Flytthjälp har man vart... Bl.a!

Ja minns knappt vad som hänt i helgen utöver att vi hjälpt brorsan o Anneli att flytta, men jag ska skariva lite iallafall... I lördags fm skulle John ha kommit men det blev inte så. Jag hade redan förberett lunch så vi ringde Jerka. Han kom och åt med oss och snackade lite. Som vanligt ville Felix läsa lite med honom också :-) Efter det drog vi in till brorsan o mötte upp. Det vart en hel del bärande, men det gick bra tycker jag. Tror dom också tyckte det! Vi åkte hem sen och dom kom ut till oss och käkade middag. Dom hade ju inte så mkt iordning där och så var det nog skönt att komma ifrån ett litet tag. Ska bli kul att se när dom får ordning sen!! Felix åkte lastbil med brorsan o pappa och gissa om han var nöjd då!!



Här kommer brorsan, Felix o morfar =)




Nöjd lite kille... och nej han åkte inte lång bit utan bilbarnstol.. inte långt
till nya lägenheten han köpt :-)

På söndagen kom John hit och vi var ute och gick lite... SEn gjorde jag lunch åt oss.

Vi åkte till Norrtälje sen och tog en promenad.. Har bilder i kameran från det. Vi gick i grind, där vi bodde när vi träffades :-) Felix lekte lite där, sen åkte vi ut till mormor o morfar en snabbis och åt glass. Efter det in till brorsan, sen hem... Ja det var den helgen, hann med lite mys på kvällarna också.. perfa!!




Felix golfar hos morfar.. för vår del har det inte blivit nån golf alls i år.
Det blir lättare nästa år :-)



Jag gillar rosa :-)




Hur ser jag ut egentligen... Jaja...


Hej så länge



...

Jaha, idag var Felix morgonpigg, haha! Inget att gnälla över bara att gå upp. Nu är det full fart, lika skönt det! Molly är den som sover längst, hon kan sova till 9-10 hon .-)

Idag kommer John hit, vi ska äta lite lunch och så... Sen måste jag in och köpa ett par grejer och efter det ska vi hjälpa brorsan och hans nya tjej att flytta. Hoppas det inte tar så lång tid!! Jag kan ju inte göra så mkt, måste ju passa barnen, men men det blir nog bra. Glenn o pappa får bära o greja =)

Bilder från idag...



Felix på rådjuret hemma hos mina föräldrar, samma som jag satt så här på
när jag var liten :-)



Gullunge...



Fina.. älskar ROSA....



Fika hos mamma, Biskvier är så gott =)



Jag leker med Felix kakor...



Nu ska jag göra iordning middag snart.. Tacos ikväll blir det. MUMS!


Äntligen fredag...

Gomorgon!! Igår kväll hann bara jag o Glenn äta middag ihop, sen åkte han o jobbade igen. Mina föräldrar kom hit och var sällskap och mamma la Felix också. Så skönt med lite hjälp.  Idag tänkte jag åka och handla lite, sen förbi mormor och fika lite. Felix är hemma från dagis idag, han går tis, ons, tors! Alltid roligt att ha honom hemma, nu sitter han och bygger lego =)

Just det ja, Mollys dopklänning kom igår, sååååååååååå fin!!!



Så här ser den ut!!



Lilla plutten,



Gårdagens bad



Sen var morfar här och byggde div grävskopor o lastbilar...






Städat, tvättat & lagat mat... Vilken perfekt människa man är!

Nu hinner jag sitta här en liten stund. Ska hämta Felix om ca 1 timme! Konstigt vad man saknar honom när han är på dagis, men han har det bra där =)

Har nu städat hela huset som inte är så litet precis, puh!! Och tvättat och hunnit gjort någon slags gryta till ikväll. Det tråkiga är att Glenn ska jobba ikväll, han har så mycket med firman hela tiden nu. Fast det är ju självklart bra också, jag gnäller inte!! =)

Joo, så pratade jag med jojja nyss! Hon ringde och sa att hon klarat teoriprovet till körkortet!! Jag blev så sjukt glad för hennes skull, nu är det nära, hon kör upp på tis! Jag minns fortfarande hur nervös jag var på min uppkörning, trots att det var 11 år sen!! Jisses vad tiden går...

Nu lite bilder...



Min gryta som jag gjort till ikväll...



Vackra blommor som kommer från min mors trädgård!



Min lilla sessa som sover medans jag stressar runt här hemma..åhh kärlek <3

Skitväder..

Vad tråkigt det är att vakna när det är sånt här tråkigt väder! Felix lät också ledsen när han tittade ut imorse och sa att det regnar. Han är så mysig när han kommer upp till mig på morgonen. Monstret kommer säger han och så ska han krypa in under mitt täcke haha! Så gullig...

Jahaja, det blev inget ut och äta igår. Mina föräldrar var upptagna och Glenns också. Så kan det va ibland. Vi åt hemma och sen åkte vi upp till Älmsta. Glenn skulle lämna ett papper till en kille om ett jobb han ska göra där uppe så då passade vi på att handla där också. Den är ju helt okej den där affären tycker jag. Det tyckte Felix med för dom hade såna där bilvagnar!! Lägger in en bild så ni får se... Även en bild på Molly som greppar saker för fullt nu!



Felix ute och shoppar i Älmsta...




Hmm ser det ut som hon tänker.. Världens snällaste o gladaste bebis =)

Hej så länge...

Dop-planering...

Idag har jag vart och fikat med min chef på morgonen efter jag lämnade Felix på dagis.. Saknar mitt jobb!! Sena har jag planerat dopet lite. Skickar inbjudningar idag. Tänkte fråga om barnen kan få vara hos sin mormor och morfar ikväll en stund så Glenn och jag kan gå ut och äta. Det vore nice!! Synd att det är sånt skitväder idag.. Ingen inspiration alls :( Nu ska jag hämta Felix!

Hej hej!

Chokladbollar! Mums....



Felix o mammas favvo..


Livet är underbart =)

Helgen har vart kanon. Även fast jag var utan min älskling i lördags till och med söndag fm! Han var på kräftskiva på Vätö hos Robin o Stefani. Meningen var att jag skulle vart med, men jag ville inte lämna Molly. Känner att hon är lite liten, även fast jag vet att det går bra egentligen men men! Dom hade haft skitkul iallafall och det är jag glad för! Jag åkte förbi mina föräldrar en sväng och gick och tittade på tjurkalvarna och fåren där ute med Felix o Molly! Mysigt. Dom hade kräftskiva där med så vi pratade lite skit, sen åkte vi hem. Hade ett långt telefonsamtal med Fredde på kvällen, han har så kass mottagning hemma hos sig så han hade såna problem, måste typ stå exakt för att det ska höras... Vi pratade om allt och ingenting.  När jag sen skulle gå och lägga mig ensam var jag sååå mörkrädd! Hörde en massa ljud, tyckte nån gick i trappan mm puh! Sen lyckades jag somna tillslut.. och jag överlevde ju haha!
Vi åkte ut och hämtade Glenn vid 11 tiden, sen åkte vi till Finsta och lekte lite på deras dagisgård. Det tyckte Felix var skoj, sen blev det middag hos mina föräldrar.

På kvällen hade vi myskväll! Vi kollade på film och åt lite godis. Älskar dig Glenn, du betyder allt för mig =)

Felix leker i Finsta



Min älskade man



Mee... försöker se snäll ut eller nåt..



Molly sover medans mamma o Felix leker i sandlådan...

Felix



Felix klipper gräs, det behövs som ni ser. Ska ta tag i det senare tror jag =)

Wiihooo...

Nu sitter jag äntligen framför datorn o slappar lite! Barnen SOVER.... Ja det brukar dom ju iofs göra men idag var det extra skönt att få lite lugn o ro så här på kvällen. Dagen har vart lugn egentligen, men det är ju alltid full fart med småbarn...

Felix har föressten en ny bästis.. Tigern haha.. Se bilden =)

När vi ska äta delar han maten i olika högar.. Vems är det, frågar jag. Då säger han att det är TIIIGERNS haha, så sött!!!

...

Jahaja, nu har Felix börjat på dagis igen och allt blir lite mer som vanligt igen. Glenn har vart dålig nu i 2 dagar, inte roligt att se, han har bara legat och sovit typ. Igår kväll var jag hos mina föräldrar o fikade lite, kul att komma iväg från huset ett tag. Har ju suttit här och glott senaste veckan pga av att Felix var så dålig. Idag är det ju kanonväder, såå skönt så vi går nog ut en stund nu innan middagen.. Ja inget roligt alls har hänt här annars!



Molly växer så det knakar, snart kan hon börja äta lite puréer, det blir skoj =) Just nu har hon ett myggbett ovanför ögat stackarn!

Äntligen frisk son...

Ja i lördags morse var sist han kräktes nu! Äntligen! Han är pigg och glad igen, fast inte precis som vanligt än. Igår var vi ut till mina föräldrar och plockade svamp. Det är ju så jäkla gott. Felix hängde med ut och Molly var kvar med mormor o morfar.. Han gick rätt långt först, men sen blev han trött såklart så han somnade i Glenns famn haha! Vi hittade rätt mkt svamp iallafall. 1 kg blev det, så det vart kantarellsmörgås igår kväll. Och en kall öl =)



Skogsmullen Felix...



Riktigt gott var det =)

Äntligen helg...

Nu är det iaf helg så man får ha Glenn hemma lite mer. Felix är inte frisk än och det är verkligen inte kul. Mamma var här idag lite och det var roligt med sällskap. Ikväll dricker vi nog nån öl här hemma, det är aldrig fel :) just nu väntar jag på min älskling som är ute o kollar på jobb. Upptagen man jag har!



Så här ser man ut när man ligger i soffan och tråkar, men den som väntar på nå gott säger man ju!!

Jobbiga dagar :-(

Felix har bara spytt o mått dåligt sen i måndags em. Har inte hänt mycket här. Har bara vart hemma och tråkat. Mamma har vart här o hälsat på o det har vart roligt :-) Vill att han blir frisk nu!!

Stackars Felix!! Bli frisk nu!



Molly min lilla plutt.



Här slappar vi...



Molly i tofflorna hon fick av Fredde när han var här o hälsade på =)

BLÄ för magsjuka!

Felix stackarn är magsjuk och det började igår kväll. Stackars honom, han skulle egentligen vart på dagis idagm men nej!! Vi var bara hemma igår, sen åkte vi till Norrtälje och åt. Glenn hjälpte även till lite i Johns lägenhet. Efter det åkte vi till mina föräldrar. Pappa har köpt ny bil. Så snygg, en volvo v70 flexifuel.. miljöbil o allt!


Snygging!



ÄlsklingsFelix!



Mee :-)

Sweet...

Hade en rätt okej dag igår. Hade ont i magen till en början, men sen blev det lite bad. Det var så skönt i vattnet. Mamma o pappa kom dit också och badade lite. Felix vill inte alls komma upp ur vattnet när vi skulle gå, haha. Han var skitförbannad!!

Åkte och shoppade lite mat, sen kom familjen Sinclair hit och vi grillade och åt en massa gott. Det blev några glas vin och ett par öl också =)

Ja så var det med det!



Måste bara säga att jag älskar Glenn, han är mitt allt!

Badat och softat på stranden hela dagen... wohooo :)

Idag blev det bada av. Det var superskönt i vattnet. Felix badade ungefär hundra ggr, haha. -Felix kom upp nu!! -Nej jag ska kasta stenar... mmm men kul hade vi och lite mysigt också! Tråkigt bara att inte Glenn var med, men det blir fler tillfällen till det!

Mormor och morfar var med och det tycker Felix om, morfar och Felix gick på upptäktsfärd iskogen runt vattnet och han är så fashinerad av allt, wow pinnar, kottar och allt annat han hittar =) Båda barnen somnade i bilen på vägen hem!

Lite bilder från dagen...



Molly!



Njuter i gräset...



Mysigt...



Morfar och Felix..

TODAY... Ska jag...

Ahh vet inte vad jag ska göra riktigt men VÄDRET är kanon så det blir väl nån utflykt!



Jag bara....



Tidig morgon.. Totally osminkad...

Många besök igår..

Gårdagen började lite sådär halvkul om man säger så. Molly fick sin första vaccination, men det gick bra. Hon var superduktig och grät inte alls mycket, trots att dom får en spruta i varje lår, blää! Undertiden vi var där passade mormor Felix, så vi kädade lunch ihop när vi kom hem.

Sen vid 3 tiden kom Felix farmor, gammelmorfar (dannomoffar som Felix säger, haha) och farbror John. John var inte här när han fyllde år så han fick en radiostyrd bil...


På kvällen kom Fredde hit, vi satt och snackade om allt möjligt som vanligt =) Molly fick supersöta små tofflor av honom =) Även Glenn var hemma denna kväll wow =)


Hemmafixardag i dag..

Idag har det vart en riktig fixardag. Har vart hemma hela dagen. Var ute på fm med barnen, Felix och jag sparkade lite boll och lekte i sandlådan. Efter det gick vi in och åt lunch, sen har jag ringt och fixat lite grejer, städat som vanligt och tvättat!

Nu tittar Felix på Nalle puh och bygger lego och jag fixar med maten! Glenn ska vara hemma ikväll, längtar massor efter honom. Han är borta och jobbar så mycket nu! Ska bli mysigt att ha honom hemma.

Fest och lite sånt..

Ja vi hann klart med allt inför festen i lördags. Glenn satte upp belysning ute och det blev så jäkla fint!!  Dom flesta kom också, det var bara ett par som inte dök upp. Vi hade skitkul, förutom att jag fick migrän (som jag typ alltid får så fort man ska göra nåt kul) Jag tog en migränspray och skulle vila lite, så somnade jag. Vaknade vid 5 på morgonen och då var fortfarande en del folk uppe och festade, Glenn kom precis hem då! Han hade vart på efterfest i norrtälje haha. Väldigt nödvändigt eftersom han tog taxi fram o tillbaka. Medans Glenn var borta så satt en kompis till oss kvar ute o spelade metallica på högsta volym till typ 4 på morgonen. Vår granne hade tokryck dagen efter, haha! Han stod och grinade o skrek -FYYYY FAAAN.. Vi bara... jajaja. Glenn fick inte ett ord sagt knappt. Sen sa vi det att det var väl första natten i hans liv han inte kunde sova då. Mycket att gnälla över! Vi har aldrig fest o innan vi bodde här var det väl tyst som i graven. Jaja, han lugnar sig nog, men just nu skiter jag i vilket.

Nog om det....

På söndagen hämtade vi barnen, åååååhhh vad jag saknade dom!! Älskar dom över allt annat på denna jord. Älskar även Glenn väldigt mycket förståss =)

Igår, måndag var Bea här hela dagen, vi satt ute i solen och fikade. Felix lekte och badade i sin pool. Sen käkade vi kebabsallad =) Just det ja, jag hade hand om Jerkas hund Bianca också från söndag till måndag! Den är ju supersöt! Tror dessvärre inte att hon älskar barn efter att ha vart hoss oss, Felix fattade inte riktigt att hunden ville vila osv, det var fullt ös!! Jaja, den blev överlycklig när Jerka kom och stod och hoppade som en liten studsboll =)

Nu ska jag försöka hitta på nåt kul att göra idag, vädret är perfekt också!!

Hej hej!



Lilla Bianca!



Bea och Molly!

Idag blir det fest!

Igår höll vi på här hemma hela dagen, sen var vi in och handlade på kvällen. Så skönt när det var gjort. Det tråkiga är att det just nu är grått och regnigt ute :( MEN Glenn hittade partytält igår, 5x8m för 3000 spänn. Kanske åker och köper ett sånt idag på fm, dom fanns i täby om jag inte minns fel. Har vi ett sånt behöver vi inte bry oss om vad det är för väder. Guuuld!!! Ska bli skitkul att träffa alla idag!! 

Nog om det. Just nu sitter jag med Felix och tittar på Bamse. Glenn och Molly sover fortfarande.
Nu ska jag gå och fixa lite saker. Vi hörs


!

RSS 2.0