Förberedelser...

Håller på att göra pannacotta nu, vanilj!! Mm hoppas den lyckas bara, men det borde bli gott! Ska göra toast skagen till förrätt, egen såklart, tråkigt men det är ju gott! Sen blir det ryggbiff och egen klyftpotatis. Glenn och Felix ligger i vår bubbelpool nu.. skrattas för fullt dät innr.

Blev lite shopping på fm idag med, ny obh nordica kastrull eller gryta... och lite annat! Ska snart byta om till klänning, marschallerna och lycktorna är tända ute och jag dricker en kall öl.

Gott nytt år på er alla!

God morgon!

Felix och jag har haft en riktig mysstund nu på morgonen. Läst hans nya böcker och druckit varm oboy :-) Min mamma är med i en bok klubb åt honom så han får jättefina böcker varje månad. Den här gången var det jätte gulliga!

Glenn sover fortfarande, vi går upp och väcker honom sen. Tänkte gå på stan och ta en fika idag, behöver handla till en del grejer till ikväll också.



Böckerna.. jättefina.. han har massor med böcker, han tycker om när man läser :-)

Gott nytt år på er alla! Får se om jag hinner med nåt mer inlägg idag, har förmodligen fullt upp med att ordna middag och sånt senare.

Vi skippar raketerna vi, jag tycker man kan göra det för djurens skull. Vi hade både hundar och hästar när jag växte upp och jag tycker det är onödigt att skrämma upp dom, vissa hundar bryr sig inte medans en del blir helt förstörda. Vi har ju inga hundar kvar nu, men runt omkring här finns det ju...



Min älskade Jazza!



Våra älskade hundar, Rex och Jazza! Rex blev bara 2 år gammal och Jazza bara 7 år..



Rex...



Puss...

Ja nog om det.....

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA, OCH HA EN RIKTIGT BRA KVÄLL!

kRAM

Året som gått!

Tycker att åren går fortare och fortare, speciellt sen man fick barn! Detta år har vart händelserikt kan man väl säga :-) Det bästa som hände var självklart att Felix blev storebror den 1 maj, då Molly föddes! Det har renoverats en del på huset och jag har blivit egen företagare nu mot årets slut. Antik och Auktionsfirma Madeleine Bodin, som efter årsskiftet köper upp företaget jag arbetat åt de senaste 7 åren, Roslagsauktioner! Jag har inte sagt så mkt om det, men så är det iallafall och det känns hedersamt att ta över ett företag som funnits i 30 år. Jag utbildade mig till mäklarassistent under 2007-08 och tyckte det var intressant, men jag har mitt intresse och mitt hjärta och framför allt min kunskap inom auktionvärlden, så därför var detta ändå så självklart när jag blev tillfrågad! Börja gå på auktioner nu! Ja, så är det. Sitter här och funderar en massa, Glenn somnade på soffan, tänkte väcka honom snart. Även för honom har året varit händelserikt, efter att ha varit ledande montör blev han chef över hela elsidan på titania i sthlm, + att han driver sitt eget företag! Han blev ju klar med högsta behörigheten inom el i slutet av förra året. Min duktiga Glenn!! Ja, så därför har det vart mkt jobb och vi har kanske inte haft allt för mkt tid ihop, emn men så är det. Nu ska jag lägga ihop datorn för ikväll!

God natt på er!



Kärlek... vi firade även vår andra bröllopsdag detta år, den 24 november...


Lite nyårs shopping...

Ja, idag vart det en lugn förmiddag med barnen och sen kom Glenn hem vid 12. Vi åt pizza till lunch och sen åkte vi in till Norrtälje. Lämnade barnen hos Glenns föräldrar och åkte ner på stan. Jag köpte lite nya underkläder, inte på rea tyvärr men ändå :-) jag är nöjd, mkt rosa blev det! Sen köpte vi lite öl och en flaska Champagne, det måste man ju ha!! Handlade mat till imorgon. Jerry kommer då, med eller utan tjejen vet jag inte än. Det blir nog kul. Vi fick middag hos Glenns föräldrar, skönt att få maten serverad. Chili con carne  och vitlöksbröd, smaskens. Barnen somnade i bilen så nu är det myskväll med Glenn som gäller...



Molly i sina nya kläder..



Sötisen :-)



Felix (ser lite nerdrogad ut) men här ska han iallafall äta pizza..




Molly och Felix hos Glenns föräldrar..



Felix och Molly hos sin farmor o farfar igen...

Vi hörs imorgon, tror vi tar en sväng in o tar en fika på stan och promenerar lite!

Kram på er, och ha en underbar kväll!


Alltid lika bra....


Såå underbar kväll :-)

Glenn kom hem lite före kl 16, han duschade bara sen åkte vi till Stinsen. Stannade till vid kemtvätten och hämtade ut Glenns jacka bara. Den var som ny den :-) Barnen sov hela bilresan, så det var lugnt och skönt. Började med att äta när vi kom fram, sen blev det shopping! Glenn köpte massa fint åt mig, hittade hur mkt fint som helst på Gina tricot... Sen handlade Glenn en del till sig själv också. Vi är båda väldigt nöjda. Molly fick en tröja också. Jättesöt. Det blev en hel del lek för Felix också, nu sover dom gott dom små älsklingarna. Bara vi som sitter här.. Fasen så skönt det är att ha sin man hemma på kvällarna!! Nu lite bilder, det var en toppen kväll verkligen.

Älskar dig Glenn...



Älskade ungar..



Felix o Glenn..



Tomt...



Felix.. detta var kul tyckte han..



Mera lek.



Mina nya kläder, 2 toppar, 1 klänning, Munkjacka, jeansleggings o benvärmare..



Örhängen :-) fina...



Mollytröja!



Tjoho..



Jag då...



Vi två <3



Mee..

God natt på er!

Hörs imorgon....


Halloooo

Nu är jag hemma från div jobb jag haft under dagen. Hann med att sola också... skönt skönt! Mamma har hjälpt mig med barnen :-) det har gått kanon. Nu inväntar jag Glenn så får vi se om vi åker till Stinsen sen..

Har även hunnoit bära in några hyllor från bilen, hängt tvätt... nu blir det en dusch!!!



Såå najjs...

Hejhej!

Idag vart det mycket gjort!

Tog det lite lugnt i början av dagen, men sen vart det fart! Mamma kom hit och passade barnen, jag plockade lite hemma först men sen åkte jag in till Norrtälje. Ringde några samtal coh fixade lite. Åkte även förbi mitt fd kontor och tog en fika och lite jobb och firmasnack med Eva. Telefonen ringde igen och det blev mer jobb för mig imorgon, har ett möte vid mitt lager kl 10, sen får vi se hur lång tid det tar. Mamma hjälper mig med barnen under tiden, underbara mamma!

Glenn och jag pratade precis om att åka till Stinsen imorgon och shoppa lite, det ska bli skoj. Han ska också jobba på dagen så vi får se när och hur det blir...

Vi har bara tagit det lugnt nu ikväll, suttit och pratat om allt möjligt.

Vi hörs imorrn!



God morgon..

Sovit lite kasst inatt, men det funkar :-) Molly vaknar och sover lite oroligt, det är så i den här åldern, det gå över. Dom har vissa perioder i sin utveckling. Får se vad jag hittar på idag då, åker nog in och går en sväng på stan...

Kanske ska uträtta en del saker som har med firman att göra också.. Skulle behövt skicka en faktura egentligen, och fixat lite andra grejer... Får se vad jag hinner...

Hörs!




Tjohoo...

Haft en kanondag idag. Therese och Jimmy var här idag med barnen, Devin, Joline och lilla Ewelynn :-) Felix tyckte det var roligt också. När dom åkt fixade vi lite tacos, det var gott efter all julmat. Åkte in till Norrtälje en sväng, tänkte hyra film men vi struntade i det. Åkte runt lite och kollade vart man kan tänka sig köpa en bit mark i framtiden. Vi vill bygga nytt, Glenn har ritat på ett hus nu ikväll. Det är inget vi tänker göra precis nu. Vi köpte ju det här huset förra året i dec så vi blir kvar här ett tag till...

Imorgon ska Glenn jobba lite och jag tänkte ta en sväng på stan och se om jag hittar nåt skoj :-) Får se om jag får med mig någon, lite roligare då.

Ska fortsätta kolla lite på tv nu... vi hörs!

Godnatt!

Tjena tjena...

Ny dag.. nya möjligheter :-)

Idag kommer Therese med familj hit och det ska bli kul :-)

Igår var vi hos Glenns farfar o Lisbeth, det vara bara dom vi inte träffade på julafton. Det var trevligt... sen åkte vi och handlade lite. Sprang upp till brorsan och lånade toan, (jag har bacillskräck) dom hade haft en bra jul verkade det som, hoppas vi ses snart så vi hinner snacka lite mera. Hmm, ja sen åkte vi hem och åt och hade det mysigt bara, sen åkte vi in till willys på kvällen igen. Så typiskt oss, jag hade glömt köpa ersättning till Molly, och det är ju viktigt ju. Har massa välling o grejer som hon också kan äta, men men. Sen hade vi en myskväll, kollade bara på skräckfilmer haha när lammen tystar fastnade vi i bl.a. Det är så underbart att Glenn har vart hemma nu dom här dagarna, hur fint som helst :-)

Felix är totalt inne i Nils karlsson pyssling nu... Haha, han är för söt  och han säger så mkt roliga grejer nu. Igår kollade vi på bobster på barnkanalen och det var en skåning som var programledare, han pratade rätt konstigt, skånska blandat med nån brytning (nysvensk, hah) Felix kollade länge på honom, sen sa han -Han kan inte prata! Haha...

Jaja, vi kan höras lite senare ikväll.. Kram på er!


Mysigt...

Vi hade en bra dag igår. Åkte till mina föräldrar vid 13 tiden och åkte pulka och tog en promenad :-) Vi gjorde en snögubbe också... Väldigt snygg haha!



Glenn med sin fina snögubbe haha...

Ja, sen gick vi in och fick en massa god mat.. vi var kvar till 18 tiden. Barnen somnade i bilen, så det blev en lugn kväll sen!

Får se vad som händer idag... Kram




Underbar jul!!

Ja vi hade en toppendag igår, så mycket god mat och massor med julklappar! Felix var så snäll hela dagen. Hans ögon verkligen lyste när han öppnade sina klappar, framför allt den som låg under granan¨på morgonen :-)

Dom fick så otroligt mycket julklappar våra små älsklingar, det var ganska väntat :-) haha!

Mängder med fina kläder, Molly fick en gung grej också, en stor snigel. Jättemysig, massor med leksaker att plocka med, böcker, gossedjur, pengar, ja massor massor med fina saker... Så mkt söta kläder med!

Felix fick sin gungelefant, ett stafli med papper o kritor, en brio spis, massor med kastruller, obh nordica kaffebryggare och elvisp, kläder, pengar, memory, pussel, volvo v70, ja massa saker.

Jag fick också bra julklappar, en hårtork som jag blev superglad för, för min var verkligen helt slut, pengar, usb minne... Jag gav Glenn min och även hans favvoparfym, Armani black code, underbar.. så fick han ett par andra grejer...



Julklappar... Fanns även en del stora som står på sidan :-)



Felix, med sitt målar stafli..



Suddig bild på familjen...



Min pappa o Molly, och gammelmorfar Bernt...




Öppnar kaffebryggaren...



John och Glenn...



En del kläder o annat...



Mollys gungsnigel o Felix elefant..



Felix fina spis...



Elvisp...


Jag hoppas ni hade en lika bra jul som vi hade. Idag ska vi åka till mina föräldrar och äta lite och åka pulka med barnen, ska bli jätte kul.

Kram och god jul...



Åhhh imorrn är det julafton :-)

Ja, det ska bli så mysigt. Alla kommer hem till oss och det blir toppen! Längtar massor. Idag har jag köpt dom sista klapparna och maten. Känns skönt att allt är klart. Nu ikväll har jag städat och fixat lite, slagit in Felix fina gungelefant som jag vet att han kommer älska. Han gick och tittade under granen hela tiden nu innan han somnade, men nu står den där. Resten av klapparna lägger vi dit imorgon :-) Han har klätt granen med mig idag också, min lilla duktiga kille!!

Mamma var här och passade barnen medans jag sprang runt på stan, skönt att kunna fixa det själv!



Molly hjärtat nybadad.. ena ögat hänger inte med, sötisen då :-)



Felix klär granen.. gulle!

Nu ska jag vi fortsätta med bingospel här!!

God jul allihop!!!

KRAM

Idag har jag...

Besiktigat bilen, får åka tillbaka för ett par smågrejer. Ingen fara, men alltid lite surt.

Lämnade sedan barnen hos Glenns mamma och åkte ner på stan och handlade julklappar och lite julmat. Har några klappar kvar att fixa, men dom flesta är klara :-) känns så skönt! Hoppas vi får en fin jul nu!

Snart ska jag lägga mig tänkte jag, vi hörs imorgon...




Gokväll!!


Grym...


Rubrik...

Jajjemen!! Kväll är det och jag har precis lagt Felix. Han var jätte trött, vi läste lite sagor :-)

Idag har vi bara vart inne och haft det mysigt. Badade lite med båda barnen, Molly tycker att det är så himla kul.
Så bestämde vi nu att vi firar jul här hos oss så alla kommer hit, det blir säkert kanon de!! Nu måste jag bara fixa mat och annat men det löser sig..

Imorgon ska jag besiktiga Chevan, jag hade glömt det?! Seriöst?! Haft mycket att tänka på kan jag säga, tur man blir påmind om det!

Hoppas på att Glenn kommer snart, han sa kl 19 men men haha.. Ja ja det blir nog bra med det!



Har inte tagit så mkt bilder idag..

Nu ska jag ringa Glenns mor :-) prata lite julfirande!

Hej på er!

God morgon...

Uppe tidigt som vanligt. Känner verkligen julen närma sig nu och det är så mysigt. Tänker på barnen och framför allt Felix som pratar om tomten hela tiden och att han ska komma med julklappar. Första året som han förstår mer och det är kul :-)

Tog lite bilder igår..



Syskonen Bodin!!



Här ligger Felix och sover med pappa.
Det började med att jag och Felix lekte och han knäade sig själv på näsan så blodet sprutade.
Så ¨å fick han lägga sig ner och sen somnade han, stackars liten. Finns inget värre än när dom gör illa sig så :-(
Fast sen var allt bra igen...



Just det ja, läste nyss att Brittany Murphy är död. Tråkigt, hon blev bara 32 år, ett år äldre än mig.

Brittany Murphy.jpg

Hon var ju med i Clueless, 8 mile, o massa annat...

R.I.P


Jag ska nu ringa ett par samtal och sen får vi se vad som händer...


Helgen då!

Fixade en hel del grejer i fredags, gick lite på stan, solade mm åkte sen hem till mina föräldrar med Molly. Hängde med pappa till bolaget och fixade lite saker. Sen efter det lämnade jag Felix hos Glenns föräldrar. Åkte hem o gjorde mig iordning. Glenn hade köpt tacotallrik, kanon de! Var lite smått stressad. Han hämtade Lollo strax efter 18.. ja sen vart det öl och vi åkte till John. Var på teatern hela kvällen, med Lollo, Therese ja och Marie var där också, var ju skitkul att se henne med! Igår var det lugnt, hämtade barnen, åt middag hos mina föräldrar och sen vart det film.. skitfilmer tyvärr!



På väg till mamma o pappa...




Jag o Louise...



Jag.. hos John



Marie och jag...



Therese... Gladast :-)



Bailys, mintuu, kaffe o grädde, grymt god. Tyvärr blev jag blåst på en.
Stod i baren, betalade 95 spänn, sen när jag skulle ta den var den borta. Sjukt!!



jorå..

Hoppas den här dagen har nåt riktigt bra att erbjuda...


Sammanfattning av dagen...

Ja, vart ska jag börja. KL är snart 22 och jag tänkte gå och lägga mig snart. Glenn har vart hemma ikväll med, jippi!! Jag började dagen med att bara vara hemma och fixa lite, lekte med Felix och sånt där man gör :-) Åkte efter det hem till mina föräldrar och lämnade Felix och Molly där, sen åkte jag in till Norrtälje och solade!!! Det bar så jäkla skönt!! Sprang ner på stan en snabbis och hittade ett par svarta leggings med dragkedja längst ner.. dom var helt okej. Fanns på H&M faktiskt, väldigt sällan jag köper kläder där till mig själv.



Här är dom!

Ja, sen åkte jag ut och fikade med mamma o barnen då. Snön vräkte ner så jag åkte hem. Tyckte inte det var några problem att köra, men andra verkar ju ha problem så fort det snöar lite. Vi lagade middag, kyckling i currysås och ris :-D åt med Felix, Glenn kom lite senare! Fast sen har vi umgåtts hela kvällen. Underbart att ha honom hemma.



Hemfärden, vissta var det lite snö ändå...




En väldigt glad Felix... mammas älskling!!

Just det ja, Jerry var förbi och hämtade Bianca också. Hon var nog rätt trött. Felix och hon blev riktiga vänner idag, så gulliga så!



Trött liten vovve :-)




Felix i köket hos mina föräldrar.. han tycker om att laga mat han :-)


Hörs imorgon.. det blir en bra dag o kväll tror jag!!

God natt!!



Besök på morgonen....

Jerka kom och lämnade Bianca nu på morgonen. Hon ska vara med oss idag :-)



Gosiga Binkan....

Jag tänkte hur som helst åka in till Norrtälje idag och fixa lite grejer. SOLA bl.a för jag har inte gjort det på några veckor nu. Tycker inte om att vara blek... Nu ska jag fixa lite här hemma först. Vi hörs!

Tja!


Gokväll..

Ja så sitter man här igen, fast för en gångs skull sitter Glenn här bredvid. Inte allt för vanligt va?! Felix sover o det kommer Molly också göra snart.

Dagen har gått hur fort som helst, åkt en massa pulka har vi gjort. Tok kul! Felix älskart!!! Wiieee!



Felix fjutt...



Jodå, idag åkte Molly också pulka.. Bebispulkan som Felix säger!

Just det ja, jag klippte Felix idag, han satt så stilla så, och var mycket nöjd efteråt!



Nyklippt kille...


Vi lagade middag och sen kom Glenn hem. Vi åkte in och handlade lite grejer... Nu är vi ju hemma igen. Ska bara kolla på tv ikväll, Bonde söker fru haha...

Lite andra bilder bjuder jag på...




Bara jag... inget speciellt...



Ser ju inte så glad ut men...



Japp, hittade ett foto på en av mina första bilar. BMW 525.. Jodå, jag tog kort på kortet, oj vad mycket minnen jag har med denna bilen.. det är det nog många andra som har också för den delen... Den fick gå den bilen, som ett skållat troll haha! Mm det är nu en svunnen tid som tack och lov inte kommer tillbaka, men det är alltid kul att tänka på det. Den tiden när bilar stod högst på listan... Men men no more snabba bilar... Toknöjd med chevan är jag...


Hej o god natt, nu ska jag ta en starköl!!!


Vinter, vinter, vinter...

Tycker det är helt underbart. Ska gå ut snart, tror vi åker och handlar först, vi får se. PULKA åkning blir det hur som helst!!



Ca 2 år gammal bild på mig och Jazza...



Jag med Jazza och Rex...



Haha, gammal bild på Glenn... fin mössa..

Aja, vi hörs senare...


God morgon....


Timberland mukluk.. Mina skor, har haft dom i 2 år, dom är så grymma. Aldrig frusit om fötterna när jag haft dom :-) Mina är dock inte lika vita längre, men det är ingen fara. Fick dom i julklapp av mamma o pappa!
Varför skriver jag om det nu då, jo för att nu är det snö och då kan jag använda dom!!! Dom är så varma annars... Idag ska det lekas i snön! :-D

Felix vaknade tidigt idag eftersom han somnade strax efter 17 igår, han sov hela natten iallafall. När det blir ljust går vi ut. Måste nog åka och handla lite grejer också, kanske börjar med det.. Hörs sen...


pulkaåkning och mysdag hos mormor...

Idag köpte vi ny pulka till Felix och åkte hem till mamma och åt lunch. Sen klädde vi på oss och gick ut i snön!

Efter det vart det varm choklad och fika :-D



Felix...



Promenerar lite, mammas hjärta <3



Molly sov i vagnen..



Jag..




Så såg det ut när vi åkte hem..

Felix somnade direkt i bilen, han sover än.. Molly sover hon med!



Molly hann mysa lite med pappa...



Just det ja, Molly vill stå hela tiden nu.. :-)



Vårat hus nu ikväll...



Vår uppfart, så mysigt med snö. Det blir så ljust och fint!

NU längtar jag massor till julen...

Det var allt för idag, jag hann även skriva ett jourschema för våren till dagis som jag lovat. Skönt att ha det gjort, dom ville ha det före jul, och nu är det klart.

Nu ska jag mysa lite med Glenn..

Puss och godnatt på er alla!! <3

God morgon!

Lite bilder då!



Felix ute på tomten igår. Idag är det mera snö!!! Jippi!



Skottar snö...



Felix äter middag, vi gjorde egen pizza igår.



Här kikar Molly fram, hihi...


Vi får se vad vi hittar på idag. Jag tänkte köpa lite julklappar, jag är sen som vanligt med det. Idag vill man ju vara ute och leka också, jag ska ringa dagis snart, för jag vill ha Felix hemma den här veckan :-) Mysa lite!

Vi hörs sen!


Bubbelbad, tårta och massa annat..

En kort sammanfattning. Mamma o pappa kom och grattade Glenn igår. Han fick en flaska Whiskey, han älskar det! :-D



Den goda tårtan vi åt, rysk banantårta. God var den...



Just det ja, vi lekte i parken innan också




Åtellet och em massa hungriga fåglar...


Jag Moa, Felix och Molly badade sen.. dagen innan badade Felix med Glenn..



Ja, dom hade en del bubblor :-D

Idag åkte Moa hem. Innan det hann vi vara ute i snön med pulkan. Felix ville inte åka, men men..



Felix med skopan..

Kommer snöbilder sen..


God morgon!

Gårdagen gick fort! Vi åkte in och gick på stan lite. Åt tunnbrödsrulle till lunch :-) fixade lite grejer, sedan åkte vi hem. Lekte med barnen, Felix badade och lite sånt. Åt pastasallad med ciabatta till, till middag! Det var gott.

Ja sen hände inte så mycket. Kollade på Robinson lite...




Sallad.. ja..

Idag vet jag inte vad vi ska göra än. Jo, mamma och pappa kommer förbi och fikar sen. Dom vill fira Glenn, han fyllde ju år i torsdags men han var ju borta då och i onsdags kunde inte dom så!

Vi hörs lite senare, Lucia är det ju också!


Grym vinnare...


Sweet...

Igår hämtade jag Moa vid bussen efter att jag fått tillbaka chevan :-D Vi åkte och shoppade lite till kvällen. Mat, chips o godis! Sen åkte vi hem och lagade mat. Lövbiff, pommes, bearnaisesås och sallad, gott var det!! Sen kom Glenn hem från sin kurs, han åkte birka paradise så han hade med sig massa presenter :-) Jag fick choklad, Britney Spears parfym (som luktade sååå jäkla gott) en platta Heineken, sen hade han köpt godis till Felix och ett gossedjur till Molly, sen en Whiskey och en Jäger :-D Moa fick toblerone! Jaja, det var så jäkla skönt att ha honom hemma, det tyckte han med. Älskar dig Glenn!



Luktar såå gott!



Väldigt god Choklad....



Mmm...

Ja vi kollade på Idol, men jag somnade. Läste ju nyss att Erik vann och det var väl bra det! Han var ju grym, helt otrolig tycker jag. Så stort grattis till honom.

Nu är det bara jag och barnen uppe, Får se när Moa och Glenn kommer upp. Felix sa precis att han skulle gå upp och prata med Moa lite, men jag sa att vi väntar ett tag. Han är lite otålig, han tycker så mycket om henne :-)

Vi hörs lite senare!



Min fina blomma...




Bakat pepparkakor!

Nu har Felix och jag bakat pepparkakor. Han tyckte det var kul :-) inte så lätt när man är så liten. Han gjorde sitt bästa, kavlade på för fullt!

Nu äter vi färsk tortellini till lunch och Molly sover. Senare fram åt 16 tiden ska vi hämta Moa vid bussen i Norrtälje. Ska bli roligt att träffa henne!



Ja här har vi en plåt...



Felix provsmakar, det var gott tyckte han. Även degen var god. Han åt av degen och ja sa, - Var det gott?
-Ja, sa han, så sa jag, - Vad smakade det för nått då? -Deg, svarade han. Haha. Ja det är väl klart som fan tänkte jag då!

Hörs sen..


Grötfrukost & allt möjligt!

Gårdagen började med grötfrukost på Granparken. Det var mycket trevligt och gott :-) efter det åkte Eva och jag till kontoret och fixade en hel del papper. Känns skönt att ha det gjort. åkte sedan och handlade lite och sen hem. Mamma var kvar ett tag när jag kom hem. Hon badade Felix medans jag tömde min bil på barnvagn och en del saker. Den blir hämtad idag nu snart, den ska få dragkrok!! Härligt, jag kan ju liksom inte vara utan det, nu har vi en bil till med dragkrok men jag ÄLSKAR Chevan, det är liksom min bil de!!



Chevan... underbara bil :-D

På kvällen efter att mamma hade åkt så fixade jag lite här hemma. Sen hämtade jag Lollo. Vi hade de kanonbra :-) Molly satt hos henne hur länge som helst, sen somnade hon! Tror kl var närmare 22 då. Ja innan jag hämtade Lollo blev del helt kolsvart i hela huset! Fy fan, fick leta mig ner i källaren med en liten tändare liksom och leta efter rätt säkring haha. INTE kul, men tur att man inte är en riktig fegis då hade man nog fått lite panik, för fy fasn så mörkt det bler :-/

Nu ska jag leka lite med Felix, tänkte baka pepparkakor idag, men vi får se :-)

Hej så länge!



Lollo o Molly...



Felix har kladdat choklad på kinden hihi..

PUSS

Födelsedagsfirande avklarat...

Nu så har vi firat Glenn som fyller år imorgon. Grattis älskling!! :-) Jag köpte ett par Nike mysbyxor åt honom, haha men han önskade sig ju det så han blev så glad så! Nu sitter vi här och bara myser, barnen sover!



Tårtor och lite annat gott blev det...



Fina faktiskt :-)



Molly i sin nya jacka...



Jag..

Nej nu ska jag umgås med Glenn..

God natt på er alla!


Födelsedag...

Imorgon fyller Glenn år och han är på kurs då, så vi firar honom ikväll. Ska fixa lite till det nu tänkte jag.. Baka lite och se till att det är snyggt här hemma.. vilket det iofs alltid är.. skryt skryt.. haha..

Hörs senare.


Bild från idag...





Mamma hade mailat över lite bilder från dagen, här är en av dom!!

Hejhej...


Då var det kväller igen...

Sitter med en kopp te och kollar på halv åtta hos mig på tv. Barnen sover så det är hur lugnt som helst. Imorgon vet jag inte vad som händer, men jag ska hämta min jacka från kemtvätten iallafall på morgonen när jag lämnat Felix. På torsdag ska jag på grötfrukost på Granparken med Freja, som är den kvinnliga företagarföreningen i Norrtälje. Jag är ju numera företagare, väldigt trevligt! Senare på torsdagen kommer Louise hit, hon sover kvar till fredagen. Känns kanon eftersom Glenn är på kurs då och borta över natten! På fredag kommer Moa hit och stannar till på söndag, det ska bli mysigt!

Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande!



Hittade en bild på Felix från förra årets lucia.. Så söt han var! Sitter och fikar på dagis!

God natt på er!


Toppendag...

Har fått massor gjort idag! Mamma har vart här och vi har fixat och donat med allt möjligt. Åkte sen in och hämtade Felix på dagis. Vi fikade lite sen åkte mamma hem. Nu ska jag strax börja med middagen. Felix står här och diskar som han kallar det. Jag kallar det, blaska med vatten :-) Hann även tömma vårt släp idag som var fullt med grejer, så nu kan man använda det igen! Satt upp nya gardiner i vardagsrummet har vi gjort också..



Hej då, vi hörs sen!


God morgon :)

Sitter här med en kopp te och ska snart åka och lämna Felix på dagis. Felix är så gullig, ibland kan jag inte fatta att tiden gått så fort. Tyckte nyss han föddes, och nu sitter han här och pratar med mig :) helt otroligt. Så finns Molly också, 7 månader redan!



Här var han inte så stor Felix :)



Precis dagarna innan Molly föddes...



Å sen föddes hon.... Kärlek <3

Jaja, nu dags att klä på Felix lite och tvätta honom. Hoppas dom är friska på dagis.. Vill inte ha några sjukdomar nu före jul, förra året var vi så himla sjuka vid lucia..

Kram

Trevlig lunch och ny jacka!

Yes.. Det blev lunch tillsammans med min chef idag, Dom har vart i Thailand en månad så det var kul att prata. Visserligen har vi haft mailkontakt men ändå :-) Mamma passade barnen och det hade gått bra. Vi lunchade på Café Pelikan idag med, det har blivit en ny favorit hos mig! Bra, fin och lätt mat. Jag åt foccacia med parmaskinka, soltorkade tomater mm smaskens! Efter en tur till kontoret åkte jag upp till intersport bara för att kolla lite, men.. jag kom därifrån med en ny jacka. En röd, lång parkas. Ville ju ha en sån och lika bra att köpa det.



Ja så ser den ut...

Hann prata lite med mamma innan hon stack hem också :-)

Glenn och Dima kom hem och åt, jag slängde ihop en kycklinggryta med potatis sen åkte dom ut och jobbade. Nu sitter jag här ensam med en kopp te och mammas goda muffins o kakor! Så underbart gott! Barnen sover och det är lugnt och skönt... Ahhh!

Puss på er!!


Julmarknad :)

Var in till Norrtälje på julmaknad. Träffade mina föräldrar också :-) dom köpte saker till barnen, Molly fick en jättesöt mössa och Felix fick en brandbil! Han var väldigt nöjd med den, han har lekt med den sen han kom hem. Det har tutat och blinkat här hemma, haha! Och Mollys mössa, jag har sett barn som haft sån och tyckt att dom är så himla gulliga... Fast visste inte vart man fick tag i dom.. Just det, Molly fick en lila vinterjacka också. Jättefin. Sen vi kom hem har vi ätit rostbiff till middag och lekt lite. Nu lägger Glenn Felix för han var såå trött!! Sen blir det myskväll! Hörs imorgon...



Gullig va...



Brandbil...

Hej på er!


Jahapp...

Gårdagen var mysig. Vi gick på stan och fikade på Café Pelikan.. så gott där! Gick ner till parken och Felix fick leka där :-) det låg en stor båt i hamnen som han var väldigt imponerad av också.. Hihi han är så söt. Så har han börjat säga "lilla gomman" till Molly, så jäkla gulligt!



På gång att åka...



Jihooo...



Gung gung...



Tittut..



Så kom Ior och Lina förbi, han försökte gräva mer "pinnen" hmm lycka till :-)


På kvällen kom Lina hit efter att jag kört Glenn och Dima till bussen.. Vi åt kyckling, potatis o sallad. Vart lite improviserat, men det vart gott. Vi drack lite öl och pratade en massa om allt möjligt, det var en mysig kväll. Björn hämtade henne sen och jag gick och la mig vid tolvtiden. Lite seg idag. Hämtade Glenn vid bussen, ca kl 7 i Norrtälje. Inte i toppskick, men välbehållen iallafall. Helkväll på operakällaren och Café Opera.. Det hade nog vart kul, han sover nu han! Hoppas han piggnar till sen för jag vill in på julmarknaden :-) Nu badar Felix här bredvid mig.. Ska ta upp honom nu, men vi hörs sen.



Middag..



Mera saft Lina... :-)



Me...

Puss och kram


God morgon!

Känner mig super pigg och utvilad idag. Så skönt! Var lite seg igår, vet inte varför. Kvällen var lugn, åkte in och handlade, sen förbi brorsan en sväng och sen hem. Kollade på idol och drack nån öl. Kollade även på kung pow, Dima hade den på datorn. Så sjuk film haha.

Idag ska vi väl hitta på nåt skoj innan Glenn åker på julbord. Operakällaren ska han till, inte helt fel.


Sveriges vackraste matsal


Ja, sen ska jag plocka upp Lina, vi ska laga lite god mat och dricka nåt gott till... Ska bli roligt :-D


Toppendag...

Jättekul att Malin var här med barnen. Tycker Erik och Felix leker bra ihop. Erik är så snäll :-) och försiktig. Motsatsen till Felix, ja han är ju snäll alltså, men inte så värst försiktig av sig. Vi åt lunch, fikade och pratade en massa. Tuva den lilla sötnosen då, hon kryper några steg redan. Hon är 5 månader, heeelt otrolig tycker jag. Molly tar sig inte fram än och hon är 7 månader hon! Fast tänder har hon fått, 2 små känner jag i underkäken. Hon har ätit pure här precis och det gick jättebra, hon har inte gillat det så mycket förut. Nu badar Felix för fullt och det behövdes. Glenn ringde, han och Dima kommer hem snart. Dom skulle gå på bolaget. Jag är såå sugen på öl och det skulle han fixa. Sen blir det till att handla inför morgondagen, då kommer Lina :-) Det ska bli mys!

Just nu saknar jag Glenn.... Kom hem nu!

Vi hörs..



En enda och världens tråkigaste bild, glömde totalt att ta kort idag. Trist..



Men... här är Erik och Felix när Erik hade 2-årskalas!


Besök idag...

Väntar på Malin och barnen, ska bli roligt. Kommer lite bilder senare :-D

Har fixat lite lunch och bakat.

Hej hej...


Kväll igen..

Dagen har rullat på sen Felix kom hem. Middag mm och nu sover barnen. Glenn och Dima jobbar nu, men dom kommer snart. Sitter och dricker Irish coffée och kollar på tv. Nice!!



Gott!

Sov gott sen när det är dags för det! :-)


Ho ho...

Nu är det snart dags att hämta Felix igen. Har inte gjort mycket idag alls. Bara städat och sånt, som vanligt. Pappa var förbi på en kopp kaffe imorse, han hade vart i Grisslehamn, så då åkte han ju förbi. Kul att ses en stund! Måste handla lite när jag hämtat Felix, orkade inte imorse. Imorgon kommer Malin, Erik och lilla Tuva. Det ska bli kul att se dom.

Nej nu ska jag göra mig iordning...

Funderar på jacka också.. en röd Peak tror jag, en parkas. Skulle va fint de!! Återkommer om den saken..



Imorgon blir det vantar på!! Frös och blev sur så mer än så här skrapade jag inte.
Detta är det värsta tycker jag när det är kallt. Skrapa rutor på morgonen...
Alltid fördel med garage.. vi har 2 garage, tror ni man får in en bil där.. Nej, dom fylls med
andra viktiga saker, som fyrhjuling, åkgräsklippare, kärror mm.. Jodå!!



Din glada lilla skit!! Mammas hjärta <3

Hörs sen..


God morgon! :)

Ny dag, nya möjligheter! Får se vad jag hittar på idag när jag lämnat Felix på dagis. Behöver handla ett par grejer, sen åker jag nog hem och fixar lite. Lika kallt idag, men jag tycker det är lite mysigt faktiskt. Får klä på Felix bra idag, dom är ute jämt nämligen för han går på ett "I ur och skur dagis" Väldigt bra tycker jag. Han är sällan sjuk och tror det har mycket med det att göra, han är så intresserad av naturen och vill vara ute mycket så jag är glad att han är på en sånt dagis. Skulle inte vilja att han satt inne på dagarna.

En bild tagrn från vår ytterdörr nu på morgonen!



Nu ska jag göra mig i ordning. Kram kram


Tjo hoo!

Nu är det kväll igen, fasen vad fort dagarna går. Idag har det vart så underbart väder, sol, frost och kallt. Exakt som dagen Glenn och jag gifte oss!! Det var en superfin dag, 24 nov 2007!

Vi åt pizza till middag, känner mig äckligt mätt, men den var god!

Nu väntar tv-tittande, bonde söker fru bl.a det är ju så skoj :-D



Felix gör konster på resesängen..



Solen :-D genom bilrutan!



Frost...



Vi hörs sen.. hej hej


Vissst ja...

Så här ser det ut i matsalen hemma nu då...





Ja så blev det..


Julpyntat lite...

Ja imorse började jag med att köra Felix till dagis. Efter det åkte jag till kemtvätten med min Canada goose jacka som har blivit lite skitig. Jag ska sälja den då jag är trött på den, för det första är den kort och för det andra gillar jag inte färgen längre. Min pappa har en jättefin svart canada goose, snow mantra, men den är jääätte stor på mig, jag syns nästan inte i den... Alltså min pappa är inte stor eller så haha, men jacka är det för mig. Sån vill jag ha, den kostar 9000 spänn. Jag vill nog ha en röd jacka tror jag. Jag har alltså massor med jackor, det är helt sjukt. Fast ingen jag gillar speciellt mycket. Jaja..



Ja.. Jackan som är till salu nu då....

Kände att jag hade tid över idag så julgardinerna åkte upp och även tomtarna. Brukar inte vara så tidig med det, men nu hade jag tid över och det kändes rätt skönt att ha det gjort också. Glenn jobbar i närheten idag så vi åt lunch tillsammans, mysigt! Nu ska jag fixa lite innan jag hämtar Felix..

Föressten gjorde jag ju julmustkycklingen igårkväll. Glenn jobbade men mina föräldrar kom hit och åt. Det var supermysigt, så himla glad att dom kom. Tycker det är så trist att vara själv ju. Vi hade en toppenkväll. Glenn kom hem vid 20 tiden, han hade vart på bolaget och köpt en massa glögg :-D Gott!

Vi hörs sen...


Då så!

Nu har jag tvättat och städat här hemma. Det blir lite spring i trappor, från övervåningen ner till källaren där vi har tvättstugan. Sen har jag letat efter mitt strykjärn som är helt borta, inte lätt när man inte minns alls vart man lagt det och leta på 240kvm hus! Ja, ja det kommer väl fram, annars är det ju konstigt! Har bakat kladdkaka också, vet inte varför egentligen för jag är ju fan helt ensam ikväll, ja förutom barnen då. Glenn skulle på ett jobb i Upplands väsby direkt när han slutar så jag blir själv ikväll. Hoppas han kommer hyfsat tidigt iallafall. Jag lär ju inte laga kycklingen jag hade tänkt, känns roligare om han är hemma då liksom. Felix o jag hittar nog på nåt gott. Fast frågar man honom säger han alltid, pizza, kakanoner, eller korv.. inte mina favoriter direkt.

Nu tänkte jag ta en dusch innan vi hämtar Felix.



Snygg stil, sitter i resesängen och kollar på tv..



Glad är hon alltid, lillskruttan :-)


Måste bara visa...

Felix med sin första chokladkalender.. Han var väldigt spänd på att öppna första luckan..



Sötisen...


Tänkte testa detta till middag.. Julmustkyckling.

Tillagning

4 Personer

Ingredienser:
4 kycklingfilee (ca 500 g)
Smör
2 dl minifraiche
2 dl julmust
1 hönsbuljongtärning
1 tsk malen ingefära
1 tsk rosmarin
1 msk kinesisk soja
Salt och peppar

Gör så här:

# Bryn kycklingen i smör på båda sidor i en stekpanna.
# Blanda minifraiche, julmust, buljongtärning, ingefära, rosmarin och soja i en traktörpanna eller en stor stekpanna.
# Lägg i kycklingen och låt koka i ca 10 minuter.
#Garnera eventuellt med färsk rosmarin.
#Servera med potatisgratäng, ris eller kokt potatis och grönsaker.

Många som säger att det är så gott, då måste man ju testa...


Glögg.. så jäkla gott!

Mm tycker det är hur gott som helst, framför allt första gången på året man dricker det. Igår blev det glögg iallafall. Brukar inte köpa så tidigt, brukar köpa till lucia, men men. Glenns föräldrar kom ut igår. Felix hann tyvärr somna, han somnade för natten vid 17.30 han, men han hade inte sovit något på dagen. Molly var vaken ett tag iallafall.



Japp...



Molly världens sötaste.. sa till Glenn att inte ta med mig på kortet men vem är likförbannat med
och ser ut som ett miffo.. jag bjuder på det denna gång eftersom Molly var så söt..


Idag är det dagis som gäller för Felix, får se vad jag gör idag. Tvätta lutar det åt, kul va? Ja men jag tycker det är rätt kul, inte så ansträngande. Köper nog hem saffran idag med så kan man baka nån dag snart.

Föressten var det mysigt att ha Glenn hemma igår... Önskar vi hade mer tid tillsammans...


RSS 2.0