Auktion!

Ja idag har det vart en lång dag. Mamma och pappa kom och passade barnen och vi åkte upp så att vi var i Skebo till kl 9.00. Kl 11 startade vi auktionen ocg Börje berättade för alla att jag tagit över, eller ja, köpt firman och numera är chef! Fick blommor inför allihop, tyckte det var fint gjort :-)



Buketten jag fick, 20 rosa rosor. Jag älskar ju rosa :-)


Lite mer bilder..



Auktionshallen innan den fylldes med folk...



Auktionshall...



Auktionsfynd...


Och en hel del andra saker.. Det vart en del osålt också så vi fick lasta släpet och köra 2 vändor nu på kvällen. Tufft att vara antikhandlare, men kul!

Nu sitter vi med varsin öl och tar det lugnt. Hoppas ni får en bra kväll...

Kram Madde

Ibland blir det inte som planerat :-P

Morgonen började med skottning och Glenn körde vår åkgräsklippare med plog så vi kunde ta oss iväg här imorse. Så kom mamma och passade barnen! Åkte in till mitt lager och vad får jag se när jag kommer fram.. INTE plogat.. ringer Nihab som är hyresvärd och dom säger att det är på gång! Jo.. jag hade satt två gubbar i jobb som kom med lastbil för att lasta mitt auktionsgods som skulle iväg idag. Vi fick vänta tills dom kom och plogade. Medan jag står och väntar ser jag att mitt ena bakdäck är i princip platt.. Jippi.. inte det också. För att göra en rätt lång historia kort så åkte jag till gummicentralen och fick 2 nya hakka 7or pålagda.. 3000 spänn fattigare vart vi och sen upp på lagret och se till att killarna lastade rätt grejer. PUH!!! Efter det åkte vi hem, Glenn hängde med och vi lastade div gods från garaget hemma och åkte ut till skebo och lossade allt. SEn har vi packat upp grejer hela dagen. KOmmer hem, trött som faan och städar för att arkitekten skulle komma.. men han dök aldrig upp. Vet ej vad det beror på men ska ringa imorgon.

Nu slappa, sen sova..

Hoppas ni haft en mindre stressig dag!

Imorgon är det jobb igen..

Kram på er// Madde



Jobb jobb jobb...


Godkväll bloggvänner!

Dagen har vart tuff, mkt jobb inför kommande auktion på lördag. Lastade fullt lass med lastbilen och cheva och släp. Doch betedde sig inte chevan som jag ville, kompressorn till luftdämparna som normalt höjer bilen då den är tungt lastad funkade inte. Givarn är paj och det vart för mig att köra i 60 blås upp till Skebo, inte kul att ligga och krypa men bilen var oatadig och tungt lass hade jag sååå... nej det ska jag fixa!



Ooops!!



Ser inte helt hundra ut va?! Nää...


Jodå, men resten flöt och vi ligger bra till. Haft ett bra gäng som jobbat idag. Snabba!!!

Trött var jag när jag kom hem och mamma är ju bara för underbar som passat barnen så mkt, det blir så nu genom att Molly inte börjat på dagis än. MEN jag ångrar inte en sekund att jag tagit över firman...

Imorgon ska jag in till mitt lager i Norrtälje och bossa lite på morgonen, sen ut och göra iordning allt så det bara är lite finjobb på fredagen... Älskart!! :-)

Hann med att mysa lite med barnen och städa lite nu också.. föressten gjorde jag plättar igår, sa jag det haha



Snygga va..

Ja oh vilket intressant avslut, haha!

God natt på er!


Jobba jobba...

Ja imorgon är det jobb som gäller från tidig morgon! Hoppas allt går som det ska :-)

Jahapp och så har vi köpt tomt nu ikväll också! Vi skrev kontrakt vid 17.30. Nu är det som så att tomten är på 3900kvm och då måste kommunen ifrån säga sig den. Dom har alltid förköpsrätt på fastigheter över 3000 kvm. Dock säger dom oftast nej, så vi kan nog vara lugna. Samma var det som gällde när vi köpte huset vi bor i för även denna tomt är på 3900 kvm. Känns kanon, på tors kommer arkitekten hit som ska hjälpa oss göra ritningarna på huset. Spännande!

Var även till intersport och fixade kläder tills imorgon o resten av veckan, kommer vara ute och jobba en del så det behövdes.. bilder nedan..



Varma byxor.. fleecetröja... givetvis rosa..

Barnen har fått nya kläder med, från sin farmor och farfar...



Suddig bild men ändå!



Molly kryper runt lite.. sötis :-)

Nu ska vi kolla lite på Paradise hotell o snacka lite husplaner..

Puss på er!

Dålig på att uppdatera...

Ja det har vart mycket hela tiden nu. Jobb och en del annat. Ikväll ska Glenn och jag på ett möte kl 17.30, efter det kan jag avslöja vad vi har för planer här!

Glenns föräldrar kom hem från Thailand i söndags så dom kommer hit ikväll, det ska bli kul att se dom...

Ska ringa ett samtal o hänga tvätt nu.

Hej!

Bilder från lördagen... och söndag :-)

Ja nu kommer en del bilder från helgen då. Vi var hos Anders o Malin och åt middag igår. Jättegott, porterstek! Trevligt var det.. sen åkte vi hem, barnen somnade i bilen.

Idag måste jag fixa annons till tidningen med Eva..

Hej så länge...



Glenn, Pernilla, John och Maria... Innan vi gick in på Ett glas..





























Ja det var en del av bilderna från kvällen..

Bilder från söndagen hos Anders o Malin..



Alice o Felix.. suddig ser jag ju nu..





Alice..


Ja nu ska jag fixa lite här, vi hörs sen!


Helgen gick fort!

Tessan har vart med oss i helgen :-) hon kom i fredags kväll och åkte hem igår kväll. I fredags åt vi lite god mat och sen satt vi mest och snackade lite. Henke kom hit också, men två vovvar!







Ja det var lite bilder från fredagen...

Igår var vi ute och lekte lite på fm. Sen åkte vi till mina föräldrar och lämnade barnen. Åkte hem och gjorde oss iordning, sen kom brorsan hit och hämtade oss och körde in oss. Vi åt på Ett Glas.. dom har ju bäst mat i stan så är det bara! Jag käkade tapas planka, kanon gott...Vi var ett stort gäng spm firade mange igår och det vart väldigt lyckat. Kvällen slutade på teatern... Vi tog taxi hem sen vid 3 tiden..


Nu saknar jag barnen som sjutton och ska äta kebab med ris.. lägger in bilder senare!

Hej..

Jahapp, idag har Glenn och jag vart och fixat en sak. Allt gick som planerat och jag avslöjar mer sen i veckan om våra planer.

Ikväll kommer Tessan. Ska bli kul.. Vi ska in och handla nu när Glenn kommer hem.

Hoppas ni får en trevlig kväll :-)

Gokväll..

Känner att jag inte riktigt haft tid att skriva och ta lika mkt bilder som vanligt, men det kommer!! Idag har jag jobbat lite och på morgonen besiktigade jag bilen o den gick igenom. Glenn och jag kollade på en sak på lunchen och sen käkade vi. Jag åt kebab med ris... Sen åkte jag och la mig i solariumet :-) lika skönt som alltid. Sen hämtade jag Felix på dagis och åkte hem...


Mamma är underbar, hon hjälper till så mkt med allt <3 Min pappa också. Finns inga bättre!!


Tja, vad har jag mer gjort.. Lagat ost o skinkpaj till middag, spännande va?! Nu sover barnen och jag ska snart också sova, händer lite spännande grejer imorgon. Både på dagen och kvällen... På kvällen kommer Tessan, saknar henne en massa :-)



Tessan hos oss sist..

Hörs imorgon!

Fika i Aspnäs...

Ja idag åkte Molly och jag ut till Malin och lilla Alice efter att vi lämnat Felix på dagis. Anna och Ludde var där också! Trevligt som vanligt och jättegod lunch :-) Vi pratade om att hitt på nåt snart, tjejerna bara. Skulle vara kul. Var kvar till halv 2, då jag åkte och hämtade Felix. Saknar honom jättemycket när han är på dagis.

Ja, och för att byta ämne helt så har vi en grej på gång, jag och Glenn... Det är en rolig grej, men det avslöjar jag inte just precis nu...

Imorgon så ska jag jobba och göra en del saker :-)



Tack för en god lunch och trevligt sällskap Malin...

Nu ska jag laga middag här... längtar efter Glenn nu..

Heej!

Ett snabbt inlägg här nu. Satte mig precis vid datorn, håller på och städar för fullt och tvättar. Felix är tillbaka på dagis idag, han har ju vart hemma med mig sedan lucia. Hoppas han har haft en bra dag idag, saknar honom! Nu ska jag snart springa ner o hämta tvätten som är klar. har inte hänt så mkt idag, igår jobbade jag ju lite grann och vi satt mest och kollade på tv igår. Har bestämt att vi hänger med till Ett glas på lördag och firar Mange som fyller år. Det ska bli kul att träffa alla då, dom flesta av oss har ju barn och är inte ute allt för ofta så. Hoppas det blir trevligt :-)

Vi kan höras senare, har inget kul att skriva just nu.



Snart hämtar vi dig Felix... Puss!



Godmorgon!

Sitter och dricker en kopp te och tar det lugnt. Barnen kollar på barnprogram. Mamma dyker upp snart här så jag kan åka iväg och jobba lite. Måste köpa lite grejer och så ska jag sätta upp skyltar om auktionen.. Ska träffa Eva vid kl 10.

Hejhej






Tja :-)

Har idag vart hos mina föräldrar med barnen och fikat och ätit lunch. Sen vart det hem och bara leka och greja. Har läst Felix nya Bamsebok hundra ggr som han fick av min bror...



Det vart pizza till middag, skönt att slippa laga mat.

Nu ska vi bara mysa lite, barnen sover.. Jobb imorgon för mig, måste sätta upp skyltarna för auktionen!

Kom ihåg det mina vänner.

Auktion, kolartorp Skebo, lör 30 jan, visning från kl 10, auktionsstart kl 11.00!




Nu ska jag umgås med min man lite.

Puss och godnatt!


God morgon..

Blir en kort sammanfattning, för mina tidigare inlägg bara försvann..

Brorsan o Moa var här i fredags. Åt smörgåstårta, drack vin o kollade på lets dance!

Lördagen gjorde jag klart Johns smörgåstårta, umgicks med brorsan o Moa som var kvar. Felix badade mm, sen åkte vi och firade John. Var trevligt. Efter det följde Bosse, Annika och Frida med till oss en sväng. Roligt :-)

Kvällen blev sedan lugn, skulle till Monika egentligen men det vart inte så..



Smörgåstårtan jag gjorde till John!



Felix badade bubbel på morgonen..



Glenn med Molly hemma hos John...



Annika , Frida och Molly...



Bosse och glenns morfar Bernt...

Ja det var lite bilder......

Får se vad som händer idag, hej så länge..


Hallå där!

Dagen har gått så fort!

Glenn kom hem på lunch och vi hade det supermysigt... tills.. Felix sätter i halsen! Han fick panik och vi med! Det var hemskt, men till slut fick han upp det som fastnat och han fick luft igen... Usch säger jag bara!

Åkte sedan in och handlade allt till smörgåstårtorna jag skulle göra, var på bolaget och hann även sola, med hjälp av min underbara mor :-) skönt var det!

Nu har jag gjort 2 smörgåstårtor, en med räkor till ikväll då brorsan och Moa kommer! Och en till John imorgon, med ost skinka osv, han gillar inte skaldjur, har gjort klart den så det är bara att garnera imorgon. Skönt. Nu dricker jag lite vin, var tvungen att prova lite, köpte ett vitt vin som jag inte köpt förut! Var helt okej..



Nytt solarium, så jäkla skönt!




Smörgåstårtan till ikväll.. slarvigt gjord, men den är nog god :-)



Vinet, smakade inte så dumt!!



Ja, och här sitter sonen och äter ostbågar!!

Ha nu en toppenkväll för det tänker jag ha, Glenn kommer snart fr han skrev det nyss.. på väg från jobb och gym, duktig :-)

Kram på er.


God morgon...

Tänkte åka och handla till att göra smörgåstårta idag. Ska göra en till John och tänkte göra en åt oss också :-) bjuda brorsan o Moa! Dom kommer ikväll vid 18tiden. Ska kolla med mamma om hon ska in nåt, jag vill sola!! Om det nu går, om dom är klara med solariumen.. tidigast idag stod det. Kan ju ringa o kolla..


Föressten.. Felix var så imponerad av Lea igår, Rickards grand danois. Så himla snäll hund, hon är ju väldigt väldigt stor. Felix kom in i köket och sa - Elefanten ligger i korgen nu! Haha.. Ehh, ja okej. Han måste tyckt hon var enorm!





Så fina....

Ja men puss på er, nu har jag lite att ordna!


Underbara Malte!

Nu är vi hemkomna från Elina och Rickard med familj! Malte och Tyra var ju såklart där också :-) Malte är 12 dagar idag, så underbart liten och söt! Han var verkligen så himla fin! Kul att få se honom. Han fick massa kläder av oss och vi fick kläder till Molly! Nu sover våra barn som stockar och vi sitter o snackar om allt möjligt och kollar på Kniven mot strupen!



Rickard och Malte...



Elina och Malte.. kikar med ena ögat hihi!

God natt på er!


Jag har tråkigt....

Ska snart fixa middag, barnen är badade och vi har plockat ihop lite mer grejer till Malte :-) Molly sover och Felix borstar tänderna, han såg några tandtroll sa han.. haha eller tandtroller som han säger...



Konstig bild...



Hej hej.. nu ska jag fixa spagetti med köttfärssås deluxe...


Kontrollen avklarad..

Nu är 8mån kontrollen avklarad, och allt var bra! Felix röjde där han, haha! Nu har Glenn vart hemma och ätit med oss.

Jag har plockat ihop en kasse med Felix gamla kläder som jag ska ge till Elina, vi ska till dom på fika ikväll! Ska bli kul att se deras lilla Malte!!

Nu ska jag leka med barnen och ev städa lite, som vanligt!

Vi hörs sen..

Lite bilder från morgonen..



Älskade ungar...



Molly skruttan..

Som nu är 73 cm lång och väger 9945!! Felix fick också väga sig, han väger strax under 15 kg, det var perfekt sa hon, men jag tycker han ser så tunn ut. Men det är väl bra då:-)

Hej på er!

8 månaderskontroll...

Ja precis, idag är det 8 månaderskontroll med Molly. Tiden har gått så fort, man undrar vart den tagit vägen! Kl 10.15 ska vi vara där. Felix får hänga med han också, han tycker det är kul i väntrummet med alla leksaker :-)

Vet inte vad som händer resten av dagen, men Glenn jobbar här omkring idag så han kommer hem och äter lunch med oss. Alltid mysigt!



Molly nyfödd! Så liten....



Felix första möte med Molly...



Molly nu....

Nu ska vi duscha och göra oss iordning här!

Puss på er!



Badat...



Ja, nu har vi badat :-) jag och barnen! Molly älskar att bada och plaska, nu sover hon. Hon vart nog rätt trött tror jag av allt busande.. Felix bygger lego och jag undrar vad jag ska göra för middag.. Kyckling och bulgur kanske? Ja.. det låter nog bra.

Tänkte kolla med brorsan sen om han vill ses nåt i veckan, nån kväll eller till helgen kanske!

Hörs!

Tjena tjena..

Den här dagen började inte så bra precis.. MIGRÄN!! Blir så less. Hade ingen spray hemma så min älskade mamma kom hit med det så nu börjar jag känna mig som en människa igen. Lite sänkt, men huvudvärken är borta nästan helt! Mamma åt lunch med oss innan hon åkte hem, hon hade massor att göra! Så kommer jag och stör, haha!

Nog om det!

Har plockat lite här hemma och slängde in tvätt för en stund sen. Orkar nog inte göra så mycket idag.

Fick äntligen över bilderna från telefonen också, det gick ju inte förut.. så här kommer några bilder från förra veckan...



Felix hemma hos sin mormor o morfar...



Felix i helikoptern på Willys, den är numera utbytt mot en häst! Precis när Felix vågade sätta sig i den tog dom bort den liksom, haha...



Moa skrapar rutorna på min bil.. hon var den enda som var smart nog att ha vantar på sig, därför fick hon den stora äran att skrapa hehe...



Sabina.. Älskar att vara med på kort...



Här firade jag och Glenn mitt firmaköp!! Grattis till mig... :-)

Jahapp, det var det.. vi hörs senare.

KRAM

Trött!!

Ja idag är jag trött och har ont i huvudet. Har jobbat ändå på fm. Nu har jag fikat med mamma och barnen, lagar mat och nu sitter jag i soffan och kollar när Felix bygger lego. Glenn är på gymmet, men kommer snart.. saknar honom idag!! Har inte tagit några bilder idag heller :-( Var förbi solariumet idag, men tidigast fredag skulle man kunna sola! Skiit!!

Jaja, ha en trevlig kväll allihop...



Tjoho..

Just det ja, John ringde idag och frågade om jag kunde göra smörgåstårta så det måste jag fixa till lördag, han fyller år på torsdag!



John.. Glenns lillebror..

Får handla imorgon till de, eller torsdag.

Hej på er!


Fullt upp igår...

Hann inte skriva mer igår. Det var fullt upp hela tiden. Först var vi hos Therese o Jimmy o barnen, supertrevligt. Barnen lekte en massa :-) efter det blev det middag hos mina föräldrar, bara snabbt för att sedan åka hem till Monika i Rimbo. Hon hade fått det jättefint i sin lägenhet. Felix o Melwin lekte, tjejerna var hemma också, Rebecka och Patricia.. dom är så stora nu, sjukt! Tyckte dom föddes nyss typ.. jaja kanontrevlig dag var det.
Inga bilder, tråkigt nog hade jag inte kameran med mig..

Men...



En annan bild på Therese då... :-)


Idag har jag jobbat som en tok, är trött idag. Ärligt talat.. men men vila kan man ju göra i graven sen så!

Har en massa saker att fixa inför auktion med. Har garaget fullt med en massa konst som jag måste fota och lägga ut på hemsidan, och ja... sen är det annonser mm ja, det löser sig. Så MÅSTE jag sola, annars blir jag knäpp, dom har bytt solariumen så det har inte gått att sola på ca 1 v.. irriternade som f*n!!

Jo men hörni, vi hörs. Nu ska jag ta hand om mina barn.. hej hej!





Trevlig kväll...

Hade en toppen kväll med Bucke och Anna! Drack lite rödvin, supergott och jag är glad för jag har ingen huvudvärk idag. Var lite rädd för det för jag får det ofta utav vin.. Vi gjorde klyftpotatis, sallad och grillad biff :-) Var hur gott som helst... Felix och deras hund Agnes kom väldigt bra överens med varandra igår.. Felix och hon hade ostbåge-race i köket haha!



"lilla" Agnes...



Skål...

Nu sitter vi här och tar det lite lugnt, har precis ätit frukost. Idag ska vi åka till Therese o Jimmy och sen blir det Monika ikväll..

Kram och vi hörs sen...


Hej på er!

Idag har det vart rätt lugnt. Har haft Glenn föräldrar här nu på fm och fikat. Dom åker till Thailand imorgon, dom ska spela golf. Själv har jag inte spelat en enda gång under hela 2009... Satsar på det mer nästa år, då hoppas jag det blir mer tid för sånt :-)

Var ute med barnen imorse också, och har städat och så var Jerka här en sväng. Han och Glenn är och tränar nu. Ikväll kommer Bucke och Anna hit, ska bli kul. Dom ska ha barn i feb!

Vi hörs senare...


God kväll på er!!

Idag har jag jobbat i stort sett hela dagen. Röjer ur en 5a i grind för tillfället!

Nu har jag ätit, lagt barn och röjt ut julen här hemma förutom julgardiner! Blev så trött på alla tomtar och granen. Sitter nu i min ensamhet och dricker en kall öl och väntar på Glenn. Han kommer snart hoppas jag. Jag tänkte se lets dance ikväll, tycker det är rätt kul faktiskt. Får se vad som händer i helgen. Imorgon kommer nog Bucke och Anna, och på söndag ska vi till Monika i Rimbo, ska bli kul att se hur hon har det. Hon har flyttat.

Nu ska jag ta det lugnt här..

Kram och vi hörs!



Gott :-D



Slappar i soffan..

Just det ja! Fick en trevlig inbjudan av Marie idag, den 30 jan, får se om jag kan då. Vi har ju auktion då, men kanske att jag kan. Ladies night hos henne!! Så kul det skulle vara :-))



Och här är vi!! Säger bara en sak! Jofa fattar ingenting om hiphop.. (internskämt)


PUSS!!

Tjena :-)

Slänger in ett litet inlägg här. Det är nåt skumt med min mobil eller vad det nu är. Får inte över bilderna från telen till datorn iallafall och det som alltid gått hur bra som helst! Jaja, det löser sig, har använt min kamera istället och det funkar bra! Den är skitbra så jag vet inte varför jag inte använt den. Nu blir det ändring på det. Idag har vi bara vart hemma, jag och barnen. Glenn har jobbat och nu är han på ggymmet. Har gjort en lasagne som står i ugnen nu :-) hoppas på att den blir god då!

Imorgon blir det jobb för min del, mamma passar barnen, sen efter det hoppas jag på en kanonhelg! Hoppas vi kan träffa lite vänner då. Saknar Tessan massor!! Vi pratade idag, men vi får väl ses framöver. Therese o Jimmy ska vi försöka hälsa på i helgen, så vill jag träffa Monika... ja... många blir det, för jag hoppas på att Bucke o Anna kommer och äter med oss nån utav dagarna. Det ordnar sig :-D Längtar en massa efter Glenn just nu, han kommer om ett tag.



Lasagne, inte bästa bilden kanske.. haha



Molly bus...



Felix trött och nyvaken hihi

Vi hörs!

Kram på er!

Tjoho..

Idag har vi vart in och storhandlat, jag passade även på att sola när jag hade tjejerna med mig. Solade bara 12 min så dom överlevde :-) Vi har bara tagit det lugnt idag annars, snart kommer Glenn från jobbet, och gymmet (duktig han är) då blir det middag!

Hörs sen, kanske återkommer med lite bilder senare!

KRAM

Lite bilder...



Molly och jag..



Felix i sitt rum... Han har faktiskt inte blöja jämt, han går oftast på toa.. så behöver ni inte fundera på det..



Nya bordet, kass bild..



Molly..

Nu kom Moa upp här så ska se till att hon får frukost :-) och planera dagen lite..

Hörs sen!




God morgon!!

Uppe tidigt ja! Sabina och Moa är här, men dom har inte vaknat än.

Igår gjorde jag middag och sånt, så åt vi. Efter det blev det bara film o slappa! Rätt skönt, får se vad vi hittar på idag.

Glenn jobbar idag igen och det känns så jäkla tomt direkt.. Blä...

Hörs senare!

Hej på er!

Nu har vi vart in till Norrtälje och handlat lite. Hittade även ett soffbord på blocket som vi åkte och köpte. Även det i Norrtälje. Ovalt i körsbärsträ från Mio, kanon!! Är hur nöjd som helst. Glenn är på gymet och tränar med Jerka nu, sen hämtar han upp Sabina och Moa innan han åker hem. Dom hade kommit fram till Norrtälje nu. Felix sitter här och äter russin och kollar på musse. Själv ska jag plocka lite här hemma..

Kram


Halloj!!

Gårdagen var supermysig... Glenn ringde sina föräldrar och frågade om barnen fick vara där en stund, så åkte vi ner och åt kinamat :-) Såå mysigt! Det hade gått bra med barnen och dom somnade båda två i bilen på vägen hem.. Idag kommer väl Sabina och Moa hit, om dom nu är friska. Får kolla det sen, måste in och handla lite också...



Vår uppfart... Glenn plogade igår..



Snöö...

Vi hörs sen....


Fika på stan..

Har precis kommit hem. Vart och fikat med Jojja och barnen på stan. Glenn hade plogat hela uppfarten när jag kom hem. Han hade satt på plogen på åkgräsklipparen och det funkade ju hur bra som helst. Så perfekt!

Jag var ut imorse och skottade och åkte pulka med barnen också. Får se vad som händer ikväll, Moa och Sabina kommer imorgon..



Molly på sin gungsnigel :-)



Felix skottar..



Glenn plogar..



Felix ville förståss åka med också...

Ja nu ska jag umgås med min familj, Glenn kom in precis. Det var skitkul att träffa Jojja en stund också!

Kram på er.


Tjena!

Ny dag, skönt! Har sovit bra i natt så känner mig utsövd! Var lite seg igår... Vi var ut och åkte lite igår, sen var vi hemma och lagade mat och bara hade det mysigt :-) barnen somnade vid 19, så det var en lugn kväll.

Idag kommer Moa och Sabina hit, så då blir det middag o grejer sen med dom. Vet inte hur många dagar dom stannar än, vi får se. Det ska bli jättekul iallafall!



Glenn provade hojen igår, men det var snooorhalt, så det var bara att ställa in den igen!



Wiieee



Molly innan hon somnade igår, vi kollade på ica age 2...

Mm nu ska jag spela memory med Felix för han står här och tjatar.

Vi hörs senare, kram på er!


God fortsättning då :-)

Hade en kanonkväll igår med god mat och trevligt sällskap. Jerry och Maria, så kom Monica och Ann förbi också, roligt att se dom även fast det blev en kort stund bara!

Nu har vi vart ute och åkt pulka i snön!



Glenn och Felix tog ett bad innan gästerna kom...



Jag och Molly..



Molly med sin snygga nyårsfrilla!



Jerry och Maria...



Jerry visar sin bästa sida...



Felix ute imorse...



Kastrullen vi köpte igår, skit bra!!

Nu ska jag umgås med min fina familj :-)

Hoppas ni alla hade en trevlig kväll igår, det hade vi verkligen. Får se vad som händer idag.. Imorgon tror jag att mina brorsbarn kommer och eventuellt deras mor, ska kolla upp det där lite!

Kram på er!

RSS 2.0