Gokväll!

Nyss hemkommen från en trevlig kväll med Monica o Jimmy med familj. Vi var hos Jimmys föräldrar och det var en del folk där. Kul var det, men jag körde så jag var nykter såklart. Sjöng lite karaoke gjorde jag ändå, men det gick sådär, haha! Jaja, jag bjuder på det. Nu ska jag sova lite och imorgon är det kalas för lillskruttan som blir 1 år. Snacka om att tiden går fort!

God natt!

Fixar...

Ja idag har jag fixat en hel del. Gjort en del till bokföringen och skrivit nån faktura mm. Nu håller jag på o tvättar. Glenn somnade på soffan, kul kille haha. Snart ska vi handla till Mollys födelsedag som är imorgon och även hämta Felix på dagis. Träffade Lina imorse i parken =) och Ior förståss... var kul att ses även om det var en kortis bara =)

Nu ska jag fortsätta här...

Firar lite =)

Nu har jag vart in och satt upp skyltarna för auktionen jag har den 9/5, nu måste jag bestämma mig i helgen vad jag ska ha med för grejer, samt göra tidningsannonserna klara så jag hinner få korr, mån eller tis. Vi har öppnat en flaska champagne här och firar min nya bil lite! Den är ju kanon, helt underbar!



Gott!



Bilen första gången jag såg den... och blev kär <3

Nu ska vi umgås lite här! träffade Ida på preem när jag var in.. saknar henne o hoppas vi kan ses snart. vi jobbar ju så jäkla mkt vi!!



Ida på g att gå ut sist vi var ut...

Hej hej!

Ja ni...

Jag har köpt ny bil idag =) Nissan qashqai.. Är grymt nöjd. Sprillans ny också. Underbart..






Hej så länge!

Hejhej

Jahaja, så är onsdagen slut. Har vart ute i Rosättra med Micke idag och hämtat grejer. 2 fulla släp blev det. Gissa om bilen gick tungt hem! Jag har jobbar i mån o tis också, mest fixat ärenden osv och så har jag vart o gjort lite annat, men det får ni veta imorgonkväll tror jag! Igår hade jag besök på kvällen av Osa och Inger, dom ska hjälpa mig att göra ny hemsida till firman. Den gamla behöver verkligen bytas ut, men jag har inte haft den tiden. Nu är det på gång iallafall. Ska bli roligt att se- Nyfiken!!

Ja, imorgon har jag inget särskilt förrän på kvällen. Har lite småfix på dagen bara, man kanske ska åka ut till tomten och kolla.. snacka om att man har mkt saker på gång samtidigt.. Alltid vart sån, och kommer alltid att va!


På lördag fyller min lilla tjej 1 år, inte klokt vad tiden gått. Lilla Molly <3



Sötis...



Tungt som... ja!

Nu har jag så fullt så jag får inte in en grej till förrän efter auktionen den 9e...



Lilla fisen... älskar mina barn över allt annat på denna jord! Längtar till på lördag o Mollys kalas, ska bli mysigt att ha familjen här. Vi jobbar så fruktansvärt mkt så det ska bli helt underbart. Bara få vara hemma o fixa med barnen.. o Glenn.

Känner mig lite seg, men är sugen på att se fuskbyggarna vid 21. Får se om jag orkar det.

Vi hörs imorgon, kram på er!


halloj

Har haft migrän idag, och ingen spray!! Kollade när dom stängde apoteket och dom stängde kl 14, jag kollade 5 i.. så jäkla jobbigt. Fick treo comp av mina föräldrar och det har lindrat lite nu. Jag var där med barnen och lekte idag, Glenn o Arvid var ju inte direkt pigga när dom kom hem.. tio imorse haha! Jaja.. För att återgå till gårdagen så var den ju kanon för min del. Monika var här med sällskap på kvällen. Det var riktigt trevligt, jag kom isäng vid 12 tiden... Nu kör Glenn Arvid till bussen, han var tvungen att åka in till sthlm ikväll.. Haha, Arvid kom hem med en tröja istället för sin jacka, jag måste ha bytt nånstans sa han.. aja dom hade nog kul, med tanke på att han brände 4000 spänn så hoppas jag det var kul, haha.

Saknar Glenn nu, har knappt setts i helgen ju. Vi ska äta tacos ikväll =)



Monika...





Felix på färsna igen...



Gulligt lamm...

Imorgon är det jobb igen, eller jag ska mest fixa lite på lagret o tömma mitt släp och ringa en del samtal!

Nu ska jag bara mysa med min fina familj... ska bli underbart när glenn kommer hem nu.

Hoppas ni haft en bra helg, det har vi!



Tack o hej....

Föressten grillade vi i helgen.. oxfilé såklart o igår gjorde Glenn stek, men det sa jag va....

PUSS

Färsna och bowling!

igår var vi på Färsna igen. Jag, barnen och mina föräldrar...



Felix kör traktor med morfar...



Felix bowlar... åh vad han tyckte det var kul!



Söt... bowlingskor o allt haha



Vi hade kul iallafall, det kommer mer inlägg sen om resten av kvällen, orkar inte skriva mer just nu!

Hej

Hej hej..

Glenn och jag lämnade Felix tillsammans imorse, sen åkte vi och handlade lite. Skönt att göra det när man är två! Molly var med såklart så vi åkte och köpte skor till henne. Köpte ett par till Felix också, hoppas han kan ha dom!
Väldigt bra priser fick vi också för Maria var där =)



Mollys nya... så söta så =)



Felix.. hoppas han blir glad o gillar dom, han är lite kinkig när det gäller nya kläder o skor, haha!


Om en stund ska jag åka till dagis med Molly på inskolningssamtal, sen utvecklingssamtal med Felix och efter det 3 års kontroll med Felix! Mycket på en gång! Glenn kommer också vara med. Han åker hoj just nu, skulle ut och mäta på tomten lite...

Jahapp... vi hörs senare. Ikväll kommer Arvid hit, det blir kul och vi ska äta stek från skebo.. hoho..



Glenn... Arvid.... Madde -Ålandsbåten!

Tja!

Lite blandat



Sånt här skitväder var det när jag åkte hem igår från Singö...



Två fulla släp till blev det igår, nu är det klart!



Felix snygga hus.. byggt helt själv, värsta arkitekten ju..



Mammas fina kille...



Huset på Singö... snyggt jag har backat in i enen... nästan...



Vi var ut till tomten idag, dom har rivit lite av den rasade ladan, gjort nya infarter mm jättekul att se och Felix var mycket imponerad av grävmaskinen...



Nere till höger där nere blir huset sen, det första huset...

Har inte gjort så mkt idag, tagit det lite lugnt, Glenn har vart hemma också. Ska ev åka in o träffa Micke ikväll vid lagret, ska tömma hans släp som är fullt med grejer som jag inte vet om jag får in, men det ska gå!!

Nu ska jag fixa lite mat..

Hej hej!


Hallo..

Ska snart sticka iväg till Singö, det blir sista vändan dit idag. Vi fick med oss mycket igår. Var hemma vid 7 ungefär, var sen ensam på kvällen. Glenn o Arvid var ute i ekeby och jobbade. Har bokat in en auktion nu innan den 22a, känns så skönt. Det blir i Nysättra! Ska åka dit ut och kolla också, men jag vet att det funkar där!

Igår började grävarna på vår tomt, fan att man inte hinner åka ut och kolla ens. Tydligen har vi fått en ny infart och dom håller på med grunden mm ja jag vet ju inte, men hoppas jag hinner kika ikväll då!

Har lite saker jag måste fixa... måste boka tid till frisören.. det är viktigt, jag glömmer bort mig själv ju! Måste få tid bara, är ju alltid upptagen.. Så måste jag boka in mig på en massage, är så stel i nacken.. hmm ja det var väl det.



Nu ska jag göra mig iordning och åka!

Lång dag...

Kom hem för en stund sen, blev en lång dag och mycket grejer var det där ute. Imorgon åker vi ut igen, har tagit in 2 extra killar. Måste ta med mig båda släpen också. Bara att fylla och åka =) Det var ett underbart ställe iallafall, precis vid vattnet låg det, men var jäkligt långt dit ut! Körde fel 2 ggr, haha. Tur man är bra på att backa med släp nu för tiden annars hade det vart kört på dom där små smala vägarna...



Just hemkommen.. snygg uppbackning på gräsmattan...



Den här utsikten var från sovrummet på övervåningen.. riktigt nice ställe faktiskt... men långt dit ut, fy fasen..

Nu ska jag läsa tidningen o kolla lite på tv. Undrar om Glenn somnat med barnen där uppe, har inte sett till honom än... För en gångs skull har jag inget pappersjobb ikväll. Så skönt!!

Hejhej!

Jobba jobba

idag bär det av mot Singö, Eva hänger med och hjälper till. Måste hinna så mkt som möjligt när man är där. Ska bli spännande och se vad som finns där uppe...

Vi hörs ikväll om jag hinner!

Färsna och en hel del annat...

Imorse åkte vi in till Färsna och gick och tittade på djuren. Jättesöta lamm och Felix tyckte det var kul. Det blev en promenad också!



Felix tittar på kossor i vårsolen...



Muuu...



Många söta lamm fanns det också...



Nyfiken...



Ja det vart lite bilder iaf, det här har vart en bra helg. Länge sedan vi var samlade hela familjen. Alltid nån som har jobb elelr annat. Det har vart så skönt! Efter Färsna åkte vi hem och Glenn lagade älg gryta, supergott! Jerka o Simon var här och åt med oss. Nu är John här, Glenns lillebror.. Vi har fikat och vart ute och lekt och Felix och John hjälpte mig lasta ur släpet. Imorgon åker jag till Singö och ska tömma en villa där. Har inte sett vad som finns än, förhoppningsvis något intressant. Ska även kolla på grejer på vägen upp hos en tant som ringde i veckan. Nu ska jag ta det lugnt.. vi hörs!

Kram på er!


Vin...

Druckit lite vin och tagit det allmänt lugnt! Henke har vart här och fikat och lämnat fyrhjulingen... Nu är det snart sängen som gäller.. Har haft en toppendag. Kul att man hinner blogga lite också!



God natt mina vänner.... Nu ska jag mysa med min kärlek....

Halloj igen....

Nu har vi vart ute och lekt lite, så åkte vi ut till Vätö och hem till Bucke och Anna. Fikade lite och var ute en stund... Molly tyckte det var kul med Tilda, så söt bebis. Glömde ta bilder tyvärr...



Felix ute och gräver med nya kläderna på sig...



Molly leker i sandlådan.. sötis...



Gullunge..



Jobbar för fullt...

Hejhej!

Lite shopping till barnen...

Vart nya regnkläder till barnen idag, Didriksons likadana till båda fast olika färger då=)



Lite dålig bild... köpte varsin ny fleecetröja också...

Vi åkte ut till tomten idag, Glenns pappa var där och satte ut lite pinnar där huset ska stå mm



Taget från bilen.. så ingen vidare bild heller, men men...

Nu vet jag inte vad som händer här, men vi har ätit lite lunch nu iallafall. Vi ska åka in igen sen för det är ju lördag o Felix får köpa godis..



Blundar... det gjorde han på alla bilder sen för det var kul tydligen...



Molly skrutt...

Nej nu ska jag hitta på nåt kul... vi hörs senare..


Hej på er!!!

Det var ett tag sen och jag hinner inte med bloggen riktigt längre. Jobbar för mycket just nu och mer lär det väl bli! Livet som egen företagare! Fast jag skulle inte vilja byta ut det. Den här veckan har jag haft Micke med mig, vi jobbar bra ihop. Vi är snabba =) Har tömt ur 2 st 2or och igår hämtade jag grejer från en jättevilla, höll på hela dagen. När jag kom hem hade Glenn lagat entrecote, han hade vart upp till Skebo slakteri och shoppat en massa godsaker. Inte fel! Sen var det pappersjobb för min del. Tänkte ge upp med jag gjorde klart allt iallafall, sååå skönt! Henke var här och hämtade vår fyrhjuling igår kväll, nu ska den fixas=) Inte klokt att den stått så länge, sprillans ny ju! Alltså det har inte blivit av bara, och ingen använder den heller så.. Jaja, vi får se vad vi gör med den...

Idag hoppas jag att vi hittar på nåt kul, har planer på att åka inåt stan, men vi får se.

Var ut till tomten en sväng och kollade av lite tomtpinnar mm nästa vecka kommer grävmaskinen dit och fixar.



Här är en del av tomten, ena ladan. Den ska rivas för den har rasat in i ena änden..




Mellan ladorna, längst där borta ska vi bygga det första huset.. vi kommer bygga ett mindre hus först så vi kommer på plats fort, sen styckar vi av det och säljer. Tomten är stor, vi ska bygga ett stort hus också =) Nu är man ju van vid stort, blir svårt att bo i mindre ett tag och flytten från dom här 240kvm blir inte kul tror jag. Så har jag fått lite ångest för att sälja det här, kanske vi hyr ut det istället.


Jaja, nu ska jag umgås med familjen lite här...

Igår och idag...

Igår tog vi en promenad i skogen, Felix gick hela tiden och vi gick långt!! Han är så duktig, sen somnade han när vi kom hem, lilla älsklingen!

Handlade en massa mat på kvällen också, skönt o ha det fixat!




Promenad...



Liten kille...



Bakom vårt hus...



Fin skog..



Felix satte på Molly hårband, väldigt snyggt!!



Idag har jag jobbat, sen var vi ute och lekte när vi alla kom hem...



Älskar dig Felix...



och Molly....


Glömde ju bort....

Lina kom upp och jobbade, tusen tack för det! Hon skötte om kassan, och det gjorde hon kanon!

God morgon!

Efter en veckas slit inför auktionen åkte Glenn och jag och käkade på Antep i fredags kväll, sen åkte vi hem och mös. Barnen var hos mina föräldrar över natten. Men vad händer... vi vaknar kl 2 på natten och spyr båda två, sen håller det på fram till 6-7 tiden.. Fy fan säger jag bara! Sov ingenting! Ja och jag som hade auktion igår, fanns det nåt att välja på tror ni?! Nope, det var bara att gå ut och tömma släpet på morgonen och ge sig iväg de! Jag gick inte upprätt kan jag säga! Det är ju jag som har koll på allt, vart alla saker kommer ifrån och skriver upp hela auktionen. Det går inte att kasta in nån annan... jag var så slut igår kväll så jag ville bara grina.. Fixade lite hemma och sen när barnen sov somnade vi med. Det var hur som helst en bra och lyckad auktion, även fast jag mådde skit. Glenn kom upp till halv 11 tiden, då mådde han bättre, sen var han med hela dagen också. Älskar dig Glenn... Tur att vi inte är några veklingar =)

Idag mår jag bra igen, ska äta nåt snart för jag åt bara blåbärssoppa igår. Får se vad som händer idag, hoppas vi kan göra nåt kul. Måste skriva ut auktionen också. I veckan är det fullt upp och veckan därpå med!

Hej på er!



Molly..



Felix äter mat.. haha..

Älskar mina barn massor... och Glenn också! Ni är det bästa som finns! <3


Lite slut!

Är trött nu, kom hem vid sju ungefär.. Börjar bli ordning där ute nu!

Nu sova tror jag, om ett tag iallafall..

KRAM

Trött!

Slutjobbat för ikväll, nu är det sängen som gäller för imorgon är det fullt upp igen. Gick iallafall superbra ikväll =) Känner mig nöjd med dagens insats!

God natt mina vänner!


Hallo...

Har hunnit mer än jag trodde idag. Skrivit ut värderingen och gjort fakturan klart så nu är det bara att skicka iväg! Ikväll ska vi lasta och köra ut ett lass till auktionslokalen, kommer inte hinna med allt imorgon annars. Glenns föräldrar kommer hit ikväll och passar barnen. Mycket jobb är det för vår del, men det är kul. Skulle inte palla att sitta hemma och inte ha nåt att göra. Vissa verkar ju trivas med det, fattar inte sånt. Men men man väljer ju själv hur man vill ha det..

Nu en bild på lillskruttan..



Snart blir hon 1 år.. inte klokt!

Nu ska jag åka in och ta bilder på en moppe som jag ska sälja på lördag! Eller om en stund, ska vara där halv 3. Joo, släpet är klart idag också, underbart!! =) Vi hörs sen!

Ha det bra så länge!


Såå mycket jobb just nu!

Har massor att göra hela tiden, igår gjorde jag en värdering och nu resten av veckan går åt till att förbereda auktionen som är på lördag. Nästa vecka är också full och sen har jag lite annat på gång efter det också, det är kul att firman går bra och jag tycker om att ha mycket att göra, men man blir lite trött ibland!

Nu ska jag umgås med barnen lite, sen måste jag hämta släpet på cramo, det gick sönder förra veckan, trots att det fan är sprillans nytt!! Ja... så ska jag fixa lite annat, men vi hörs nog sen!

Kram

Påsklunch och ny tv...

Igår var vi hos Glenns föräldrar och åt lunch. God mat och barnen fick kläder, leksaker och godis... Efter det bestämde vi oss för att åka och kolla på tv till sovrummet. Jag sa på morgonen  att jag ville köpa en 32" dit upp, men det vart en 40" och det blev skitbra där uppe! Mysigt att kolla på tv där uppe, vi har inte haft tv i sovrummet sen vi bodde i Svinninge tror jag... Nu ska jag föra över pengar till Glenn, jag ville betala den här. Han betalade tvn till vardagsrummet och så mkt annat... Inte för att vi bryr oss vem som betalar egentligen, men jag ville det. Så var det min idé också, men så glömde jag föra över pengar till mitt kort innan vi åkte så därför betalade han igår...



Asdålig bild, men där sitter den iaf... vi möblerade om där inne också, vart mycket bättre. Ibland känns det lite sorgligt att vi ska sälja det här huset, men men. Kommer nog känna annorlunda när vi börjar bygga där borta. Tyckte det var sorgligt när vi sålde Svinninge också och det gick ju över =)

Jaja, idag måste jag jobba lite, eller jag måste göra annonserna till tidningarna. Ska väl åka ut och sätta upp någon mer skylt också. Auktion på lördag vet ni=) Har massor med jobb den här veckan, lugnaste är det imorgon, jag ska ut till ett ställe och göra en värdering kl 10, sen ska jag ta emot lite grejer på kvällen.

Barnen leker här, Felix ropar till Molly hela tiden. -kom Molly! haha, och hon kommer efter i världens fart haha. Felix är så otrolig, han har sån koll på henne, han tar hand om henne och säger till om hon gör nåt som inte är bra. Jättesöt. Han säger till om hon har något som är litet -Nej Molly, du kan sätta i halsen! haha. Underbara barn...

Nu ska jag dricka upp mitt the, och sen hitta på nåt kul.. eller just det. Annonserna var det ju!

Hej sålänge...


Hallå!!!

Nu är man uppe igen, pigg och glad. Det var jättekul igår. Det vart rätt sent, tror jag la mig halv 2, men jag är pigg ändå. Barnen sov till 7.. Kanske åker vi till Glenns föräldrar idag, men det får vi se.

Nu ska jag fixa frukost...


Underbar dag och kväll..

Ätit världens godaste mat hos mamma och pappa.... som vanligt.. nu har vi en kanon kväll med patrik o bea-



Mee...



Bea och jag...



Världens bästa Patrik och jag.. Mollys gudfar..



Glenn och Bea..

Puss på er!

Tjena tjena!

Glad påsk på er alla! Idag blir det påsklunch hos mamma o pappa och sen får vi besök här ikväll. Det blir toppen det!

Har vart ute och lekt med barnen nu på morgonen, var ute i 1 1/2 timme. Såå skönt väder. Solen skiner och det är ju helt underbart. Upptäckte till och med att det kommit upp blommor vid husväggen.. VÅR!!!!!! Härligt!! Påskliljorna är också på väg upp såg jag...



Kolla kolla!!! Taget imorse..



Klippte Felix igår... syns det..? Mammas fina kille...




Felix på traktorn imorse..


Nu ska jag umgås med min familj lite. Vi åt precis tidig lunch här också. Falukorv från Skebo herrgård, fasen så god den var. Dyr men god.... Ska köpa kött därifrån sen också..

Vi hörs sen, kram och Glad påsk..

Jo då, då är mc-säsongen igång....



Nu ska jag laga middag, har vart och handlat tills imorgon och lite sånt. Barnen leker och det är rätt lugnt här. Har hunnit tagit ett bad med barnen också. Dom älskar ju att bada...

Verkar som Glenn blir hemma ikväll, men vi får se.

Hejhej!

Kom på en sak....

Idag skulle min älskade jazza blivit 8 år. Jag saknar henne oerhört mycket fortfarande. Hon somnade in i min famn den 12 juni 2009... Världens finaste och gladaste hund, och världens bästa vän...



Boings jazz... vill ni titta så finns hon på kennel boings hemsida. Min älskade hund!



Här är båda mina vovvar... Rex till vänster o Jazza till höger.. Rex finns inte heller kvar, han fick också somna i min famn...



Jazza o Felix...



Saknar dig...... Puss på nosen

God morgon!



Fisunge...

Felix imorse...

 

Vi har vart ute en stund nu på morgonen och lekt. Det var rätt skönt ute nu =) Vet inte vad som händer idag, jag kanske blir ensam. Glenn pratade om att gå ut kanske. Vi får se. Tänkte handla lite. Patrik o Bea kommer imorgon kväll så jag måste handla lite till det. Kl 13 imorgon ska vi vara hos mina föräldrar, det ska bli mysigt!


Nu måste jag fixa lite här...

 


RSS 2.0