Rock night...

Vi hade trevligt igår.. Åt entrecote och drack gott vin. Sen vart det rock!! Jag o Tessan gick hem till Marina o mötte upp Monica o dom, sen gick vi till Teatern =) Det var en kanonkväll, men är lite trött idag!



Jimmy & Therese



Tessan..



Glenn..






Jimmy & Monica..

Nu ska vi hämta barnen, saknar dom väldigt mycket nu!!! Är hungrig också, får se om vi äter nåt gott sen..

Kram på er

Nu är det helg igen!!!

Veckorna går ju så fort! Redan helg! Vi har jobbat väldigt hårt denna vecka, nästa blir inte lugnare för då har vi auktion på lördagen, så det är mycket jobb då med!

Ikväll blir det lite annat än jobb, vi ska på Rock night, Tessan kommer hit och vi ska dit med Therese o Jimmy. Ska äta innan också, det kommer bli super =) Fast har dåligt samvete för barnen, har ju jobbat så mycket och så ska vi bort ikväll med :( men men, det blir inget festande på ett tag sen. Har nu hunnit tvätta och städa på morgonen, packar lite av barnens saker. Vi måste in och lossa släpet också på lagret, skönt om det blir gjort så är det tomt när vi ska hämta nästa lass. Det blir då sista lasset från Uppsala, det har gått så jäkla bra!

Nu ska jag fixa lite här hemma och umgås med barnen.. hej så länge..



Min kära mor som är barnvakt en massa när jag jobbar!!



Therese!!! Ikväll ska vi ha kul! Längtar =)


Hoppas vi får en rolig kväll och ni andra också.

Kram

Massor att göra!!!

Hej på er, jag har inte riktigt haft tid att skriva, har åkt hemifrån tidigt och kommit hem sent. Håller på och jobbar i Uppsala fortfarande. Allt går bra, men det är alltid lite slitigt! Idag ska Glenn och jag dit igen + en kille till som är snäll och hjälper till. Det är kanon för det går väldigt mycket fortare då!

Har ju knappt hunnit se barnen nu, bara på morgonen, dom har sovit 2 kvällar i rad när jag kommit hem :/ känns inte så kul, men men...

Nu ser jag fram mot nästa auktion som jag har den 6 mars i Lohärads bygdegård. Kommer vara massor med fina och roliga saker då!

Nu har jag lite att fixa och så tänker jag umgås med barnen såklart!!!

Hej!

Tjena tjena!

Minns inte vad jag skrev sist, men igår var vi hos brorsan och fikade. Han fyllde år i veckan. Fick skotta oss ut innan och sen stressa och köpa present, alltid sent ute. Han fick en flaska vitt och en röd adidaströja. Han blev glad =) God tårta hade han gjort också... Sen åkte vi hem, handlade lite först. Åt lite mat och sen kollade vi på tv och tog det lugnt bara.

Vaknade kvart över 8 och har sen dess tvättat och städat lite. Glenn är ute och plogar på tomten, har ju kommit en hel del snö..

Idag vet jag inte vad som händer, nåt ska vi väl hitta på =)



Felix klättrar runt i bilen när vi väntade på Glenn i Solna i fredags, han hade fullt upp med att kolla på alla plogbilar..



Syskonen...

Är lite dålig på att ta bilder nu känner jag, men ska bli bättre på det..

Vi hörs...




Lugn kväll..

Barnen sover, vi har vart i sthlm idag och kom hem här för en stund sen. Dricker en kall öl och nu ska jag kolla på Lets dance, och Solsidan.. det är ju skitkul, haha!! Riktigt bra =)

Hoppas ni får en bra kväll...




En av mina favoritlåtar som jag aldrig ledsnar på...

Vi hörs!!!
Kram

Hej hej!!!

Jahapp, idag ska jag bara vara hemma hela dagen. Ta hand om lite tvätt och sånt som kommit efter nu när det vart mycket jobb. Igår vart lägenheten  i Uppsala klar. Det gick jäkligt bra, Glenn är duktig.. det är vi som jobbat ihop nu. Jerka var med en kväll också... Träffade advokaten igår och lämnade nycklar innan vi åkte hem mot Norrtälje. Då kan dom börja sälja den tänkte jag.. Nästa v börjar vi med villan! Vi åkte hem och löste av mamma så hon fick åka hem. Umgicks med barnen ett tag och sen satte vi dom i bilen och åkte in till lagret för att lossa släpet. Barnen sov i bilen medans vi gjorde det. Jag backade till släpet klockrent 2 ggr också, jag har alltid sagt att jag inte kan.. men det kunde jag ju =)




Vad skönt det är att det är fredag idag iallafall, även fast helgerna går så fort. Vi ska till brorsan på lördag, han har ju fyllt år. Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Veckan börjar med värdering för mig på mån kl 10.00 sen ska det väl bli Uppsala resten!

Vi hörs!

Gokväll...

Oj vad länge jag höll mig borta härifrån.. hehe!

Slänger in ett litet inlägg. Glenn och Jerry har hjälpt mig ikväll, dom har kört bort en hel del grejer från lgh i uppsala där jag håller på. Själv har jag vart hemma med barnen. Tänkte fixa lite varma mackor eller nåt tills han kommer hem. imorgon ska jag till Uppsala igen och hämta ett lass till. Hoppas på att det går som det ska.



Älskade Felix, nyklippt =)



Solstrålen Molly...



Och här är jag om ni skulle glömt bort hur jag ser ut..


Nu ska jag fixa med lite papper, sen ornda nåt att tugga på!

Hej på er!


Hinner inte med

Just de!! Har lite ont om tid för tillfället. Håller på och tar hand om ett dödsbo i uppsala. Det tr rätt mkt tid, då det är både en lägenhet och en stor villa.

Men jag kommer tillbaka imorgon eller ikväll, så ni får inte tröttna...


En mysig Alla Hjärtans Dag <3

Idag har vi bara myst, åkte in och handlade lite, käkade hamburgare till lunch. Åkte till lekparken med Felix så han fick leka lite=) Efter det vart det semla och kaffe hos mina föräldrar. Toppendag =) Åkte förbi vår tomt i Husby på hemvägen, ville se om ladorna stod kvar. DEn ena har rasat in tyvärr av all tyngd från snön. Dom är gigantiska dom ladorna, hoppas kunna rädda den ena och ha som lager bl.a.

Nu ska jag snart laga lite mat. Blir nog lövbiff tror jag =) Lite sent, men det blev så idag!



Felix...



Ladorna i mörker.. Tomten fortsätter en bra bit bakom, den är på 3900kvm



Rosor såklart...



Lite godis...


God morgon..

Minns knappt när jag skrev sist, men men. Vi hade en mysig lördag igår iallafall. Tog det lite lugnt på morgonen, sen åkte vi hem till Bucke och Anna. Dom har ju fått en liten Tilda. Jättesöt liten bebis, och även fast man har två barn själv som inte är så gamla så blir jag alltid chockad över hur små dom är.

På kvällen åkte vi in till på G och åt middag med Glenns familj. Gammelmorfar fyllde 80, det var trevligt men.. Maten var inte god, jag åt biff och det var dåligt kött, såserna som bestod av rödvinssky och bearnaise smakade så jäkla illa, surt eller nåt! Blää, mådde illa hela kvällen, desserten var inte bättre, 2 bitar chokladkaka, vit och vanlig.. färdiga dom tagit ut frysen ungerfär.. såg ut som en skiva blodpudding.. ähh fy, kommer inte äta där igen. Glenn tyckte samma sak, men han åt nån oxfilé. Aja, Dom borde vara med i nåt sånt tv program om dålig matlagning. Hur svårt är det att slänga fram lite halvfabrikat?! UUää!!

Jaja nog om det, sen åkte vi hem, barnen somnade i bilen, Felix röjde rätt bra inne på restaurangen. Spelade med John o Glenn gjorde han.. Såg rätt kul ut när han satt där vid spelautomaterna.. Hmm är du verkligen 18?! Haha!



Felix.. käkar glass! Det var enda gången han satt still i princip..



Molly satt mest bara och tittade hon =)



Det är svårt att ta kort på honom för han vill inte, tittar nästan alltid bort...



Så här somnade Felix i fredagskväll.. med den snygga giraffen jag köpte på ikea.. Sa jag att jag var där.. hmm minns inte, men jag var ju på jobb i uppsala i fredags så på vägen hem vart det ikea. Köpte ny lampa att ha i fönstret i köket, värmeljus och tågbana med massa tåg och sånt till Felix... ja nån vas och nån blomma blev det också. Kul att gå där faktiskt...

Idag får vi se vad som händer. Nu ska jag försöka skicka lite mail.


Hej hej

Godmorgon!!!

Igår vart det nya kläder till barnen, lite grann iallafall. Vi hann inte gå så mkt. Fick min telefon tillbaka också, men när jag kom hem på kvällen så loggade jag in på min bank bara för att kolla lite. Då hade han dragit 700 istället för 350kr haha suck! Varför händer allt strul mig?! Men jag ska ringa honom sen, är inte i norrtälje förrän på em, ska ju till Uppsala idag. Fan, det var bara tur att jag gick in och kollade, annars hade jag aldrig märkt det. Jaja det löser sig..

Vi hann förbi Glenns föräldrar på en fika också.. Nu kommer mamma snart och passar barnen, själv ska jag duscha nu..

Hörs sen!



Molly ligger och äter, nya kläder som farmor köpt har hon på sig..



Rörig bild, men t-shirt, tröja byxor till Felix, body, strumpbyxor, mysdress, + mysbyxor till MOlly



Jacka till Felix...

Nu har jag lite bråttom.. Kan tillägga att jag satt och skrev även igår när vi kom hem. Fast jag är pigg än då idag ja =)

Kram på er!


Hallå där!!

Lite dålig uppdatering, jag vet! Men jag har så fruktansvärt mycket att göra nu! Jobbar och sliter och tar hand om barn och allt annat som hör till. Har suttit och skrivit fakturor och redovisningar så ögonen går i kors, och jobben öser in!! Imorgon ska jag till uppsala + att jag avklarat en värdering i veckan och den är utskriven och klar, puh!

Min mobil var klar idag så den ska jag hämta sen. Glenn kommer tidigare så vi åker tillsammans. Måste köpa lite kläder till Molly också, dom växer så fort. Jaa, vad ska jag mer skriva. Inte hänt nåt särskilt förutom allt jobbande.

Ska snart laga lite mat, sen åker vi in till Norrtälje!



Så här somnade Molly igår..


God morgon!

Ny dag, nya möjligheter. Fick massor gjort igår och det känns jättebra. Dessvärre var min telefon trasig hela dagen och lånetelefonen jag fick var inte heller okej så det känns inte så bra. Hoppas jag får hämta min mobil idag, behövdes ny programvara förmodligen. Har nog missat en del jobbsamtal, och det är ju inte bra. Nog om det... Den 6 mars blir det auktion igen, i Lohärads bygdegård denna gången. Vill bara testa om det går bra eller om det är lite litet. Det var hur som helst en fin lokal tycker jag, Glenn höll med :-) Bokade ropare igår, och även korvförsäljningen. Skönt att ha fixat det.

Idag ska Felix till dagis. Mamma passar Molly. Jag ska göra en värdering kl 10 i Norrtälje. Det var visst en del konst, vi får se vad det är. Missade ett samtal om en värdering igår också, konstigt att det dök upp så mkt värderingar på en gång, haha! Jaja, jag ¨år ringa henne när telen funkar. Det var någon som höll på med en bodelning så det var div bohag.

Nu ska jag göra iordning mig själv och Felix :-) Vi hörs sen!


Då var helgen över...

Helgerna går ju fort som vanligt. Känns knappt som det vart helg för mig. Jobbade på fredagkvällen och var hemma vid kl 21 ca. På lördagen var det lugnt, vi kollade på ett ställe att ha auktion på. Bokade faktiskt också :-) ska bli riktigt kul. Kl 14 kom arkitekten, supertrevlig. Det kommer bli bra det här, och kommunen har sagt ifrån sig tomten nu också, så nu ska inget kunna gå fel :-)

På kvällen gick jag ut, brorsan körde in mig till Nje, gick upp till Lina en sväng och sen ner till teatern. Var med Monica o Jimmy i stort sett hela kvällen sen. Tog taxi hem vid halv 3! Känndes lite skumt att gå ut själv faktiskt, utan Glenn. Jag har aldrig gjort det förut, sjukt va haha...

Gårdagen var lugn.. fikade hos mamma o pappa, åt hamburgare och åkte runt lite...

Jag har skit mycket att göra den här veckan. Måste skicka och skriva ut från auktionen, någon som höll på med en bodelning ville ha en värdering och sen ev en värdering av konst också... Har en hel del samtal att ringa och ja.... Lika bra att sätta igång då...

Tog inte mycket bilder i helgen, men några blev det..



Om ni kollar precis under solen så är det en älg där. Gick 3 st över vägen när jag åkte gemon nysättra i fredags.




Lina



Vanessa...



Jag o Lollo...



Fia o Lollo.. glada eller .-D

Kram på er!


Bra dag igår.... och lite bilder.

Igår var Glenn hemma så vi åkte in och handlade och fixade lite grejer.

Idag ska jag jobba, har redan vart iväg en sväng nu på morgonen. Barnen fick hänga med. Snart kommer mamma och passar dom.

Nu lite bilder...




Mys på morgonen....




Leker i Felix rum...



Molly..




Felix rider på hästen inne på Willys...



Nya böcker till Felix från bokklubben igår...



Molly älskar att bada.. Jag badade med båda barnen igår och Felix kom då på en sak.
Han sa att han och pappa hade snopp och mamma och Molly har bara rumpa.. haha.. dom är för roliga :-)


Hej på er!

Nu kommer snart Glenn hem och äter lunch med oss..


När ska det sluta snöa?!

Nu räcker det tycker jag. Glenn är ute och plogar nu, men det snöar och snöar. Felix ska till dagis iallafall och jag vet inte vad jag ska göra riktigt, men har en del jobb att göra så.


Nu börjar jag längta till sommaren...

Hörs sen!

Ja men shit, är det här vi eller!! Monicas gamla bilder!!



Glenn...

Och...



Jag.. hmmm

Tiden går ju uppenbarligen..

Jag har knappt suttit still en sekund senaste dagarna, massor med jobb. Håller på att skriva ut auktionen, så att alla inlämnare får sina redovisningar. Glenn och jag hjälps åt på kvällarna. Så måste man ju hnna med barnen också!! Var och kollade på grejer igår, sen var jag hemma hos Eva, vi skrev lite och käkade lunch... På lördag kommer arkitekten föressten, han var visst sjuk sist. Fredagen är fullbokad totalt.. Sista mötet kl 19. Allt går, och vill man komma nån vart i livet så är det bara att jobba på!!

Idag är Felix på dagis och jag har vart hemma med Molly. Skönt, fast har tvättat och skrivit en del också.

Nu ska jag fixa vidare... Saknar Monica med tanke på bilderna ovan :-) vi får se till att ses snart!

Hej på er!

RSS 2.0