Arbete....

Jobbar just nu väldigt mycket, hinner inte med nåt annat. Ska bli så skönt med helg! Har jobbat mycket med världens bästa Erika, hon är toppen!

Hej på er!

Tjena!

Nu har vi ätit middag här hemma, jag känner mig hängig fortfarande o lite borta. Hoppas hoppas att jag är bättre imorgon! Nu ska jag umgås med min mor o barnen...



God natt!


Kram

Bra låt...


Jag är faktiskt hemma idag.....

Ja, jag orkade inte idag. Har fått tag i folk som hjälper mig imorgon o fredag så då är det inga problem. Jag åkte in och lämnade barnen imorse, sen till apoteket och shoppade loss! Det blev lite annat köpt också...



Jeansleggings, leopardlinne m shorts att sova i alltså, en kort kjol, och en svart kofta...



Grymma örhängen tycker jag ;-)



Så måste jag såklart ha en vit pälsmössa också, älskar päls <3 mitt läppstift ser helt skumt ut på bilden ser jag haha, men jag bjuder på det!! Ohoo.. Ja så köpte jag lite mat, och tallrikar o muggar till Felix o Molly... Jag var och bytte en mössa som jag köpt till Mollt som var för liten också, skönt. Nu har dom allt dom små liven, har köpt så mkt overaller, fodrade regnsäll, vantar o mössor o fleecetröjor och vinterskor.. ja det är så mkt dom behöver!

Ja ja, nu tänker jag vila mig... Kram


Ny lampa...



Dålig bild, men vi satte upp den igår kväll. Glenn köpte den igår på någon lampaffär i stan där han gjorde nåt jobb, han fick 10% rabatt så 3600 spänn :-) me like!

Idag sitter jag här med bihålsinflammation som jag i princip alltid får när jag blir förkyld.. SUCK!!! Det värsta är att idag måste jag upp till Singö... fan att jag ska må så här nu. Orkar inte vara sjuk! Jaja, ikväll kommer min mor hit och ska sova kvar, Glenn stannar i Sthlm i natt med Arvid o Granberg + några andra, dom ska på nån teknikmässa o sen ut o dricka öl tror jag. Sen kommer dom hit i helgen, det blir roligt. Ja alltså Glenn kommer hem imorgon... joo, jag tycker inte om att sova själv här, jag gört om jag måste o har gjort det många gånger som ni nog vet men nu erbjöd sig mamma =) Så pappa ska vara ensam i stället, haha! han klarar sig sa mamma o det tvekar jag inte en sekund på, men det är ju trist o vara själv tyckte jag! Det ska bli mysigt o kolla på bonde söker fru ikväll, jag skäms fan så jag dör när jag ser det, men ändå vill jag kolla. Dom är ju socialt inkompetenta dom flesta, otroligt!

Nej nu måste jag försöka rycka upp mig o komma iväg, trots sprängande huvudvärk :( Vi hörs!

Kram

Gokväll!

Nu sover barnen och jag har inget särskilt för mig så då hamnar jag här vid datorn! Tänkte lägga mig och glo på tv om en stund, för jag mår inte bra! Jätte ont i halsen och känner mig febrig. Idag har jag bara vart in till norrtälje en sväng, sen satte jag Hasse på lite saker som jag var tvungen att få gjort idag, men själv inte orkade =( har gjort tidningsannonserna och skyltar iallafall.

Det hade gått bra på dagis idag också, Felix har vart så ledsen på sista tiden, men nu är det bra. Vi var ju tillsammans hela helgen och det är inte så vanligt tyvärr, auktionerna har tagit över här hemma och nu i helgen blir det auktion igen.. ute på Singö. Älskar mina barn över allt annat <3

Köpte silverschampo idag, Matrix so silver... det kan få bort de guldiga tonerna i mitt hår hoppas jag!



Hoppas det är bra!

Sen några bilder på mig, trött, sliten o sjuk... men ändå!





Jopp, mössa på! Nu är det vinter...


Nu ska jag ordna en kopp te tror jag och vila upp mig lite, imorgon har jag ett möte kl 10.00 hoppas jag mår bättre för jag orkar inte må så här! Har inte tid, absolut inte nu! Jag längtar till semester i december.. Teneriffa =)
Det ska bli underbart <3



Älskade Felix...



Och den här fisungen då.. Molly, som man nu för tiden inte får ta kort på, haha!



Gammal bild på Mollyskrutt!!

Hejhej!


Tjena

Har haft en underbar helg med Glenn och barnen. Haft det så himla mysigt!! var hos Monika o fikade i lördags, så köpte vi vinterskor till barnen och jacka åt Glenn. Igår var både mina o Glenns föräldrar här och fikade. Sen åt Glenn o jag sen middag med vin när barnen sov! Allt perfekt.. MEN idag är jag SJUK, fy fan vad dåligt jag mår, men vara hemma o vila är bara att glömma som egen företagare!! Bara att knapra tabletter o dra iväg. ska ut till Singö idag, försöka få upp skyltar samt göra tidningsannonser... sen jäklar är det bara att hålla tummarna för vädret till på lördag. Det måste ju vara bra!!!

Kram på er alla....

Myshelg

Denna helgen blir det mys med Glenn o barnen... Ska till Rimbo och ta en fika hos Monika också. Ska gå upp med frukost åt Glenn snart, sen ska vi in o köpa vinterskor till barnen, så tänkte jag köpa en jacka till Glenn.. om han hittar nån han vill ha =) Jaja.. igår var det så skönt att vara hemma hela familjen, vi gjorde lammgryta med ris tillsammans sen kollade vi på idol o tog det lugnt... Såå skönt.

Nu ska jag ta hand om barnen.. Kram på er!

Jobb och marknad!

Hallå hallå, igår satt jag med papper hela dagen tillsammans med mamma. Allt blev klart, så skönt. Fick in lite nya jobb igår också, via allmänna arvsfonden. Inte fel, jag blir rekommenderad av dom till advokater som behöver hjälp med dödsbon. Känns hedrande! Jag har gjort annonserna till Singö i veckan och idag kommer dom i tidningen, hoppas det ser bra ut. Idag ska jag fixa lite allt möjligt, sen imorgon är det dags att fixa det sista inför auktionen på Singö. Hoppas, hoppas det är bra väder på lördag!!

Igår kväll åkte vi in till marknaden en sväng. Jag, Glenn och barnen, köpte korv, godis, och lite sånt. Just det, jag köpte en skinnjacka för 200 spänn haha. Den jag har börjar bli sliten, så var det en hund som bet hål i den också... inte så jättekul för den jackan kostade 1800 spänn, men der är väl 2 år sen jag köpte den... jaja!

Vi tog lite lotter o vann 2 nallar som barnen fick, sen fick Felix en Blixten mcqueen ballong, han är väldigt nöjd med den.

När vi kom hem kollade vi lite på Bonde söker fru och käkade renkorv =) mys!


Mmm, vet inte vad jag ska berätta mer just nu, men vi hörs sen! Ska lämna barn på dagis snart!


Mysigt...

Idag blir det mysdag med Glenn och barnen, sen kommer Ida och Micha ikväll. Ska bli så kul!


Vi hörs sen =)

Ny bil igen...


Ja det var det jag hämtade igår! Är riktigt nöjd. Den jag hade köpte jag ju för 5 mån sen, och var nöjd med den med, men jag ville ha fyrhjulsdrift!!! Så då blev det denna, exakt likadan bil fast vit med fyrhjulsdrift! 2010 som gått 9 mil... jah hade hunnit kört 1400 mil med den "gamla" haha! Jaja, känns bra, nu blir det inga problem i vinter =) Jobbade hela dagen igår och idag ska jag sitta med papper som inte blev klara i måndags! Är så trött på alla papper!

Imorgon kommer Ida och Micha hit, det ska bli kul. Glenn och jag tänkte gå på stan lite på fm, vi tänkte gå till leksaksaffären. Tror Felix uppskattar det väldigt mycket. Nu ska jag börja göra mig iordning lite.

Kom på att jag var hos frissan i veckan också och blev lite blondare igen...






Skitbilder, men nu kan jag nog kalla mig för blond igen!

Kram på er!


RSS 2.0