Saaabina.... =)

Sitter och väntar på att Sabina och Glenn ska komma nu. Imorgon ska hon passa barnen medans vi går på maskerad. Malin fyller 30 snart, därav stooort partajj =) Ska bli kul. Det är på offenciven, där hade vi vår bröllopsfest. Jag har världens sämsta fantasi, men hoppas min maskeradklädsel duger... Hoppas även att Sabina och jag hinner gå på stan lite imorgon, har saknat henne massor.



Nu ska jag titta lite på tv, det lär no bli en film senare. Jag känner mig lite hängig, hoppas bara inte att jag blir sjuk nu! Då jäklar!!

Puss

Massa bra =)

Har haft det helt underbart, mkt jobb men även en massa kul och mys med mitt hjärta och barnen.. Auktion och kräftskiva på Vätö hos Robin och Stephani =) det var superkul!






Vi hade en toppenkväll, tror inget slår våra dancemoves den kvällen haha!


Nu de senaste dagarna har vi jobbat en del, mamma var med och hjälpte till en dag så har jag fikat med min fd chef Eva också.. såklart =) Glenn har bytt ytterdörr på vårt hus och även källardörr, det blev kanonfint, han är så duktig.. Älskar dig massor mitt hjärta!!




Nu har jag fixat mat... arvid kommer snart till oss... =)


Vi hörs!!

Vardag igen

Nu är det vardag igen och en massa jobb. Idag började barnen på dagis igen och Glenn och jag har fixat en del saker. Mysigt att vara tillsammans lite, han skulle åkt på jobb egentligen men bokade om det =) Jag har auktion på lördag, så det är en del att ordna nu i veckan, jag känner mig så trött men det blir nog bra! Vi hörs senare...



Idag har finaste Marina åkt till Grekland... en vecka, gud så skönt det skulle vara. Hoppas hon får det bra där...


Hej så länge...

fint bröllop

Bröllopet var jättefint på alla sätt, god mat, trevlig fest! Vädret var helt okej under dagen också... nu har vi ätit pizza jag o Glenn... ska snart hämta barnen. Saknar dom!



I kyrkan...



Nygifta =)



Fina Marina o Jag....



Glenn...



Bucke o Marina...



Leker lite...



Tårtorna som Anna gjort själv...




Kanonkväll

Hej på er!!! haft en supermysig dag och kväll. Vi lämnade barnen vid 18 ungefär, fixade det sista till bröllopet imorgon och sen tog vi båten och åkte ut till Överlöpe och Rune och Kristina. Rune ropar på mina auktioner. Vi blev bjudna på grillat och öl! Hur trevligt som helst, lyssnade på Elvis och bara hade det bra. Sen åkte vi hem på det spegelblanka vattnet =) nu ska jag snart färga håret, sen är det sängen som gäller!! Ny dag imorgon och inte vilken dag som helst, utan Bucke och Annas bröllop och lilla Tildas dop =)



På väg ut...



Älskar sjön... vackert!



Närmar oss vätöbron och snart framme...



Härligt...








Blev bjudna på kall öl när vi kom fram, aldrig fel =)



Rune och Glenn...



Kristina och Glenn..






Hemresan i mörkret...



Möööörkt...








Föressten ska jag ha den här klänningen imorgon, jag vet att den är svart men jag hittade inget annat, tyckte ändå om den och jag hoppas den blir bra..

Kram och sov gott!!

PUSS <3 <3 <3

Härliga dagar

Har haft några mysiga dagar den här veckan ändå, trots att jag egentligen inte har semester. I förrgår var vi ute hos Robin och hans familj på Vätö och fikade, det regnade men vi satt inne och drack kaffe och åt nybakade bullar! Barnen trivdes där, dom gungade och fixade =) Robin har kräftskiva den 14e, då ska vi såklart dit. Har auktion samma dag men vi åker dit på kvällen.



Här gungas det för fullt i dörröppningen!



Här är ute hos Robin sommaren 2008...



Också gammal bild...




Glenn fiskar, bryggan bredvid har Glenns föräldrar haft, dom hade huset bredvid...



Stefani, Glenn och Robin....

Det ska bli kul att komma dit igen, senaste åren har jag antingen vart gravid eller kört så det ska bli roligt!


Igår hade jag o mamma en dag på stan med barnen, köpte lite kompletterande grejer till Anna o Bucke, så var vi in på Åhlens. För första gången blev jag o Felix osams i en affär, han som brukar vara såå duktig. Mamma skulle köpa en traktor till honom och han började skrika att han minsann skulle ha alla traktorer där som fanns. Han var så arg, så jag tog honom under armen och gick ut och sa att nu får du INGET nu när du gör så här!! Han var sur en stund men sen vart allt bra. Fast utan leksak blev han.... Så somnade han i bilen.

På kvällen kom Monica ut och vi skrev ut hela sista auktionen och alla krediter, så underbart att få hjälp med det och Monica är toppen =) hon är ju bra på allt tror jag, hihi =) Finaste vän <3

Idag blir det till att lägga i vår båt, den största vi har, nu ligger de två andra på land och motorn är inlämnad på den som sjönk... Ikväll kanske det blir en båttur, barnen åker till mina föräldrar redan ikväll, mamma tyckte det var lika bra för vi ska vara i Vätö kyrka kl 14 imorgon och det kan vara skönt att bara ha oss själva att tänka på innan vi ska iväg. Har hört att det ska regna imorgon men jag hoppas ändå på sol, för Bucke o Annas skull =)

Vi hörs senare... puss på er!!

Regn....

God morgon! Tråkigt att det regnar =( idag ska Glenn hämta vår ena båtmotor som har vart på lagning, det är som ny ny!! Hoppas vi hinner ta någon mer tur med båten i år! Vi kanske åker och hälsar på Robin idag på Vätö, jag känner mig så stressad för jag har en delw jobb kvar att göra. Kanske får hjälp av Monica idag eller ikväll att skriva ut lite, vi får se! Nu ska jag se till att Glenn kommer upp och att vi kan äta frukost =)

Barnen leker här och kollar på tv, jag är så seg idag känner jag. Vi hörs lite senare ikväll...





Hej på er!

Gokväll =)

Nu ska jag sätta mig och jobba lite. Det vart en del gjort idag, har köpt klänning till bröllopet också.. ni får se den sen. Känner mig nöjd men ändå inte på nåt konstigt sätt. Nu ska jag ringa ett telefonsamtal, sen skriva redovisningar, puh!!


Väntar...

Väntar på att åka ut till mina föräldrar om en stund, barnen får vara där nån timme så jag hinner med lite saker. Måste köpa kuvert, frimärken och lite annat. Skönt att få göra det i lugn och ro. Moa är hos mamma nu, dom spelade tv-spel... det gjorde vi alltid när Moa var liten =) super nintendo! Det var tider det!

Hörs igen, nu ska jag göra mig iordning...


Föressten så måste jag hitta en klänning till bröllopet på lördag! Börjar känna smått panik, pratade med Marina igår och hon visste inte helelr vad hon skulle ha riktigt. Men hon sa att vi kommer vara snygga ändå för det sitter ju inte i kläderna haha. Helt rätt! Igår hämtade jag glasen vi graverat in namn o datum på, som Bucke o Anna ska få tillsammans med en del annat =) dom vart fina! Vi fick också graverade las när vi gifte oss, använder dom ofta till champagne! Jag köpte ett armband till lilla Tilda också som ska döpas, ska hämta det imorgon, även det graverar dom namn o dopdag på, ska bli kul. Längtar till lördag nu, hoppas det blir bra väder!

Hejhej!! :-P

Halloj

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Bara lekt med barnen och dom har badat inne! Glenn åkte för en stund sen, han var tvungen att jobba lite idag. Själv jobbade jag en hel del igår kväll. Hann få undan rätt mycket papper för Glenn tog med sig Felix och åkte iväg några timmar, Molly sov. Har rätt mycket att göra nu med, men det går inte när barnen far omkring, så jag tar tag i det ikväll.







Tycker om att bada tillsammans....



Busungen nr 1....



Vi hörs sen =)

Tjena

Idag har jag och Moa och barnen vart och fixat lite på stan. Bröllopspresent till Anna o Bucke på lördag och doppresent till lilla Tilda =) Däremot hittade jag ingen klänning, grr. Verkar helt kört i denna lilla stad, men men jag får se hur det blir. Kanske får åka till Täby centrum någon dag. Har en del jobb att ta itu med också!



Tjoho...



Vi hörs senare... hej så länge!


Det var ett tag sen.....

Det var ett tag sen jag bloggade nu och jag har som jag sagt tidigare inte riktigt tid längre. Har hänt en massa saker, jobb, många auktioner, fester och annat kul. Felix har fyllt 3 år också! Idag kom Moa hit, alltid trevligt för hon får igång mitt bloggande också. Vi har grillat nu på kvällen och det var gott. En utav våra båtar sjönk igår föressten, inte så kul. Dom har hållt på hela dagen för att få upp den och dom lyckades. Glenn kom hem med den nu på kvällen... Har träffat Monica idag med, hon hade en så fin present till Felix, en kudde med bilder på honom. Han sover med den nu =) Nu kommer det lite bilder!!



Felix med sin födelsedagspresent, John Deere eltraktor.. den var populär såklart!



Jag och Ida... var ner och och tog en öl i fredags...



Felix och Alice.. myser i soffan!



Felix sötisen...



Molly badar...


Ja det var lite nytt, vi hörs!


RSS 2.0