Hallå!!!

Oj oj oj, nu var det lände sedan jag skrev här. Full fart är det, sånt är livet som egen företagare! Nu har livet blivit lite enklare eftersom Molly börjat på dagis och det går hur bra som helst! Jag har som mest nu på sommaren och det finns ingen tid till nåt annat knappt, men men så är det. Nästa helg blir det dock twin club och lite båtåkande!!! Ska bli underbart kan jag säga!

Lite bilder från tiden som vart nu...




Världens bästa Monica och Jimmy...



Haha snygga som få... Arvid och jag..



Världens underbaraste dotter som numera går.... och går på dagis...



Finaste Felix, älskar honom så mycket... min lilla fixare..



Elsa, som vi passat åt söta Frida från lördag till söndag! Hon är 5 månader, men så underbart lugn och fin. Felix och hon lekte så mkt och det var så kul att se. Dom båda älskade det.....



Utsikten från min farbror Leifs altan på deras landställe på Håtö, vi var där i veckan för Glenn fixade lite med elen där. Själv bjöds jag på vin och lite gott att äta. Vilken fin släkt jag har. Dom var med på auktionen sist och även Solveig o Bosse, som också är en utav mina underbara farbröder. Han har vart min favorit sedan jag var liten, alltid roliga saker på gång och hittat på roliga saker! Jag ska bjuda hem dom så fort jag får tiden att räcka till!

Nu ska jag ta ett glas vin, imorgon är det hämtning av möbler som gäller. Jag och Börje ska ta hand om ett hem i Norrtälje.

Föressten är det mors dag idag, jag har fått present av Glenn o barnen... igår var vi hos mamma o pappa och åt middag!

Hej på er, ska försöka skriva lite oftare här!!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Heej!

Ursäkta att jag aldrig skriver, men jag hinner inte med riktigt. Har haft så mkt jobb och så har Felix haft vattkoppor, nu är det Mollys tur. Idag ska jag åka och titta på grejer, igår hämtade jag o Micke en hel del ute i Räfsnäs. Det var superfint där ute. Mamma kommer snart och passar barnen, hoppas hon slipper det snart. Bara Molly blir frisk så hon kan skolas in på dagis! Vi får se om jag hinner skrriva nåt mer sen, i helgen är det auktion igen så jag lär ha fullt upp, men nåt inlägg kanske jag hinner med.

Nu måste jag göra mig iordning, Kram på er!



Gosungar...

Vi hörs sen!

Grilla!!

Slänger in ett inlägg nu när jag har några minuter ver! Har haft mkt jobb och även fortsättningsvis eftersom jag har auktion på sndag, men... Ikväll kommer Monica och Jimmy och vi ska grilla. Har allt klart nu och dricker en kall öl!







Ryggbiff, legat i Glenns specialmarinad sen igårkväll..mmm..



Molly är med...

Vi hörs sen.. hej på er!

Hej på er!

Har haft så mycket att göra så jag har inte suttit nåt på bloggen. Tänkte att jag skulle hinna skriva lite nu iallafall. Idag kommer min mamma hit o passar barnen lite medans jag fixar lite grejer. Felix har vattkoppor så vi får skjuta på inskolningen för Molly, det funkar inte annars, för mamma är upptagen i veckan o Glenn jobbar ju också. Har lyckats tömma ett släp och ska försöka tömma mitt stora släp idag. Vi har ont om plats. Måste samordna allt och alla inför auktionen på söndag idag också. Samtal som ska ringas osv.

Nu lite bilder!



Nybadad liten tjej!



Gaah



Min bästa vän senaste dagarna, har så jäkla ont överallt!

Måste gå, nu blev jag stressad...


Molly 1 år!!!

Ja igår blev hon ett år vår lilla tjej =) Hade ett mysigt kalas och hon fick massa fina saker, kläder, en bil som lät och grejade, den åkte hon på hihi så söt. Badleksak, en sköldpadda som simmade runt o sjöng, jättesöt hello kitty låda med klossar, leksaker till sandlådan mm Vi hade en toppendag, Felix o jag gjorde tårta på morgonen...



Molly glad...









Ah tjena, så kom jag med också!

På kvällen var brorsan o Anneli här, supertrevligt=) Grillade och drack vin, jag blev så jäkla trött bara, synd!
Får se vad som händer idag, fint väder är det iallafall..

Nu kan ni kolla på min nya hemsida om ni vill, www.roslagsauktioner.nu jag tycker den blev bra.

Hejhej..

RSS 2.0