Det blev köttbullar..

Nu har vi middagen klar snart Felix och jag, haha. Han rullade köttbullar som aldrig förr han :-) dom blev lite platta som han gjorde, men vad gör det?! Han vill och försöker alltid och han är duktig tycker jag. Ikväll ska Glenn vara hemma, detta hör inte till vanligheterna kan jag meddela. Vi ska dricka glögg, äta lussebullar och pepparkakor! Det kommer bli kanon :-)



Köttbullar!

Just det ja, har hunnit sätta upp stjärnor och adventsstakar också i fönstrena. Hann inte igår!



Stjärna i vardagsrumsfönstret :-)

Hej så länge..


Mys!

Idag myser vi inne, barnen och jag. Har vart in och handlat lite men för övrigt inte gjort så mkt. Köpte köttfärs, tänkte göra någon slags biffar ikväll, men vi får se vad det blir. Felix vill baka lussebullar säger han så vi får väl göra det någon dag här nu..



Mina små mysungar...



Klappar sin lillasyster på huvudet, så sött :-)


Fin dag idag...

Gick upp tidigt, åkte med barnen och handlade lite småsaker. När vi kom hem satt Glenn o Anders och åt frukost.
Han åkte sedan hem. Jag städade och bakade kladdkaka medans Felix o Glenn lekte lite :-) Sen kom Jojja hit, vi hade supertrevligt. Tycker om henne massor, vi borde ses oftare :-) Jag o barnen åkte in o gick en sväng på stan. Felix var mkt imponerad av alla tomtar och stjärnor i fönstrena. Glenn lägger Felix nu och jag har ett par lussebullar som jag tänkte ta fram när han kommer ner igen..



Jag och Jojja för ett par år sedan, tror vi var på Havspiren här :-)

Tack för idag, föressten tycker jag att det är grymt att du fixat körkortet Jojja! Minns när du körde min 850 uppe på lv3 området, haha det är många många år sedan nu det!!


Sweet..

Hade en skitmysig lördag. Åkte in till norrtälje och gick på stan. Barnen somnade och vi gick och åt lunch och fikade. Inte ofta vi hinner sånt direkt. Vi gick och shoppade lite. Fick en del fina presenter av Glenn, vi firade vår bröllopsdag som egentligen var den 24 nov.. Fick, halsband, handsfree, och lite grejer. Nya tröjor till Felix... Träffade Jojja på stan också, hon kommer hit idag, fast det var ju redan bestämt sen innan :-)

Vid 17 tiden kom Anders hit, vi grillade oxfilé, det var gott såklart. Drack lite öl och sjöng singstar.. Shit säger jag bara, men jaja det var kul!

Idag kommer Jojja som sagt, ska bli skiiitkul :-)



Latte & kolapaj åt jag efter min goda lasagne :) inte äckligt kan jag lova..



Halsband...



Lite nytt till Felix..



Felix i bilen..



Glenn o Anders...

Hejhej..


Hemma igen efter födelsedagsfirande....

Nu har vi vart och firat Moa lite som blivit tonåring! Hon hade gjort tårta själv :-) Hon blev glad för sina presenter. Jag hade köpt jeansleggings och en tröja till henne, det passade bra! Nu ska vi kolla på idol lite, tycker inte att det är bra direkt men finns inte mycket annat att se.. Får se vad morgondagen har att erbjuda... Säger hej och god natt!



Molly firar.. Felix sov hela tiden han! Han sover än, haha!



Moa och Molly...



Moas egengjorda tårta...


Stress idag igen...

Japp, så blev det men nu så är det helg!! Jobbade på fm och efter det hann jag även shoppa lite. Moa har fyllt 13 så hon ska få presenter ikväll. Vi ska dit och fira henne. Mamma och Glenns mamma har vart här idag med barnen, vi hann ta en fika ihop när jag kom hem också.. Nu ska jag fixa mat och sen drar vi till brorsan vid 18 tiden då. Nu ska jag umgås med mina barn lite :-)

Hej så länge...



Felix med sin lilla dammsugare som han fick förra veckan.. Uppskattad!



Felix nya vantar, köpte dom idag haha dom var ju roliga ju!



Köpte denna idag, och mer grejer förståss.. hoppas den är god..

Vi hörs sen...


Ser ut att bli en fin dag.. eller?!

Jag tycker det iallafall. Ska åka och jobba om en stund! Idag är det riktigt mycket, men det kommer bli klart idag! Sitter just nu och dricker te och kollar på barnprogram med Felix o Molly. Måste gå o fixa lite snart... Igårkväll gjorde jag pizza :-)



Men vi åt själva jag o Felix. Fan vad vi jobbar mkt i denna familj...

Nu ska jag göra iordning Felix till dagis.. Vi hörs.. Kram


Jobba jobba jobba...

Ja det är det jag gjort nu igår och idag och det kommer fortsätta veckan ut! Felix är på dagis och mamma har Molly. Det har iallafall gått bra på jobbet och jag älskar det verkligen :-) Tycker om att ha mkt omkring meg och det har jag just nu. Nog om det... Nu ikväll har jag vart in och handlat lite med barnen, Glenn och Dima har jobbat.. Glenn på sitt håll och Dima åt mig. Nu ska jag faktiskt umgås lite med dom här och inte sitta med datorn nu när jag äntligen har sällskap här hemma!

Denna vecka kommer jag nog inte hinna med mina vänner någoning alls som det ser ut, men det kommer en helg också och det ser jag fram emot.



Felix stolt över sitt torn han har byggt...

Den enda bilden från dagen....


Kanonrolig kväll....

Jo hela dagen var ju bra. Först gick vi på lekplaneten o köpte presenter, o gick på stan lite. Sen åkte vi ut till Malin o Anders o firade Erik o Alice. Trevligt o många barn.. Sen lämnade vi barnen hos mina föräldrar. Sen var det snabbt hem o fixa till sig, Patrik o Bea hämtade oss. Vi käkade lite sen gick vi till Monica. Mycket folk o jättekul :-) Monica blev jätteglad för sin present, vi köpte en stor Ulrika Hydman-Wallien skål, Mine serien.. Sen festade vi på dät till halv 12 sen vart det teatern för vår del...

Idag har vi inte gjort så mkt. Käkat tacotallrik o hämtat barnen o handlat lite,, nu ska jag vila lite..



Redo för fest, vad gör jag med handen hmm





Glenn..



Therese o Jessika..



Vi...



På väg ner till teatern...



Felix på kalas, från vänster, erik, felix o erik




Ja det var lite bilder det...

Tack för idag!


God morgon!!!

Ja idag är det lördag. Känner mig på riktigt bra humör!! Det är fint väder också, så himla skönt att se solen igen :-) Har gosat med barnen nu på morgonen och Felix har badat. Glenn ligger kvar uppe och sover, men han skulle kolla på ett jobb vid 10 så jag får nog gå upp snart. När han kommer tillbaka åker vi in till Norrtälje, måste köpa presenter mm till ikväll. Eller ja, Erik o Alice ska på presenter idag och Monica ikväll :-) Hoppas vi hittar nåt kul. Vi ska äta med Patrik o Bea innan vi går till Monica också.. Jaja nu ska jag fixa lite här. Barnens saker ska packas också..

Hej hej!!



Jag och Bea!



Patrik och jag...



GLENN.. Puss på dig, vi ska ha roligt ikväll <3


Vi hörs sen!



Föressten är det ju Monica vi ska fira, grattis gumman. Ska hitta en fin present idag!


Gullunge...

Ja titta här... min fina Molly! Felix sover nu och det gör hon med. Ikväll blev det tacos här.. snart lite glass!



Nya rosetten från mormor...

Föressten vet Felix vad alla i släkten heter nu, så gullig när han berättar..




Älskade unge...



Middag..

Snart dags för Idol...



Rubrik ja...

Dagen har gått fort. Har umgåtts med mamma. Avklarat en del jobbamtal, handlat lite och solat!! Nu väntar jag på att Glenn ska komma hem. Ska bli myigt att ha honom hemma. Imorgon blir det barnkalas för Erik och Alice, sen fest hos Monica som fyllde år igår! Mkt nu, ska hinna köpa lite presenter imorgon fm, sen ska vi äta middag med Patrik o Bea innan vi drar till Monica tillsammans...

Kram kram..



Det var skönt att sola idag med... Bara få ligga o slappa några minuter,
inte allt för ofta man hinner det som småbarnsförälder.. But.. I love it!!


Wieee..

Den här dagen gick fort som tusan! Jag hade ett jobbmöte kl 10 imorse, det gick kanon. Har lite att räkna på och återkomma! Mamma hjälpte till med barnen under tiden. Sen gick vi på stan och shoppade lite. Fick lite nytt till helgen, mamma du är underbar! :-) Nu sover barnen och jag har lite arbete att ta itu med här! Vi hörs!

Kram på er...



Denna tunika o "jacka" blev det.. tog bild för jag skickade till Glenn,
ville veta vad han tyckte. Kunde inte välja så det blev båda :-)



Och detta då.. får se vilket jag tar på lördag..

Hejhej.


Smaskens...

Kladdkakan står i ugnen, grädden är vispad.. Ska värma baguetter snart.. Glenn och Dima är på ingång! Ja det blir kanon de!!



Yes! Den står i ugnen nu! Hade inte ströbröd så det blev kokos..



Snart in i ugnen :-)

Tjena hej..


Lina & jag...

Ja kvällen gick fort. Felix och jag åt middag sen åkte vi in till Lina och hade en rolig pratstund.. Lika rolig som vanligt! Nu kollar jag på bonde... haha är det enda jag kan säga. Glenn och Dima kommer sen om en timme kanske. Ska fixa nåt gott till dom.. värma lite baguetter kanske och te :-) fasen man är lite nojjig, jag hör ljud överallt.. Ensam i 240kvm hus när det är så mörkt nu om kvällarna känns lite sådär faktiskt...




Lekt ute...

Nu har vi vart ute och lekt lite, det var faktiskt skönt ute! Vet inte vad vi ska hitta på nu. Pratade med Glenns mamma i tel nyss, hon var magsjuk. Blä, hade tänkt åka dit ikväll men jag hoppar det kan jag lugnt säga!!



Felix ute och fixar..



Ja mycket äpplen har vi på vår tomt..



Mums...



Tycker dom är fina..



Molly trivs också ute, som vanligt glad :-)



På väg ut...


Seg dag..

Har Felix hemma idag för att jag kände för det. Vet inte vad vi ska hitta på bara. Glenn o Dima kommer senare ikväll så det känns lite drygt att sitta här och tråka! Jaja, ikväll är det bonde söker fru iallafall, haha så kul tycker jag. Barnen är nybadade iallafall, det enda vettiga jag gjort idag än så länge! Hörs senare...



Nybadad..



Jag idag.. hoppas jag hinner sola imorgon :-)


En kall öl...

Japp, det är vad jag dricker just nu. Vi har ätit middag här hemma, jag, Glenn, Dima och Felix. Det vart köttfärspaj... Ingen kulinarisk upplevelse direkt, men men. Mamma var här och vi fikade när jag kom hem med Felix. Min mamma är underbar :-) Fick åka ut och lämna lite kabel till Glenn och Dima nu ikväll.. Sen åkte jag till brorsan och hämtade lite maskiner han lånat + en kasse starköl!! Shit vad sugen jag var på det och det var såå gott! Imorgon vet jag inte vad som händer, men nåt kul hoppas vi på!

Hej svejs..



Gott gott...



Thats mee..


Tjoho.. hunnit en hel del...

Japps, mamma kom och passade Molly och jag lämnade Felix på dagis. Träffade en kund kl 10 i Norrtälje! Porten bredvid Johanna, Bobby och Fanny så jag chansade o ringde och Johanna var hemma med Fanny idag. Det blev fika och en massa prat. Vi måste ses snart igen så vi hinner prata mera. Fanny är så söt, stora tjejen hon är också nyss fyllda 2 år. Sen drog jag vidare till badhuset och solade. Såå skönt! Orkar inte se så blek ut längre. Nu ska jag käka lunch med mamma, sen hämta Felix!

Hej hopp!



Söta Fanny!!



Så här mysigt hade det Felix o Molly imorse, i Mollys säng haha! Gosungar!



Solade lite.. fasen så skönt det är...



Blekfis...

Hörs, nu ska jag äta lite..


Chillar lite...

Mm just det.. Lugnt och skönt är det nu. Barnen sover sen ett tag tillbaka och jag sitter med en kopp te. Jag kollar på Grannfejden och man undrar ju vad det är för fel på folk?! För lite att göra?! Mm skulle tro det va! Glenn och Dima kom hem efter 17 tiden och vi käkade ihop och hann snacka lite innan dom åkte iväg och jobbade igen. Sitter och funderar lite på helgen, då ska vi fira Monika Ö! Ska bli roligt :-) Jaja, imorgon bitti kommer mamma hit och passar Molly, Felix ska till dagis och jag ska på jobb vid 10! Hörs!



Älskade Molly!



En bild på mig....



Till sist en bild på min lilla MOA som fyller 13 idag! GRATTIS gumman!!


Puss o godnatt!


Snart middag..

Ska snart börja med middag.. Entrecote, med nånting gott till.. Glenn och Dima kommer vid 17 tror jag. Mamma har vart här idag, vi har handlat och jag har tvättat en massa. Molly sover nu och Felix kollar på tv. Idag fyller Moa år, 13! Grattis till henne! Fattar inte att tiden går så fort. Minns när hon föddes och var barnvakt åt henne och Sabina... Nu är dom stora ju! Träffade Monika när jag handlade, hoppas vi kan ses nån dag snart..



Monika på kryssning för nåt år sen!!

Hejhej!


Då var det måndag igen då...

Regnar gör det också, fy tusan! Det är så grått och trist! Jaja, igår var mina föräldrar här och det var toppen med lite hjälp! Vi åt middag ihop, Glenn kom hem lagom till det! Vi hann mysa lite på kvällen sen också :-)  Gjorde inget speciellt igår annars.. Felix badade som vanligt och vi var mest inne.. Nu sitter han här och bygger lego. Denna veckan har jag en del jobb inbokat, ska försöka organisera lite idag sen. Mamma kommer på besök idag med! Härligt... Då kan jag passa på att fixa lite.

Vi hörs senare..



Molly skrutt...



Här badas det...


Fikabesök, Malin, Erik och lilla Tuva!!

Var uppe tidigt imorse. Felix vaknade 6.30. Gick ner och städade lite och bakade en sockerkaka. Pratade sen med Malin och hon kom hit och fikade med barnen. Var mysigt, och Felix och Erik lekte tills Felix blev trött. Glenn gick upp och la honom så han sov bra idag. Sällan han sover på dagarna när han är hemma. Tuva den lilla rackaren kryper nästan redan!! Hon stod på alla fyra och gungade här, haha! Så gulligt, hon är bara 4 1/2 månad, där kan man snacka om tidigt :-) hon är så liten och söt. Malin fick tillbaka sin bumbostol idag också. Nu vet jag inte vad vi ska göra riktigt, Glenn är ute på en promenad med Felix nu.. Dom kommer nog snart skulle jag tro. Bara skit på tvn ikväll också.. film kanske?! Vi får se.. fick mail från cheferna idag, dom har det bra i Thailand.. Härligt härligt!

Vi höres...



Här har vi lilla pluttan Tuva, rätt mkt mindre än Molly...



Här sitter mina mysungar i soffan... från i morse.. Sötisarna! :-)


Kinan..

Nu har vi vart på kinan och ätit, sitter i soffan och slappar och har kollat lite på idol och cirkus möller... Maten var god förresten. Molly var med och Felix fick vara hos sin farmor och farfar. Brorsan var med också.. Får se vad morgondagen har att erbjuda! Nåt kul hoppas jag :-)

Idag har jag fått positiva besked angående jobbet igen, ska berätta snart vad allt detta handlar om :)

Puss & godnatt!



Glenn mumsar kinamat och dricker öl, själv drack jag ramlösa :)



Brorsan!!



Molly på kinan, ingen kinamat för henne än så länge...

Hejhej..


Nu så...

Kom hem för en stund sen, har städat och allt är lugnt och skönt! Vi åt lunch hos Monika, hon bjöd på supergod sallad och bröd till! Nu väntar jag på Glenn, saknar honom lite idag :)



Felix hos Monika, tittar efter katten som gick ut...



Vi igår...


Fullt upp!

Igår träffade jag Lina medans Felix var på dagis. Lika trevligt som vanligt, fikade och hade kul :) Åkte sedan och hämtade Monika, handlade lite innan vi åkte hit. Jag gjodre lasagne till middag, det blev gott. Vi hade en trevlig kväll, kollade på tv och så lockade jag Monikas hår. Vart så grymt bra tyckte jag :-) as snyggt verkligen!

Under dagen trillade det även in en del jobb för mig och jag är lite uppbokad nästa vecka! Roligt.

Tror vi ska käka på kinan ikväll med brorsan, det blir nice... Nu ska jag ta hand om barnen lite och vänta på att Monika kommer upp!



Monikas hår, lockigt :) coolt...

Hej så länge...


Mm

Kollar på bonde söker fru... Glenn jobbar, o Dima kvar här. Nu ska vi fika. Har inte hänt mkt idag.. Var på 6 månaderskoll i morse med Molly och hon var perfekt sa läkaren. Skönt!

Tråkigt inlägg och oinga bilder, men det blir nog bättre i morgon. Monika kommer i morgon och hon sover kvar här...


Tjena tjena!

Fullt upp kan man lugnt säga. Idag har jag jobbat på fm och vart på möte. Molly hos mamma o pappa och Felix på dagis.. Brorsan har vart här o fikat lite, vi köpte en bil av honom som jag ska ha tillfälligt, ska lämna in chevan på div modifieringar :-) Just nu sover barnen o jag ska ta det lite lugnt, nu har jag äntligen städat här. I morgon ska Molly på 6 månaderskoll hos bvc läkarn! Glenn o Dima drar el i källaren, ja det var allt just nu.

Puss



Till dagens middag, vitlöksbröd.. vi åt chili con carne..



Jag...



Felix flummar vidare och tar sina snygga bilder..

Vi hörs i morgon!


Saknaden...

Nu på morgonen har skrivit ett mail till Jazzas uppfödare om att Jazza somnade in i min famn den 12 juni i år, först nu har jag klarat av att skriva det. Tårarna rann nu med, jag kommer ladrig glömma denn hund som var min vän i 7 år! Tänker på dig Boings Jazz, du finns i mitt hjärta..



PUSS!



Jazza och Felix när vi bodde i Svinninge...



Min vackra älskade hund....

Kram!


Fars dag!

Vi lämnade tjejerna vid bussen, sen åkte vi och köpte lite farsdags blommor och presenter och åkte ut till mina föräldrar på fika! Gick en promenad och umgicks, supermysigt var det! Älskar mina föräldrar massor, dom bästa som finns. Finns alltid för mig och ställer upp med allt på alla sätt och vis :) Sen åkte vi till Glenns föräldrar och åt middag, Glenns bror och morfar var där också. Trevligt och god mat. Nu sitter vi här och kollar på film..

Lite bilder från dagen..



Glenn fick frukost på sängen på farsdag såklart..



Glenn, Felix och min pappa.. ute hos mina föräldrar. Felix älskar grävmaskiner..



Jag, Felix och pappa...

Hej hej, vi hörs.

Tack Moa och Sabina för en mysig helg! Saknar er redan!


Skål...

Firade lite igår...



Det var gott :) dom glasen fick vi när vi gifte oss.. Står våra namn o datum.. fina!


Har precis gått upp. Fars dag idag, tänker fira min älskade pappa och så tänkte jag göra frukost o gå upp med till Glenn. Vi hörs lite senare, ikväll eller något..



Lördagen då...

Ja nu var det lördagskväll igen då! Imorse möte och sen handlade vi till kvällen. Det blev grillat ikväll med :-) gott. Nu äter vi lite godis och tar nån öl. Felix har haft en dålig dag idag, vart lite grinig, men han var nog trött för det vart inte mkt sova för honom idag på dagen, han var på stan med Moa o Sabina medans jag o Glenn träffade min a chefer.

Förresten undrar jag om jag börjar bli gammal eller.. haha! Moa frågade mig idag om det var svartvita bilder när jag var liten, haha!! Nej det fanns faktiskt färgkort, så gammal är jag inte sa jag haha! Sabina ba: men suck!! Och Moa säger, vaddå var det taskigt sagt eller?! Haha söta dom är, tror man föddes på stenåldern typ...



Bada lite...




Lagar mat..



mee



Hörs..


God morgon!

Ny dag! Igår var jag iväg och käkade lunch hos mina föräldrar, lämnade barnen kvar där och åkte sedan på ett jobbmöte i Norrtälje kl 14. Det var riktigt bra, sen fikade jag med Börje o Eva. Hämtade sedan tjejerna, Moa o Sabina vid bussen kl 16 sen åkte vi och hämtade barnen, pratade med mamma en stund och sen drog vi hem och åt tacos! Kvällen var mysig, vi käkade popcorn o kollade på Idol :)

Nu är jag uppe först så jag passar på att skriva då. Har ett möte även kl 10 idag, som har en hel del betydelse för min framtid... Positivt alltså :)

Hörs sen..



Här är gänget, bilden är några månader gammal...



Felix står nu bredvid mig och ser bilderna på sig själv och glassen, så säger han -jag vill ha glass och går mot frysen, så säger jag att det inte finns nån glass. -då köpa glass till frysen säger han haha!

Hörs sen..


Förresten...

Är lite nyfiken vilka ni är som läser min blogg, ni är rätt många nu... Lämna gärna ett litet avtryck... Kram på er!

Galet mycket att göra!

Dagen har rusat iväg. Har så mkt just nu. Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och göra lite beräkningar angående min framtid! Vi hörs!

Tjo...

Har inte hänt allt för mycket här.. Jobbade igår på dagen, sen åkte jag och fikade hos mamma när jag hämtade Molly. Hann träffa pappa en sväng, han kom precis när jag skulle åka hem. Gjorde tacos till middag, det var gott :) Sen kollade vi på tv bara o slappade. Imorse åkte jag o Glenn o lämnade Felix, sen åt vi en frukkostmacka o kaffe på Mc Donalds (det enda man kan äta där, skitmat!!) men mackorna på morgonen är goda. Vi åkte ut till ett ställe där Glenn drar el, jag hjälpte till med en grej, sen åkte vi hem och jag städade som en tok. Ville hinna tvätta upp allt innan Felix kom hem o det hann jag. Skönt :) Glenn köpte lunch i svanberga, jag tog tacotallrik.. det var helt okej.. nu sitter jag här, vi ska väl hitta på nåt snart.. hej så länge..



Gårdagens middag...



Min smoothie... ja innan alltså..



Molly softar i bilen...

Längtar till helgen, då kommer Moa och Sabina...


Dagen som gått...

Idag kom min mamma hit och passade barnen medans jag var in på lite jobbmöten! Blev även lunch med mina chefer, och en massa prat :) Åkte sedan hem om lagade lasagne :) Tyckte föressten synd om mamma som är förkyld, hoppas hon blir bra snart.. Nu kollar jag lite på tv, ev blir det lite jobb imorgon också..

Bilder från dagen..



Felix flummar loss med en bananklisterlapp på näsan.. fullt normalt :)



Glada barn.. som alltid!



Felix sitter o grubblar vid köksbordet...



Molly äter gröt med fruktpuré..



Lasagne...

Ja det var allt just för tillfället..


Gomorron!!

Ja det var trevligt igår kväll. Glenns föräldrar var ju här på middag. Maten var god :) Barnen fick lite nya kläder också. Molly blev ju 6 mån igår, tiden går verkligen så jäkla fort!!

Nu har jag ätit smoothie till frukort, med blåbär o hallon. Gott! Ja, jag får se nu vad som blir av denna dag. Jag har lite jobb på gång som jag ska kolla osv.. sen lite annat. Vi hörs senare helt enkelt!



Frukost...



Här fixas det!



Nya kläder från farmor o farfar!


Besök snart o förbereder middag...

Glenns föräldrar kommer vid 17 tiden. Har förberett middagen, marinerad grillad rostbiff, med pommes, sallad, halloumi, bearnaise och tzatziki :) Ja det blir gott. Tänkte göra klyftpotatis först men men nu blev det så här. Glenn är på ingång från jobb.. jag har vart o handlat med barnen och inte gjort så mycket annat idag. Nu dricker jag en starköl för jag blev sugen på det!



Marinerad rostbiff, o halloumi..



Sallad..



Här sitter jag när mamma o felix lagar mat..



Jag ingen vidare bild, men så ser jag ut ikväll..

Hej på er nu kommer glenn snart, han ringde nyss..


Promenad mm

Gick en promenad imorse. Var ute i 45 min och gick i rask takt. Det var skönt! Molly sov och Felix letade kor :)

Nu har jag som vanligt städat en massa och duschat o lite sånt... Glenns föräldrar kommer på middag så jag måste in o handla lite också..



Promenad i morse, ser lite grått ut va..



Lite gula löv..



Felix fixar...



Ny sport?!



Löv igen..

hörs sen...


RSS 2.0