Tjena...

hoppas allt är bra med er, även fast jag knappt skriver något här längre så är ni inne och kollar dagligen som det verkar! =) kul tycker jag och ibland är jag nyfiken på vilka alla är???!!! jaja, idag har jag vart på värdering och gjort en del ärenden samt satt folk i arbete lite här och var. Har ett jobb som skall vara slutfört nu på torsdag och jag hoppas vi hinner! Imorgon ska jag till frissan vid 9 igen, hoppas på att bli ännu ljusare efter det. Efter det är det jobb som gäller. På torsdag ska jag hämta en grej på morgonen sen får ni veta vad det är på kvällen kanske. Pratade med Ida nyss, hon och Micha kommer hit på lördag, sen åker vi nog in till Norrtälje och hittar på något! Ska bli riktigt nica, barnen fick vara hos mina föräldrar då! Underbara dom. Föressten blev jag jätteledsen idag när jag kom till dagis, det var fotografering men ingen av mina barn vill vara med. Dom tvärvägrade båda två!!! Så tråkigt för det är ju så kul när man får korten på dom små! Ja ja det är som det är med det, samlingsbilden var dom med på, men det är ju inte samma sak!

Glenn jobbar just nu, och jag ska gå och kika lite på Idol, men ha det så bra alla!

KRAM

Tjena!

Idag har jag vart och fixat en sak som jag hämtar nästa torsdag =) det blir bra det...

Just nu massor med jobb, auktion på lördag! Blir roligt det... Ville bara slänga in ett inlägg nu när jag hade en minut över, ska laga lite mat nu till Glenn o barnen... Kram

Hey

Veckan har mest handlat om jobb för både mig och Glenn! Jag har hunnit lite annat också, shoppat, lunchat på Åtellet med Eva O, vart hos frissan, tänker bli ljusare och ljusare vart jag men ska snart dit igen. Tänkte även sätta i hår, men det blir när jag är nöjd med färgen. Snart kommer Glenn och då blir det mys. Barnen sover redan, trötta efter dagis... Imorgon blir det till att ta upp båten också ska vi träffa mina föräldrar också =)



Håret ser ju gult ut på bilden, men det är det inte... dålig bild!



Var ju så här mörk innan..



Just de, hittade ett överkört vildsvin i diket nedanför oss när jag hämtade posten...
Jäklar vad stora dom är!

Ja ja, det skiter väl ni i haha.

Nu ska jag dricka lite roslagspunch och snart kommer Glenn som handlat med sig lite gott hem! Längtar! Vi hööörs!

Halloj

Slänger in ett inlägg nu lite snabbt. Sitter med papper idag och är snart klar och ska iväg på annat. Har ringt en massa samtal idag och det är ett jäkla samordnande av folk hela tiden. La in en ny auktion också, 25/9 sen har jag en gårdsauktion ute på singö den 9 oktober. Riktigt fin auktion!

Förutom jobb så har vi gjort en del annat också =) I lördags var vi och åt på Åtellet, bara jag o Glenn, sen åkte vi hem och bara tog det lugnt o kollade på film. Hur mysigt som helst, så vart det bubbelbad också! Jäklar vad god mat dom hade på Åtellet, helt min smak. Oftast blir man ju besviken i Norrtälje, men inte den här gången. Tur att det finns ett ställe med lite klass i denna stad =) inga halvfabrikat där inte, och personalen var underbar! Joo, just det ja. Så har vi bokat resa också, till Teneriffa... i december 1 vecka. Blir kanon det!




Blir inte dumt att komma bort lite. Barnen följer inte med så dom kommer jag sakna.. jättemycket! Men jag har ju Glenn =) <3

Nu ska jag jobba vidare, hej på er!

Tjena

Tänkte kasta in ett litet inlägg och en del bilder sen sist. Livet leker och jag har inte tid med så mkt annat än jobb och familj. Har fått in riktigt bra hem nu framöver och det känns jäkligt bra. I helgen som var hade jag auktion och efter den åkte vi till Arboga och Helene och Silver! Det var superkul, vi var på nån rockgrej där. Riktigt kul =) Hem igen på söndagen och åt middag hos mina föräldrar och hämtade barnen.. super mysig helg.



Hoppas vi ses snart igen!


Vi hörs nu ska jag ta det lite lugnt för en gångs skull!

RSS 2.0