Halloj

Tänkte skriva lite här... Har väl gjort en massa kul, samt haft auktioner och jobbat en massa. Har bara inte haft tid att skriva något här direkt! Ikväll var brorsan o Moa förbi och åt, lövbiff vart det. Så kom Henke och fikade lite också. Nu sitter jag här, men tänkte snart dra en filt över mig i soffan och kolla om det finns något att titta på. Har så fruktansvärt mycket jobb den kommande veckan, eller rättare sagt kommande veckorna. Det brukar ju lugna ner sig den här tiden på året, men inte nu i år tydligen. Jag har jobbat med förkylning o bihåleinflammation i 2 veckor nu och det känns skit att inte kunna ta det lugnt en enda dag, men thats life när man är egen företagare. Jag klagar inte, men ändå!! Jag vill gärna bli frisk någon gång. Nu längtar jag tills vi åker till teneriffa i december, det ska bli riktigt skönt!

Är glad att denna helg vart lugn, igår var Monica o Jimmy här, vi tog nån öl och jag åkte bil med Monica som tog körkort för några dagar sen =) hon fick köra min bil. Det gick kanon, duktiga hon! Är så glad för hennes skull!!

Har haft det mysigt med barnen och Felix o jag låg och kramades innan han somnade nu ikväll. Han sa att han hade haft roligt och jag sa att vi ska till mormor o morfar imorgon, då blev han jätteglad. Han är så underbar när han precis ska somna, jag säger alltid att jag älskar honom och han svarar alltid med -jag älskar dig också mamma och sen kramas han en massa!!! Önskar jag hade mer tid, jag älskar mina barn så mkt, men arbetet tar mycket tid, men jag kan ge dem allt de behöver. Jag är stolt över dem, Glenn också... och lite över mig själv med =) och mina föräldrar som alltid ställer upp med barnen.

Nu ska jag vila, hej hej

RSS 2.0