plocka undan lite här..




Ja då var det kväll igen då...

Sätter mig här en stund. Ätit middag, badat och lite byggande med lego har vi hunnit med här. Glenn lägger Felix nu och Molly sover. Imorgon kommer Monika hit, det ska bli kul... Fredag är det också, veckorna går så sjukt fort.

Sa jag att jag var och träffade mina chefer idag?! Det var jag iallafall, ett givande samtal var det. Dom är fantastiska människor :) Jag tog med mig mina kärleksmums o fick toppbetyg haha! På lördag är det auktion, Malin o jag åker upp förmodligen...



En liten muppbild på Molly och mig, vi väntar på Felix när han badar.. hej å hå...



Här badas det...



Titta vad Glenn kom hem med :)

Jag ringde honom och bad honom köpa kaffe och bröd... -Jag är vid roslagsstoppet nu, hörde jag cocosbollar sa han... JA det gjorde du sa jag :)

Nu ska jag kolla tv och prata med Glenn om div framtidsplaner...


Utvecklingssamtal och bakdag...

I morse var jag på utvecklingssamtal på dagis. Bara positivt, så härligt och roligt att höra. Han är glad, snäll och omtänksam :) slåss inte och bråkar inte. Han pratar bra vilket han gjort rätt länge och mycket och älskar naturen och allt levande! Mammas lilla kloka hjärta, världens finaste kille. Molly var med också såklart, hon tyckte det var spännande att kika på allt :) Sen åkte vi hem och jag har bakat kärleksmums igen, dom blev goda! Molly har sovit, men nu ligger hon på golvet här och pratar för fullt. Vi ska hämta Felix snart. Hade tänkt hinna med en fika med min chef idag, men klockan gick lite för fort så jag hinner inte innan jag hämtar på dagis tyvärr, men men.. i morgon eller en annan dag. Just det ja, Monika o Melwin kommer imorgon ju..



Världens finaste kille...



Å så bakade jag lite som sagt...



Lilla Molly...

Hej...


Höstmys...

Sitter här med en kopp te och väntar på att Bonde söker fru ska börja. Det är ju så kul att se, men samtidigt så sjukt pinsamt! Dom är ju så bortkomna en del, haha! Jag vet att jag inte är ensam om att skämmas när jag kollar på det iallafall.. hehe.. Glenn gick upp med Felix nu, så jag hoppas han kommer ner snart. Felix badade med mig nu på kvällen, det är alltid populärt. Ikväll blev krokodilen kompis med sjöstjärnan, det tyckte jag var fint haha. Han är så gullig när han håller på...

Nej nu ska jag stänga igen datorn!



Sätter in en bild på Jazza och Rex, tänker på er som alltid...

Puss!


Middagsdags snart...

Håller på med middagen nu, chili con carne blir det! Blev visst inspirerad av nån :) Idag har jag bara städat och fixat hemma. Felix och jag åt glass till mellis och läste hans nya böcker som han fick idag. Min mamma är med i en bokklubb till honom :-) Nu kommer snart Glenn hem... får se vad vi hittar på. Ikväll är det Bonde söker fru också, det måste jag se haha fast man skäms som fasen!!



Glass är gott...



Här sitter jag...



Chili con carne på gång....


Förresten en kul grej Felix sa idag när jag kom in med hans bokpaket... en vit ganska platt kartong... -PIZZA.. ehh nej det är inte det, det är dina böcker! Haha...




Händelserik dag idag...

Började dagen med att lämna Felix på dagis. Efter det åkte jag ner på stan och mötte Malin o Tuva. Vi gick i affärer och sen åt vi lunch! Hur mysigt som helst! Under morgonen fick jag också ett erbjudande som var väldigt bra, angående jobb, men det tänker jag berätta mer om sen. Kan säga att jag talat en hel del i telefon idag med min chef. Jag ska berätta sen om det. Nu ikväll har jag vart hos mina föräldrar och fikat lite och pratat en massa om dagens händelser.. Glenn och Arvid jobbar på i vår källare o här sitter jag och skriver lite..



Här har vi lilla Tuva idag när vi lunchar!!



Här har vi min lilla Molly som just kommit hem till mormor och morfar...



Här står Felix och vispar grädde hemma hos mormor och morfar!

Hej så länge...


Sova på en tiger..hmmm

Haha ja det kan man göra, kolla bara på Felix! Är man trött så är man.



Själv håller jag på och gör kalops nu till middag, måste ju börja i tid eftersom det tar ett par timmar. Har bara städat och tvättat idag, så tråkigt väder så vi är inne och myser lite. Imorgon ska jag träffa Malin o Tuva och gå på stan o luncha lite.

Återkommer...


Mysigt restaurangbesök & Moderna museét..

Jag måste ju ändå börja med att rätta till inlägget här under. Det var ju inte 12 år sen jag var på Michael J utan 17 år sen, herregud! Haha. Måste fått för mig att jag var ung där ett tag :/

Nu till helgen. Lördagen började som helvetet självt!! Jag hade sån jäkla migrän och ingen spray hemma. Ringde mina underbara föräldrar och dom åkte till apoteket o sen hit. Sen hjälpte dom till med barnen o vi fikade. Jag mådde helt bra efter nån timme. Vi har ju Felix på föräldrakooperativ, vilket innebär att man är med o städar på dagis o sköter allt annat. Nu var det vår vecka så Glenn o jag städade där medans mamma o pappa passade barnen hemma hos oss. Glenns kompis Lisa från England var här o tanken var att vi skulle åkt in till Sthlm på kvällen men det blev inte så. Mina föräldrar tog med sig Molly hem och sen lämnade vi Felix hos Glenns föräldrar, sen gick vi till Antep och åt god mat! Efter det blev det nån drink på stan o vi promenerade lite i parken. Jag ringde Lina o vi fick komma upp till henne på ett par öl och där blev vi kvar! Supertrevligt var det! Vi har alltid mycket att prata om o det är kul :-) Sen blev det taxi hem!

Söndagmorgon var rätt lugn, skönt att vakna själva :-) Vi gjorde oss iordning o Glenns pappa hämtade oss. Var skönt att komma till Felix fort! Sen åkte vi till mina föräldrar o Molly. Vi åt lite mackor där o fikade sen åkte vi in till Sthlm och gick på Moderna museét. Träffade Lisa där, det var kul. Barnen skötte sig perfekt! Det var bl.a Salvador Dali på moderna förresten, han var mycket speciell han. Har läst en del om honom tidigare, vi hade även en skulptur av honom på jobbet. Cool konst tycker jag, och även del del helsjuka grejer.. Roligt att se. Vi fikade där, sen åkte vi hem. Kollade lite på tv, sen sov vi!



Äter mat på lördagskvällen...



God drink på trädgårn!



Min pappa o Molly...



Glenn..



Lina, ser ut att trivas i vårt sällskap :-)



af chapman... Felix impad... stoooor båt!



Inne på moderna.. Andy Warhol kossor i bakgrunden...



Felix äter en dyr bulle...



Hemfärd...



Felix dricker vatten, snygg hihi


Michael Jackson tema i idol...

Måste ju bara säga att han var ju självklart min idol när jag var yngre och än idag diggar jag hans låtar stenhårt.. Han har gjort så mycket bra musik. När jag var 13 år var jag och såg honom på Stadion i Stockholm! Det är mer än 12 år sedan nu det. Jag börjar bli gammal, men men det gör ingenting :-) Vara bara tvungen att drömma mig tillbaka till den tiden då mitt rum var tapetserat med Michael J bilder!!!

Hej hej!

Nu är det snart idol.....

Glenn är uppe och lägger Felix och här sitter jag :-) Tänkte bara slänga in ett kort inlägg. Ikväll blev det pizza, och så fick vi lite presenter också. Hoppas nu bara inte Glenn somnar där uppe :-/  Nej nu ska jag glo lite på tv då.

Ha en bra fredagskväll!



Ibland blir man trött! Ligger och drömmer om monster och isbjörnar och allt han och Lina hittat på :-)



Å här sitter jag..




Toppendag och kväll med för den delen....

Ja igår hämtade jag upp Lina efter att jag vart på bvc med barnen. Molly fick vaccination. Vi skulle fika lite och så, men det blev som så att hon sov kvar här och vi delade på en flaska rött :-) Hade en toppenkväll!! Pratade om allt möjligt, som vi alltid gör! Glenn han var på kurs o var borta över natten och jag är så jäkla glad att jag slapp sova själv med barnen! Idag har det vart massa lek med barnen o så åt vi lunch, sern begav vi oss in till norrtälje. En kul sak i går var när Linas Björn skulle hämta henne. Vi sa till Felix att Björn kommer o han vill säkert rita med dig. Felix hämtade sina pennor och papper och sa - snart kommer isbjörnen och vi ska rita! Haha.. ja inte lätt för honom att förstå det, att man kan heta björn också :-) Nu väntar och längtar jag efter Glenn.. inte van att vara utan honom... hej så länge...

Höstpromenad i skogen...

Felix, Molly och jag klädde på oss och gick ut i skogen för ett tag sen. Det var riktigt mysigt, nu är det verkligen höst! Felix plockade plommon som han tog in. Vi har massor med plommon kvar på vårt ena träd. Vi tog även med oss löv in som vi sedan plastade in och fixade lite med. Nu ligger Felix i soffan o kollar på barnprogram. Jag ska nog sätta på lite kaffe... Vore gott de!!



Jo just det... Molly kan sitta själv nu!



Mössa o jacka på! Det var kallt ute....



Mycket plommon kvar...



Felix bland höstlöven...



Pysslade lite inne...



Här fixas det...


Föressten så är det så underbart att se och höra Felix o Molly. Dom skrattar så mycket ihop och han har börjat prata så mycket med henne. Å som hon skrattar, hon har alltid skrattat bara hon ser honom, haha! Hon har varit glad sen hon föddes, hon är verkligen alltid glad, nöjd, bara skrattar och sover hela nätterna. Hon är underbar helt enkelt, precis som Felix... Puss!


Johoo..

Igårkväll var Arvid här, Glenn o han jobbade till sent på kvällen. De bytte elen i vår källare. Jag åkte iväg en sväng för att jag hade tråkigt och vad händer?! Självklart får jag punktering i det regnigaste, kallaste, och blåsigaste vädret någonsin. Så var det mörkt också. Ringde Glenn och han kom o hjälpte mig. Även en farbror som bodde där kom ut och hjälpte till. Han var super härlig :-) Barnen satt ju i bilen också, Molly sov hela tiden o det fortsatte hon med och Felix satt o undrade vad som hände. Sen somna han direkt när vi kom hem. Felix är hemma idag också. Ikväll ska vi städa på dagis.. jippii.



Här ligger mina små älsklingar o myser!



Vilken stil han har, haha!



Hihi sötosen..



Felix äter bulle och har hittat en kinapinne haha...


Idag är det superfint höstväder så vi ska gå ut om ett tag. Molly sover så vi går väl ut när hon vaknat då. Älskar mina barn så mycket. Dom är ju helt underbara :-)



Bakat bullar :-)

Nu har Felix och jag bakat bullar. Han är så duktig! Goda blev dom, mmm!



Felix bakar för fullt...



Här har vi dom...


Shopping...

Igår blev det en del shopping till barnen, främst Molly eftersom Felix redan fått allt nytt i år. Overall, 2 vinterkängor, massor med tröjor, byxor, mössa vantar, mm mm. SÅ igår fick Molly kläder. Mycket Hello kitty blev det, haha! Jaja, men jag är ju nörd så jag tycker det är gulligt. Felix fick en snygg tröja av min mamma också :-) Sen var vi hemma, jag städade en massa. Som vanligt. På kvällen kom pappa hit med pizza, såå gott!! Glenn och jag ska bli lite sundare från o med nu, vi var in och handlade igårkväll. Sen hade vi det lite mysigt när vi kom hem o barnen sov.. Ikväll kommer Arvid hit, så det blir jobb för deras del. Jag har Felix hemma idag föressten, han hostar ju lite, men är inte sjuk så egentligen. Jag tycker det är mysigt när han är hemma. Vi har precis tagit ett morgonbad allihop :-)





Mina fina...



Kläder mest till Molly, sheriff tröjan är Felix...



Söta vinterskor va...



Felix hjälper mig frosta av frysen..



Molly sötis..



Gullig i nya mössan..



Nybadad nu på morgonen..



Felix skulle ju bada Mollys balja såklart haha..

Hörs sen...


Dopet..

Igår hade vi dop här hemma i Risslingby! Det var en superfin dag, en riktigt vacker höstdag. Allt var så himla lyckat och jag är jätteglad. Jag hann perfekt med maten och det, gjorde klart smörgåstårtorna på fm, och även fixa klart allt annat. Molly skötte sig jättebra, hon är ju hur lugn som helst. Felix var också jätteduktig :-) Är så glad för dom som var med, vi hade bara dom närmaste, det hade vi sist med. Bara familjen, sen Mollys gudföräldrar som är helt underbara. Ja dopet hade inte kunnat bli bättre. Fredrik, prästen som även döpte Felix är verkligen toppen :-) Massa fina gåvor fick hon också vår lilla tjej.

Kvällen blev lugn sen... man var lite trött!



Glenn o Molly innan dopet...



Min älskade pappa... som även är världens bästa morfar...



Min kära mor med nyopererad hand!



Här var vi, i vardagsrummet!



Jag o Molly



Jag, Glenn, Patrik



Döpt...



Familjen... vi öppnar Mollys presenter..



Molly med sina gudföräldrar, Belinda och Patrik...



Presenter...




present...



Ena smörgåstårtan jag gjorde...



Tårta nr 2..



Tårtan min mor o far hade med sig :-)



Servetterna.. söta!

Ja det var allt för nu, nu har ni fått lite bilder!!

Är glad över dopet..

Puss o kram


Mys....

Ja, Glenn kom hem till lunch idag och vi åkte in och handlade till imorgon. När vi kom hem gjorde jag en smörgåstårta (ska göra en till imorgon, och även garnera den jag gjorde idag) plus en ost o skinkpaj, så lite är gjort! Skönt. Nu ikväll blev det kinamat! Gott :-) Har sprungit runt samtidigt som idol står på och plockat lite. Hoppas på en toppendag imorgon!



Felix hjälper till i köket!



Jag och Felix...

Hörs imorn!




Nya hårfärgen då...

Ja så här ser jag ut idag.



inte så illa kanske, vad vet jag.

Glenn är på väg hem nu :-) Älskar honom så...

Felix har badat för fullt nu på morgonen, han älskar att bada.

Vi hörs senare... skickade mess till Malin nyss om att jag inte kommer idag. Känner mig så dum, men jag har inte riktigt tänkt på hur jag ska hinna med allt. Vet fortfarande inte hur det ska gå till men, vi får hjälpas åt, Glenn och jag.. Hoppas jag kan träffa Malin o dom nästa vecka :-)

Tänker på min kära vän M som har det lite tufft just nu, inget jag tänker skriva här men ändå. Jag tänker på dig iallafall, allt blir bra!!

hej så länge...


Seg dag igår....

Egentligen skulle jag fikat hos min kompis Monika, men det vart inte så. Jag kände mig så seg o förkyld. Känner lika idag :-( Ska ta en tablett snart. Hur som helst så började jag gårdagen med akupunktur, efter det blir man trött, eller ja, man kan bli trött och jag blir det. Inte på en gång, men nån gång under dagen brukar jag få en trött-chock och bara känna mig helt sänkt. Efter det åkte jag förbi mina föräldrar, mamma var hemma. Hon har nyopererad handled. Handen var i ett stort paket, lite jobbigt, högern också! Jag blev kvar där tills jag skulle hämta Felix.  Ja sen hände det inte mycket resten av dagen. Lagade mat och åt. Glenn var hemma på kvällen också...


Föressten har jag färgat håret mörkt igen, nästan svart!


Idag känner jag mig som sagt seg igen, lite ont i huvudet och Felix hostar. Han hostade i natt en del. Stackarn. Hur det än är så är det dop i morgon och vi måste handla. Jag ska göra två smörgåstårtor, nån paj, och sen fixa lite annat till... Så jag  har att göra. Doptårtan fixar min mamma... SÅ nu gäller det att bli lite pigg. Jag ska egentligen fika hos Malin i Aspnäs idag, men... jag får se om jag orkar o hinner. Vill ju gärna det med, vet inte hur jag ska hinna med det!!




den här hårfärgen använde jag...



Felix, haha han sa ta kort på mitt päron...

Vi hörs senare...

JAG SAKNAR GLENN......



Marknaden avklarad...

Ja, det blev en sväng med barnen och Lina. Köpte tröja med bilar och traktor till Felix. Han blev superglad min lilla älskling. Han ville inte åka karusell, han sa att han satt bra i vagnen haha! Sötisen, men har var så impad av alla karuseller som snurrade och blinkade. I bilen hem somnade han. Nu kollar jag på Bonde söker fru... pinsamt o kul haha!



Felix fina tröja...



Å hans traktor som han valde själv!



Mollyskruttan :-)

Gonatt!!


Kärleksmums...

Ja, idag har jag bakat kärleksmums.. Dom blev grymt goda!! Här är receptet på dom! Om ni vill ha det..


Ingredienser150 g smör
1 1/2 dl mjölk
3 ägg
3 dl socker
1 msk vaniljsocker
3/4 dl kakao
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl

Glasyr
75 g smör
3/4 dl starkt kaffe
1/2 dl kakao
1 1/2 msk vaniljsocker
5 dl florsocker

Garnering
1 dl kokosflingor

Gör så här

Sätt ugnen på 175˚. Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm eller lägg i ett bakplåtspapper.
Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. Tillsätt smör och mjölk och blanda allt till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Glasyr: Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda väl.
Tag ut kakan ur ugnen, låt den stå en stund. Bred glasyren över den varma kakan och strö över kokosflingorna.




Så här blev dom!!



Mm... duktig jag är...

Har inte gjort så mycket annat idag. Bara tagit det lugnt efter att jag körde Felix till dagis. Idag fick jag på honom sina nya vinterstövlar. Dom skulle ut i skogen. Han är jätteknepig med nya kläder och han är alltid rädd för nya skor, haha lite gulligt. Men jag övertalade honom o sa att han kunde stampa i vattenpölar med dom på, och då fick jag sätta på honom dom!

Ikväll tänkte vi åka in till marknaden som är i Norrtälje, Felix kanske vill åka karusell med mig. Vi får se om han törs.



Molly fjutt i sin nya lila klänning...



Mammas andra älskling...



Mästerfotografen som tar kort på sig själv varje morgon med mammas mobil, haha!



Denna morgon tog han även en bild på sin syster som låg o sov.. hihi



Hej så länge...


Jazza är i himmelen...



Min fina vovve...



Här levde båda hundarna.. även Rex är saknad...



Hur ska jag någonsin kunna glömma... jag vill inte glömma, bara önskar jag kunde tänka på dig utan att tårarna rinner...


Anledningen till detta inlägg var att Felix gick förbi ett foto på henne och sa -Jazza är i himmlen... stackars Jazza :-(


Det är så svårt..... jättesvårt...



Tjena...

Har inte hunnit med att sitta här nåt. Har inte hänt så jättemycket heller, men i söndags var vi hos Monika i rimbo o fikade lite. Så har Arvid vart här i två dagar, han jobbar åt Glenn. På kvällarna med, han är supertrevlig :-) Ja allt rullar på, idag har jag vart på akupunktur, fick även lite massage. Skönt. Så har jag handlat, lagat lasagne o ja.. nu sitter jag här. Leker med Felix och läser böcker med honom. Det gillar han..



Tummens resa, en av felix favvoböcker...




Cinderellakryssning blev det i sista minuten, Madde, Glenn & Arvid rockar!

Ja i sista minuten vart det ändrade planer pga en del omständigheter som jag inte tar här! Såå, vi drog på kryssning istället och det var grymt skoj, kvällen var kanon och hemresan också med kareoke i fun club!! Faan vad grymma dom var som sjöng! Vi träffade en del folk, många skumma och några roliga. Hatar dock nätterna i hytten, blääää säger jag. Skulle gå från hytten och upp själv och folk drog i en från alla håll, -du ska med här- du ska med oss osv... var fan läskigt!! Hua!! Glenn och jag satt ute på däck till 7 på morgonen, på långt håll såg jag ljus i mörkret. -Är det finland sa jag... Mmm det är det nog sa Glenn, men fasen det var båtar haha!! Kanske inte har så bra syn ändå :-P Vi hade det mysigt där ute och vi kom på att vi var rätt speciella... Arvid tycker Glenn låter som en nykär 15åring när han pratar med mig, haha. Det var roligt att höra! Vi ÄR ju KÄRA, efter åren som gått har liksom inget förändrats så, jag älskar Glenn!!

Saknade barnen hur mkt som helst! Var underbart att se dom igen. Molly hade vart glad hela tiden och sovit från 19 tiden till 10 på morgonen! Felix hade fåt MASSOR med vinterkläder. Snällt tycker jag!! Vi fick middag också hos Glenns föräldrar när vi kom hem, lasagne!! Mmums!

Föressten körde min underbara pappa mig till båten, Glenn o Arvid var redan där! Tack vare att min pappa kan massa smitvägar lurade han köerna och jag hann precis!!! Nu ska jag mysa i soffan!!

Kram till alla!



Glenn och Arvid....



Here I am....



Arvis ska ta sig upp o sova... Glenn ser ju lycklig ut haha...



Jag typ 7 på morgonen...



Hemresa....

Ja det vart inte så mkt bilder för jag hade inte med min mobil upp, men men... GoNatt!!



Bullar...

Igårkväll var Glenn hemma och mina föräldrar var här. Vi bakade bullar och fikade lite... Idag kommer Felix farmor och hämtar honom vid 13 tiden, han ska sova där i natt och knäpp som jag är så saknar jag honom redan. Jag vet att han har jättekul där och han skiner som en sol när jag frågar om han vill sova där. Jaaa :-) säger han. När Felix har åkt ska jag göra mig iordning för kvällen, sen hämtar min far mig och kör in mig till stan. På vägen lämnar vi Molly hos mamma. Molly blev ju föressten 5 månader igår!! Tiden går så fort.



Goda bullar blev det!



Felix badade igår när han kom hem från dagis :-)

Vi hörs!




Förberedelser för morgondagen och städning...

Ja just nu sitter jag ju här och skriver lite, men har hållt på och provat kläder tills i morgon då jag ska på Göta Lejon och kolla på Buddy Holly, med Brolle!! Wiiie, det ska bli skitkul! :-) Kryssningen blev inställd, men det gör inte ett skit! Glenn ska på NHL premiär i globen under tiden, sen blir det hotellnatt i Sthlm. Glenn har nu blivit erbjuden chefsjobb på Titania, han är så duktig och jag är så stolt över min man! Tidigare har han vart projektledare o servicechef, men nu blir han boss över hela skiten :-) Mkt hårt jobb är det, och han har även sin egen firma att ta hand om. Jag hjälper självklart till med det jag kan. Plus att jag håller allt flytande här hemma med barn o allt annat!

Slängde just in tvätt och har hållt på och grejat lite, hann även med handling i morse.

Felix är på dagis nu och jag hämtar ju honom som vanligt kl 14, saknar honom alltid när han är där.

Just det ja! Träffade en kär gammal kollega till mig i morse, Micke! Vi pratade länge om vårt fd samarbete och det vore roligt att ta upp det igen, vi är båda drivna att starta eget och vi är ju i samma bransch. Kul kul, får se vart det leder!

Nu lite blandade bilder....



Klädfunderingar..



Ny tröja, inköpt igår, o nya jeansen... höstkläder! Fina tycker jag...



Nytt nagellack blev det också...



Som såg ut så här efter en målning... helt okej färg.. älskar rosa....



Gårdagens middag, kycklingfilé med rotfrukter...



Serverades med ris och champinjonsås...


Visst ja, nu glömde jag ju bort. Mamma o jag beställde doptårtan igår, sen var även vår underbara präst här på kvällen. Vi gick igenom allt och det blir så bra :-) Felix var så rolig för innan prästen kom så sa jag till honom att det skulle komma folk så han fick hjälpa mamma att plocka undan leksaker mm från golvet. Sen satt han i förstret när prästen kom och då sa han -Mamma nu kommer folket! Haha, sen när han skulle gå sa han - Nu ska folket gå hem... aj han är så rolig, han trodde uppenbarligen att han hette folket :-) Sen deckade han i sin säng, mammas ögonsten!!

Hejhej!


RSS 2.0