Nice :-)

Idag hämtade jag upp Lina efter att jag lämnat Felix på dagis! Vi fikade och pratade en massa. Åt baguette med ishavsröra och massa grönsaker till lunch. Det var gott! Innan jag hämtade Felix gick vi och bytte ett par jeans som jag köpte igår. Dom satt som skit!! Men dom nya var toksnygga, enkla o satt jättebra! Mörka stupisar :-) Nu sitter Felix o kollar på Musses klubbhus och jag ska väl göra mat snart. Ser ut som vi blir ensamma ikväll med, Glenn jobbar... Inte alltid så kul men jag har det väldigt bra och saknar ingenting så jag klagar inte. Glenn jag älskar dig!!



Snygga tycker jag...



Enkla och passar till det mesta..


Myskväll med Idol..

Ja nu sitter jag nyduschad i soffan och väntar på att Idol ska börja! Självklart väntar och längtar jag tills Glenn kommer hem också. Han var hem och åt sen åkte han och jobbade igen! Felix somnade tidigt idag, han sov inget på dagen så kl 7 sov han, lillplutten! Jaja, nu blir det mys!



Felix nu ikväll, spelat fotboll med mamma...



Molly också ute och leker ikväll....



Full fart i sandlådan...



Nyduschad...


Hej o trevlig kväll!!



Gått på stan idag :-)

Idag var det en härlig dag. Så underbart skönt väder! Söndagen vart bra trots att inte Glenn var hemma på hela dagen. Han kom hem på kvällen och Felix och jag åt middag ensama. Inte allt för roligt, men vi hade det mysigt när han väl kom hem. Mina föräldrar var här på dagenb och vi klippte gräsmattan, den är STOR så det tar tid!! Därför är jag glad att vi har en grym ÅKGRÄSKLIPPARE! Pappa klippte ena sidan och jag andra. Felix åkte med mig och han somnade som vanligt haha!



Glenn och Felix i somras...


Idag gick vi som sagt på stan, jag och min mor! Jag hittade ett par skitsnygga stövlar till mig! Fick dom av min kära mor. Ska ha dom på fredag bl.a då vi åker på kryssning. Sen köpte jag lite nya underkläder, smink, halsband, leggings mm och lite mat också! Nu sitter jag här hemma, tror jag blir ensam ikväll med, men va fan, jag börjar bli van!!



Ja här är dom..


Fika hos Malin och massa besök...

Ja i torsdags var jag ju på akupunktur, det var skönt. Ska på fler behandligar snart. Efteråt vart det lunch hos min mamma o pappa. Alltid trevligt :-) På fredagen sen åkte jag ut till Malin Post och fikade. Glenn hängde med också. Där var även Anna och Malin med barnen, vi haramma ålder. Det var roligt att se dem alla. På fredagskvällen kom Monika o Jimmy ut och fikade. Det blev nån grogg också, mycket trevlig kväll. Lördagen gick så fort, vi åkte på visning o kollade på ett hus. Det låg väldigt fint, men huset var litet och inte mycket att ha. Vi kollar alltid efter hus, vi bor ju precis efter vägen o det är lite jobbigt med småbarn, även fast vi byggt staket. Vi kollar lite efter tomt också, bygga nytt skulle vara kul. Vi hade en jättebra tomt, men sen kom det en o köpte den framför näsan på oss.. Jaja vi får se när det blir. Lina kom på kvällen och vi drack lite vin, det var trevligt. Det var hundra år sen sist. Nu sitter jag här hemma o Glenn jobbar lite... Tråkigt inlägg men har inte ro att sitta här...



Felix leker på Eriks rum...



Felix på Eriks fyrhjuling.. den var populär...



Ja så här nära vägen bor vi... o den är väldigt trafikerad! Inte så kul alla gånger..



Gullefjun själv...



Mollys slapparstil haha..

hejhej



Besök och massa annat..

Ja, nu har jag inte skrivit på några dagar. Ska försöka sammanfatta det som hänt lite grann. Igår hade jag en gammal vän här som jag inte pratat med på 2 år. Det blev ett roligt möte .-) Hade mycket att prata om och 4 timmar kändes som 1 timme ungefär. Jag tror vi ses på lördag igen och det ser jag fram emot. Idag har jag bara hunnit lämna Felix på dagis.. han såg nästan lite ledsen ut när jag gick, men sen så fick han veta att dom skulle ut i skogen och då blev han glad. Nu ska jag installera SFD, Svensk fastighetsdata och göra iordning en fastighetsaffär från intag till avslut. Det är lite jobb med det kan jag säga, har inte använt detta program tidigare utan bara Capitex. Det är program som används för att lägga ut fastigheter på hemnet om ni inte visste det ;-) Objektet är en villa med 4 000 000 som utgångbud! Ja önska mig lycka till... (Ella du vet vad det handlar om :-))

Hej så länge!



Mina underbara barn igår kväll...



PUSS på dig syrran!!


Wiieeee... :-)

Det vart en lyckad lördag! Först var vi hos brorsan och fikade och Glenn kopplade in hans tvättmaskin. Sen åkte vi hem och grillade med patrik och bea. Det vart en kanonkväll, sjöng singstar och hade väldigt trevligt. Bea klippte av min lugg... känns väl helt okej, men jag kommer nog ångra mig snart.. som vanligt. Pratade med en gammal kompis igår också. Kom upp en hel del minnen, haha. Får se vad som händer idag.. först uppe som vanligt. Riktigt nice väder är det...

Haha kom att tänka på en sjuk grej, ibland hör man ju fel i låttexter. Igår satt vi och lyssnade på musik och så kom glassiiiiigt, med mange smith(stavas?) tror den är med honom, hum... jaja patrik hade iallafall sjungit - så e de ganska seeeeeeeeent istället för, -så e de glassiiiigt! Haha hur kul som helst, eller.... jaja vi hörs sen!



Ja, tequila var det här.. Själv höll jag mig borta från den!! Man vet ju hur det brukar gå,
och mycket riktigt så satte tequilan sina spår senare hos vissa.... hmmm



Ja men se där...



Jag och Bea... lugg!



Patrik and mee...



Bea underhåller :-)



Sjuk bild, kolla min hand, suddig!


Banangröt med fruktpuré... mums tyckte Molly!

Ja nu på morgonen provade vi banangröt med frukt. Felix åt alltid det. Jag tror hon tyckte om smaken, det är ovant med konsistensen bara såklart. Sen har vi suttit och ritat lite. Glenn får sova idag lite, han behöver det. Jag hoppas vi åker till brorsan sen, kul att snacka lite med honom..



Jodå, här sitter vi i korgen som legot ska vara i...



Äter banangröt!! MUMS!!



Felix vill också mata sin syster... Gulligt, han var dock inte allt för bra på det :-/ Kladd, kladd!



Vi ritar lite...

hörs sen..



Vart shopping med min kära mor...

Åkte in till byn iallafall.. Fick leggings och klänning av min mamma, för att hon tyckte att jag skulle ha det :-) Vi gick runt och kollade lite.. Skönaste grejen idag var när jag stod och provade kläder, utanför hör jag min son med glad röst, högt och ljudligt säga -HEJ HEJ! jag öppnat skynket och ser honom med huvudet instucket i omklädningsrummet bredvid! Lite pinsamt kanske... min mamma skrattar lite och säger, jaja barn är barn.. haha. Hon bredvid säger, tur att jag inte var naken.. och ja det höll vi nog med om allihop. Kul var det iallafall!

Nu dags att fixa här hemma så det blir nån ordning...



Smygtittaren med lillsyrran...



försökte vända bilden men det gick åt h*l*e*e...





Kolla på stan lite..

Tänkte åka in till stan o kolla lite. Kanske hittar nåt kul, vi får se. Det är ju fredag och då är Felix ledig från dagis, då vill man göra nåt så inte han har tråkigt... Hatar egentligen att gå på stan såna här dagar när det är barnbidrag o pension.. Vi brukar aldrig handla och sånt då för det är så jävla trångt. Har folk inga pengar dom andra dagarna i månaden eller?! Gaah!



Här är en bild på Boings Jazz.. Jag hade henne i 7 år. Saknar henne väldigt mycket,
och fick nyss en klump i halsen när jag tänkte på henne! Min Jazza!!


Bvc...

Jag var på bvc med Molly innan jag hämtade Felix idag. Hon väger 7350g och är 66cm lång. Snacka om att tiden går fort!! Hon är ju snart 5 månader...



Här var hon inte så gammal precis, typ 7 timmar...



Första mötet, kommer aldrig glömma det! Du är så snäll Felix!! Mamma älskar dig!



Nu är hon ju så här stor... ojojoj...

****Älskar min familj****

<3




Picknik på vardagsrumsgolvet... vad gör man inte...

Ja precis.. vi skulle ju ut i skogen igår och äta korv med bröd. Felix hade sett fram mot det och pratade hela tiden om att han skulle äta korv i skogen. MEN.. vad händer... jo det började spöregna mot kvällen! Så typiskt. Vi löste det ju ändå, vi la ut filten i vardagsrummet och åt där, haha! Det tyckte han var minst lika kul :-) normala familjen! Sen klarnade det lite o vi åkte en sväng, Felix lekte ute men allt var ju så blött och trist fortfarande. Sen somnade han i bilen på vägen hem. Tröttisen!

Idag ska jag som vanligt fixa lite här hemma, håller på och letar efter ett viktigt papper nu, men fattar fan inte vart det tagit vägen. F-skattesedeln... suck, den får ju liksom inte komma bort.. hoppas jag hittar den sen. Nu ner i källaren o tvätta!



Molly, bild från igår...



Snyggingarna haha! Molly har ju snyggast stil med fötterna rätt upp!



Ja här har vi knäppa familjen haha, mysigt var det iallafall.


Jag sitter i soffan o glor...



Lämnade brorsan på dagis...



Snygg va?! Han har tagit den helt själv... jag såg hur det blixtrade till i rummet i morse och så
hörde jag honom säga -oj, kort... mammas haha



...

Nu tittar jag in här en snabbis igen. Har städat hela huset och ordnat med papper som jag skulle. Skönt att ha det gjort. Nu ska jag snart hämta Felix, hade tänkt baka nåt men väntar så han får vara med. Han tycker ju det är så kul :-) Vi ska ut i skogen ikväll, hoppas på bra väder. Tar med oss korv med bröd.. Glenns idé, han är hemma ikväll. Jippiiii!! Ska bli mysigt.... Lägger in bilder på Molly i sina nya kläder...



Så här fin blev hon i ett utav plaggen...



Här ligger hon o myser lite medans jag städar o grejar..



Lilla mystjejen..

Hej så länge..


...

Ja igår var jag hemma hos mamma en sväng på lunch och fika! Det var mysigt, sen åkte jag in och hämtade Felix. Vi var ute och lekte lite. Glenn kom hem på middag för att sen åka på 2 jobb. Han kom hem efter 20 nån gång så vi hann snacka lite iaf. Pratade även med en kompis igår som jag tror kommit fram till ett bra beslut :-) blev lite glad efter det samtalet..

Idag mötte jag Glenn på en morgonfika i Norrtälje, han hade vart på möte där så han hann med mig en sväng innan han åkte till jobbet i Stockholmo... Efter det lämnade jag Felix på dagis o sen mötte jag min mamma! Hon hade nämligen köpt en hel hög med kläder till Molly! Älskar min mamma o pappa massor, dom är underbara!!

Nu har jag städat här hemma och ska fortsätta snart, ska göra iordning lite papper, måste sklija firma o privat och göra så att man vet vart allt finns, som det är nu springer vi och letar varje gång vi ska betala, mm har en del högar här hemma men nu ska det bli ändrig på det.. Duktiga jag..



Tjena tjena... Sötis Molly ute och far...




Nya kläder till Molly från mormor o morfar .-) tusen tack!!




Dagen började med migrän.. blä!

Fyyy säger jag bara. Hade tokont igår kväll.. Hade ingen spray hemma heller, Glenn masserade mig för att lindra lite. Vaknade imorse och hade fortfarande lika ont :-(  Jag som skulle hälsat på Malin idag, jag fick tyvärr avboka det! Ringde mamma och hon åkte till apoteket o köpte spray åt mig.. ÄNTLIGEN blev jag människa igen!! Fast har vart seg hela dagen, men fick ändå en hel del gjort. Mamma höll koll på barnen.. Jag är så less på dessa migränanfall.. känner mig helt veck i skallen fortfarande! Jaja.. nu är Glenn snart hemma, han jobbade över lite.



Felix bakar här sin första bulle, HELT själv .-)



Så här blev den... så fin så...



Resten av bullarna, jag upptäckte att jag inte hade pärlsocker hemma så det fick bli strösocker!
Inte samma sak men det funkade väl...



Jag o Molly nu innan läggdags..

Båda barnen somnade fort ikväll... Felix sov inget på dagen så jag han bara läsa en kort stund
så sov han. Mammas fina duktiga kille!!

Puss o god natt.. nu ska jag kramas lite med min man..


...

Ja igår så var bi ju på auktion en sväng. Hittade inget kul så vi åkte igen. Fast jag träffade en del folk som jag känner och det är alltid kul. Saknar mitt jobb väldigt mkt!
Var in till norrtälje sen o handlade lite. Gjorde lite god middag, sen hade vi det bara mysigt. Vi tog nån grogg sen när barnen sov.. Idag var vi hos mina föräldrar på förmiddagen. Felix jag o Molly åt frukost där. Glenn kom efter på hojen. Innan vi åkte hem körde jag lite. Det gick väl sådär, haha! Nu ska vi mysa lite framför tv´n. Jag har MIGRÄN.. blä...





This is the shit!! Fan vad gott det var!!



Så fin..



Håller i saker nu :-)



Mysfrukost, auktion och sen gå på staaaan =)

Tjiho, idag ska vi åka på auktion!! Mitt tidigare liv, innan barnen var ju just det.. AUKTIONER! Får se om vi hittar nåt kul. SEn ska vi gå på stan lite. Felix ska få köpa nåt kul... Vi hörs sen, nu ska jag göra iordning meg.. o kidsen..



Frukost hos oss...

Föressten.. Molly sover hela nätter nu utan att äta =)

Bye!




Felix hade besök av Melwin idag...

Ja precis... idag hade vi besök av Monika o Melwin. Dom är ju helt galna våra killar, snacka om full fart hela tiden! Vi har fikat och vart ute i sandlådan och på tomten. Nu när dom åkte hem så somnade Felix i soffan på 2 sekunder!

Väntar nu på att Glenn ska komma hem, hoppas han kommer snart.



Härliga killar.. Felix o Melwin



Glada busar...




Ja man blir trött av att ha besök... Slocknade 2 sekunder efter att Melle åkt...



...

Jahaja.. Idag har det inte hänt nåt speciellt. Har tagit det lugnt mest för jag har lite ont i halsen. Lämnade Felix imorse på dagis som vanligt. Dom har haft fotografering där idag, det är så roligt att se dom korten sen. Han var så himla fin på dom förra! Stack sedan iväg till Rimbo (huuu inget favoritställe direkt), men vår redovisare till firman sitter där och hon vill ju ha in sina papper och då är det bara att åka dit och se glad ut! Pratade även med min mor och hon har ordnat så jag ska få gå på akupunktur (stavas?!) eftersom jag har migrän. Jag tar ju aldrig tag i det själv så superskönt att hon gjort det då :-) Dom kommer ikväll, mamma o pappa alltså, Glenn ska jobba. Har bakat en kladdkaka idag, hoppas den blev god.. Molly fick sig ett bad också, men nu ni är det dags att åka och hämta Felix... Hej hej sålänge..




Nybadad och glad.. som vanligt!



Kladdis.. ja florsockret vart ju lite klumpigt då eftersom jag inte hittade min sil jag
brukar strö igenom.. Felix har lekt med den o säkert lagt den på nåt fin fint ställe..


...

Ja, nu har det vart lite fullt upp här! Måndagen gick hur fort som helst. Fixade mest här hemma. Felix är ju ledig från dagis på måndagar så han var hemma då. Min mamma var här och hjälpte mig lite så jag kunde springa runt här o greja lite. Jerka kom o lämnade Bianca också, hon börjar trivas här tror jag. Hon är så söt! På kvällen åkte jag o Molly in och handlade lite medans Glenn la Felix. Han somnade på 5 sekunder, haha!

Igår var Malin och Tuva här och fikade. Vi pratade om allt möjligt, en rolig sak är att vi verkar ha samma tanke vad det gäller jobb och företag haha! Tänker i samma banor där, vi får se vad som händer =)

Igårkväll åkte jag o barnen till mina föräldrar. Glenn jobbade. Vi kollade på fåren o tjurkalvarna där. Kollade på idol o sen drog vi hem. Glenn o jag hann sitta o snacka lite inan vi gick o la oss... Nu är Felix på dagis.. han var så trött imorse stackarn, men det går säkert bra. Nu ska jag fixa en massa här...


Lite bilder.. som vanligt...



Så tokglad jämt!!!



Älskade ungar..



Felix vid sin morfars nyinköpta taxi! Dom ser ju likadana ut, men Felix konstaterar
att det är blommor på den här för det är en miljöbil.. dock kom inte blommorna med på bild :-)
Felix kan vara det enda barnet som uppmärksammar ALLA taxibilar och skriker TAAXXXIIIII, men inte moffas
om den inte är gul, haha!



Mystjej...



Helgen gick fort... som vanligt!

Ja när skrev jag sist egentligen.. hmm smörgåstårtan var iallafall skirgod. Mina föräldrar var här den kvällen och åt... Det var trevligt. Passade även Bianca en stund den dagen. Det gick bra, hon är så mysig =)

I helgen var Colan o Maria här, med barnen (Felicia, Timmi, och Lukas) vi åt tacos och drack lite öl. Det var full fart här. Killarna badade bubbelbad på kvällen och Felicia fick bada på morgonen. Jag lockade hennes hår på kvällen och sminkade =) Hon blev så fin, hon är så förbaskat gullig den tjejen, så duktig!!

I söndags blev det inte så mkt gjort. Vi åkte till lekparken med barnen, Felix lekte och tyckte det var kanon. på kvällen lagade Glenn pizza och så tog vi ett glas vin.. ja spännande värre, haha!!

Lägger in ett par bilder.. blev inte många tagna under helgen men men..




Lilla söta Bianca...




Jorå, han skrattar ibland den här lilla mannen, men han har världens trorsperiod just nu!
Han bestämmer allt, haha.. TROR han alltså.



Världens gulligaste Felicia...



Felix på lekplatsen..



Min lilla Molly, som alltid är glad!! Mammas solstråle. Aldrig nåt gnäll.. Otroliga unge!



Haha... det här var kul ser det ut som...



Jag bor här sa Felix... Mammas hjärta!!


Tack o hej för en stund.. Idag kommer min mamma hit, imorgon ska Malin o Tuva komma hit!

Kram


Smörgåstårta...

Ja precis.. Blev så jäkla sugen på det så jag slängde ihop en nu när jag kom hem. Handlade med Felix och Molly innan dagis =) Felix fick en barbapappa-bok.. han gillar dom. Han har ett täcke med barbapappa på. I affären sa han, kolla barba.. Då kunde jag inte låta bli att köpa den, så den ska vi läsa när han kommer hem. Föressten så går Felix mest på toa nu.. han har nog inte blöja länge till =)

Pratade med min chef nyss, dom hade ev vägarna förbi här idag. Hoppas det, skulle vara trevligt som tusan...

Nu lite bilder...



Ja så här blev den, ser lite rörig ut kanske..



Sen gick jag upp och dammsög hela övervåningen.. så här ser det ut när man kommer upp där.. hmm



Födelsedagsfirande och pajbak...

Igår kväll åkte vi och firade Glenns mamma som fyllde år. Hon fick en orkideé och en helkroppsmassage av oss! Det var trevligt. Vi körde hem John och sen åkte vi hem. Glenn och jag satt nere i källaren och diskuterade lite om vad vi ska göra där nere. Jag vill bara ha förvaring, ingen idé att inreda något där för vi har ju redan ett Tv-rum uppe och ett nere, tror inte vi skulle va där nere nåt för vi är sällan uppe och ser på tv o folm o sånt. Mest Felix som kollar där. Jaja.. Idag var det dagis och jag var hem och städade och tvättade som vanligt.. Behöver väl inte skriva det för det gör man ju varje dag! Beställde lite på fuji gjorde jag också :-) Hämtade Felix vid 14 och sen har vi vart ute på tomten hela eftermiddagen. Plockade äpplen och plommon (bombom säger Felix, haha) Vi har huuuuuuuuuuuuuur mycket som helst!!! Och då menar jag verkligen det, heh!! Vi gick nu in och gjorde en äppelpaj.. skulle kunna göra tusentals pajer men vi börjar med en haha. En anna rolig sak var att Felix gick över alla fallna äpplen och halkade typ tre gånger, sista gången reste han sig och sa ojojoj rullkissor (rullskridskor) haha han är så skön!! Snart ska jag göra middag, blir nåt enkelt. Köttfärssås maybe.. det är bara jag o barnen hemma ikväll. Glenn är på Solvalla :-) Längtar efter honom. Ska prata med honom om en kryssning vi ska fixa, eller han ska fixa med jobbet. Just de ja, pratade med Maria och hon o Colan m barn kommer på lördag. Middag o dricka lite, det blir nice de!!



Keh?! Molly testar puré igår haha!



Våra plommon, vi har två proppfulla träd. Goda är dom!



Ett av många äppelträd...




Vår uppfart... fin :-)



Min kära Chevrolet som man alltid får in allt i



Felix har plockat äpplen och plommon...



Det blev en paj.. MUMS!



Jo och här är vår matsal.. varför nu den kom med. Hade fina blommor på bordet, men dom syns ju knappt.



Hej på ett tag...







Röjning hemma, mysmiddag och besök på Björkö-örn..

Ja igår röjde jag en massa i källaren, där vi har tusentals saker överallt :/ Men nu är det faktiskt fint där nere. Satte även upp ett par hyllor i en utav skrubbarna uppe. Det vart mycket spring upp och ner.. puh! Mamma var här och hade koll på barnen så jag fick massor gjort. Underbart!

På kvällen hade Glenn ordnat så vi lämnade barnen hos hans föräldrar så gick vi ut och åt! Åhh det var så mysigt, och god mat. Jag åt en black & white, med en stor stark till. Smaskens!! Efter det hängde jag med Glenn och drog lite el i Johns lägenhet. Han får det fint där, ojojoj =) Vi hämtade sedan upp barnen och åkte hem. Det blev ett glas vin innan vi gick och la oss. En superkväll faktiskt =)

Idag på morgonen lämnade jag Felix på dagis som vanligt, sen åkte jag ut till Malin och Tuva och fikade och åt lunch! Supertrevligt, dom har det så fint där ute! Tuva är två månader yngre än Molly, sen är ju deras Erik jämngammal med Felix, så det är kul. Hon är så söt Tuva, kastar in en bild på henne här nere också!

Nu ikväll åker vi till Glenns föräldrar, han mamma fyller år så det blir fika. Trevligt, trevligt.. Idag kom Mollys dopservetter också, dom vart fina!!

Kram så länge, nu ska vi ut i sandlådan innan middagen!



Ölen igår, halvt uppdrucken... maten var också god!



Molly i Eriks Bumbostol som vi får låna tills Tuva skall börja använda den =)



Molly på golvet...




TUVA.. hihi, så söt, vilka ögon hon har!



Mollys dopservetter...


RSS 2.0