Oj oj

Jobben har bara öst in idag :-/ Helt sjukt, men ändå kul såklart. Så nu vart kalendern fullbokad igen... Snart ska jag hämta barnen på dagis, hoppas dom haft det toppen idag. Saknar dom!

Vi hörs igen!
Hej!

Nu så...

Kom precis hem igen, nu ska jag sätta igång med pappersjobb här. Barnen är på plats på nya dagiset och det verkade som om dom tyckte det var skoj, det är helt nya lokaler och jättefint. Känns så skönt, tror personalen tycker det också. Felix lär stå i fönstret och titta större delen av dagen, det var ju massa grävmaskiner och folk som jobbade för fullt där :) sånt gillar han!

Nu ska jag sätta fart här...


Gammal bild, men ändå..



Molly fjutt!

Kram kram

Rolig helg



Patrik 30 år! Överaskad, haha. Han visste  ingenting, det var såå kul :)



Jill & jag, farligt att leka med eld haha






Skriver mer sen, ska packa ihop oss till dagis nu, ska bli kul att se Felix o Mollys reaktion nu på nya dagis hihi

Hej så länge

God morgon!

Har hostat jätte mycket i natt :( känner mig inte så där jätte pigg nu. Fan, vi som ska vara på dagis idag kl 8.00. Mmm det blir säkert bra, får äta lite och ta en dusch, då brukar man känna sig bättre.



Nu flyttar dom äntligen från detta gamla huset på Mosebackegatan.. charmigt på sitt sätt, men oj så slitet. Vi har trivts bra ändå, vissa svårigheter när man hämtat o lämnat med parkering osv, men men. Barnen har trivts kanon.. och nu får dom nya fina lokaler i Färsna, det kommer bli jätte bra!

Nej, nu ska jag gå och göra mig i ordning. Tyst och tomt utan barnen på morgonen.. haha! Vi hörs senare!
Kram på er!

Puh.. äntligen hemma...

Japp, nu sitter jag här i lugn och ro.. Hade ju ett möte mitt på dagen som sagt och sen sprang Erika och jag på stan en sväng. Vart lite shopping...



Svart tunika, Ilse Jacobsen.. leggings svart manchester, o sjal leopard :)



Tunika från Edblads, ball tyckte jag, väldigt genomskinlig, man får ha linne under..



Lite parfym...



Jeansleggings o strumpbyxor...

Ja det var väl det... Erika och jag åt köttsoppa hemma hos henne idag. Jag hade kunnat vara där nu och ätit middag, men jag känner att jag inte riktigt har okr till det tyvärr. jag fixar något enkelt här hemma, sen kanske jag tar ett bubbelbad innan Lets dance :)

Har inte mycket mer att berätta nu, vi hörs!

Kramar

God morgon!

Jahapp... idag har jag ett möte mitt på dagen vid 14, en lunch med Erika inplanerad.. sen är det rätt lugnt. Ska försöka slutföra en del papper som jag påbörjat. Barnen åker till mina föräldrar ikväll, vi ska upp tidigt och hjälpa till att flytta dagis. Till Färsna. Det kommer bli bra...

Dags att börja göra iordning barnen...


Ses sen Erika...

:-)


Hår...



Var hos Sandra igår och hon har fixat till mitt hår... idag blir det pappersarbete. Ska skriva ut auktionen idag. Hann med krediterna i måndags och idag blir det redovisningar. Snart är det helg ogen, vad veckorna går snabbt. Dagis ska flytta till Färsna på lördag och vi alla ska hjälpas åt. Sen är det lite kalas på kvällen. Nu ska jag mysa med barnen lite :)

Helt slut...

Kom precis hem efter en super stressig dag. Barnen är nu hos mina föräldrar eftersom jag har så mkt inför lördagens auktion. Glenn kommer snart hem med avocadosallad... MYYYS! Jag har inte så mkt att skriva just nu, ska fixa så det kommer ut bilder på hemsidan nu också.. Hej hej!

Inlägget försvann grr..

Orkar inte skriva om allt igen!!

För att göra en kortare version så... Igår lastade vi halva dagen vilket innebär att jag är slut i kroppen idag. Bara att bita ihop för idag ska det lastas av igen. Ska bli kul med årets första auktion iallafall!!

Chevan ska besiktigas idag... får hjälp med det för jag hinner inte! Den går igenom hoppas jag på, jag använder den ju i jobbet fortfarande en hel del.. bra med 2 bilar :)

Vi hörs ikväll istället..





Hoho

Ja ni, det var länge sen jag var här nu. Jag hinner liksom inte med. Jobbar mkt osv, men men. Det som har hänt sen sist är väl en hel del! Vi har vart på Teneriffa i december... sen var vi hem och firade jul och nyår... Ja, och nu är nya åter igång, med jobb och allt annat.




Poerto de la cruz.... Breezer mmmm



Sol o bad...



Strandpromenad...



Havspooler... så nice



Glenn



Mee...



Härligt...


Så blev jag blondin igen efter 4 år som brunett.. ångrar mig INTE ett dugg..



Sen var det julafton..



Sötis..




Felix o min pappa :)



Felix med sin mormor o morfar..

Ja det var lite bilder det, vi får se om jag hinner skriva något här nu framöver.. kanske ska försöka med det iallafall...




Hej då! Vi hörs sen <3

RSS 2.0