Täby galopp, båtköp och en massa jobb....

Hej på er! I tisdags var vi på Täby galopp, vi åt god mat och spelade och tittade på hästar. Min farbror hade en häst som startade, en tvååring.. han har fler hästar och föder även upp en del. Det var mysigt, underbara Glenn köpte present till mig där också!!





Jaaa, det var kul... sen har det som vanligt varrt en massa jobb. Igår var vi och åt kinamat med brorsan, det var också trevligt. Vi åkte ner o tittade på vår båt också... Idag köpte vi en båt till, haha... ja vad säger man! Det blir en båttur ikväll.. om det inte blir allt för dåligt väder...

Vi hörs, nu ska jag umgås med mina barn lite o snart kommer mitt hjärta hem <3

Kram kram

Trevlig fika hos Malin

Åkte ut till Björkö örn igår, lämnade av Malins auktionsfynd och hann med en fika... Felix hann även köra lite med Eriks fyrhjuling...



Erik hjälper till...



Full fart, han tyckte det var kul...



Felix får instruktioner av Malin...

Efteråt åkte vi till brorsan, hans tjej Anneli fyller år idag så vi ville fira henne, mina föräldrar var med också..

Såå mycket gott hon bjöd på, mums!



Molly hos brorsan...



Molly hos brorsan o Anneli igen...

Ja föresten köpte vi båten och har båtplats i Norrtälje.. helt kanon.

Idag ska jag på jobb till Upplands väsby, har en träff med en advokat från kammarkollegiet där. Vi får se vad det är...

Hej på er!

Båt...

Klicka för att se nästa bild

Ja vi ska åka och titta på den imorgon och tycker vi om den köper vi den... hittade den på blocket nyss!
Vi har ju en helt ny båt som aldrig ens avrt sjösatt, men men, den här verkar roligare, utmärkt att åka vattenskidor efter också...

Jag syns inte här så ofta längre, men jag hinner inte riktigt med. Har väldigt mycket jobb, auktion på lördag och sen en massa andra på gång o telefonen är aldrig tyst!


Hörs

Sol....

Så underbart med sol, har vart ute mkt idag med barnen...



Skön stil...



Klippa gräs...


Halloj...

Lite bilder...



Min bil och släp... får slite hårt.. Bilen köpte jag sprillans för ca 1 månad sen o nu har den gått 2500 mil! Ohooo...



Felix gör sallad, till middagen igår. Så duktig..



Gosungar imorse...



Även detta taget idag...



Mammas solstråle... förkyld, men glad ändå =)

Nu ska jag fixa lite här hemma och underhålla barnen. Föressten ringde de från kammarkollegiet idag och ville att jag skulle ta hand om ett dödsbo som dom förvaltade... Jag har såååå mkt jobb nu :-/


Hej på er!

Hoppas min nya ROSA mobil kommer idag....



Min gamla är det alltid fel på, orkar inte lämna in den mer så det fick bli en ny. Ingen märkvärdig alls, men min favoritfärg =)

Idag är jag hemma med sjuka barn, inget kul när man hade en hämtning kl 9 i Norrtälje, men som tur äe har jag underbara människor som jobbar åt mig. Dom kommer ut hit och hämtar mitt släp och fixar det där! Så skönt... Hoppas barnen blir friska fort, annars blir det inget kul. Nu när Molly börjat på dagis vill man ju att hon ska kunna vara där så hon kommer in i det lite mer.

Vi hörs senare kanske.. hej så länge

God morgon!

Har en stund över nu. Igår var det hårt slit för mig, hämtade en massa grejer i N-je. Blev i princip klara, men ska hämta 2 saker till idag, det var en skrivbyrå som jag inte orkade bära ner från övervåningen. Trodde jag skulle orka, men trappan var för brant, så vi får ta det idag, tar med två starka killar! Molly var på dagis mellan 9 och 16 igår. Det hade gått jättebra, Felix var ju med också. Dom har ju varandra.

På kvällen var Monica och Ann här, Ann fick en massa mammakläder o köpte min bilbarnstol =) Alltid så kul när andra är gravida tacker jag, samtidigt skönt att man själv är klar med den biten.

Nu ska jag planera min dag lite, har så mkt och det kommer in mer o mer jobb hela tiden. Igår kom det in en gårdsauktion till troligen.... kommer bli en bra sommar med mycket jobb. Jag har inte haft semester sommartid på 8 år ca, det är rätt otroligt, men vi har ju som mest den tiden, så semester får bli senare det.

Vi hörs sen...



Fisungar....




RSS 2.0