Heey!



Denna köpte jag igår, grymt bra! :-)

Idag har jag en massa jobb framför mig. Hoppas att allt flyter på bra! Längtar tills alla grejer är på plats, mycket saker är det som ska ut. Just nu sitter barnen uppe och kollar på Pippi, det är Pippi som gäller nu här hemma för barnen :-) kul tycker jag! Älskar själv allt som Astrid gjort.

Vi hörs ikväll kanske, kram på er!

God morgon!

Jahaja... det var ett tag sen!

Har väl hänt en hel del sen sist, men ja... orkar inte tänka just nu. Har massor med jobb som vanligt. Åker runt överallt och tittar och hämtar. Idag har jag det hyfsat lugnt, ett möte kl 9, sen lite lastning inför morgondagen. På lördag är det auktion i Lohärad!! Jag har mycket bra grejer denna gång :-) gå in på min hemsida och kolla!

Nog om det, barnen åker till mina föräldrar imorgon och kommer hem sön fm. Som vanligt när jag har auktion. Mamma o pappa hade tänkt åka till Naturhistoriska på fredag med barnen. Det kommer dom älska :-) hoppas bara att vi alla håller oss friska nu, Molly är lite förkyld men hoppas det blir bra. Vi ska även på begravning på fredag, mindre kul. Glenns morfar gick bort här för några veckor sedan.

Vilket tråkigt inlägg det här blev...




RSS 2.0