En arbetsdag är slut...

Idag har Monika och jag jobbat ihop, hur kul som helst och fort gick det! Imorgon åker Glenn och jag till Uppsala och jobbar.. Man hinner inte slutföra ett jobb förrän man ska på nästa. Fast det är ju positivt =)

På lördag ska vi till mina föräldrar och äta påsklunch och på kvällen kommer Bea och Patrik.. Ska bli jättekul! Dom är ju gudföräldrar till Molly också =)

Nu har jag myst med barnen och Glenn kommer från gymmet snart och då ska vi äta Wok som jag lagat precis.. sitter med en kall Heineken också. Inte fel...

Puss på er!

God morgon!!

Är för tillfället inte så bra på att uppdatera bloggen. Hinner inte riktigt med, har massor med jobb + att det kommer in nya hela tiden. Åker hit och dit hela dagarna.. Föressten är jag grym på att backa med släp, det trodde jag aldrig att jag skulle bli. Igår var vi i Grisslehamn och hämtade grejer, jag och Micke.. Infarten låg mitt på ett back krön och det var ett rätt litet grindhål med stenstolpar... Blev skitnervös och tänkte att det fixar inte jag, men det gjorde jag.. känns jäkligt bra, för nu behöver jag inte vara nervös för det längre.... Känns kanon..

Som sagt Micke jobbade med mig igår, vi har så jäkla kul ihop så det var en bra dag och så hann vi mer än jag hade trott, så det var kanon =)

Nu är det fullt på mitt lager igen, tur att jag har auktion den 10e...



Fin va?! Satt på trappan ute i Grisslehamn.. vårtecken =)

Det var riktigt varmt och skönt igår, hoppas det håller i sig.



Molly är jätteförkyld, Felix är också lite snorig... Första gången Molly är sjuk.. stackarn.

Nu ska jag snart iväg o jobba, hämta upp Monika vid 9, kommer bli kul idag med.



Glenn.. tur att vi hinner umgås på kvällarna iaf. PUSS mitt HJÄRTA

Hoppas på en lugn och fin påsk... nu får det bli lite lugnt tycker jag. Bara vara hemma, vi har alltid så mycket, men jag orkar inte med det känner jag!

Vi hörs!

Utekväll igen...



Jag.. Hanne...



Jag...



Sandra och Ida..



Hanne...



Ja det var dom bilderna som blev...

Vi var på teatern sen, vissa drog till mobergs, men dit går INTE jag.
Kul kväll, Monika o Jimmy var på teatern också och det var kul =)

Nu är man uppe pigg och glad med sina barn.. hmm det där med pigg vet jag inte om jag menade men....

Vi hörs sen!

God morgon!

Lördag idag... Tänker bara mysa hela dagen. Kanske vi åker till till stan nåt, får se. Arvid kommer idag också. Just det ja, lämnade in min bokföring igår, och det såg väldigt bra ut ringde hon upp och sa sen. Känns kanon.

Vi var ju till ortoptisten igår med Molly. Vi skulle kolla om hon skelade, för vår bvc-sköterska sa att hon gjorde det. MEN det gjorde hon inte! Det var bara en synvilla sa hon och det kommer försvinna när ansiktet växer till sig- Skönt att höra!



Mammas lilla hjärta....

Felix var på dagis igen tors, och fredag. Hans nacke är bra nu, skönt att det är över!

Hämtade grejer igår också, och lossade på lagret. Åkte och hämtade Felix på dagis, sen hämtade jag Molly hos mamma o pappa. På väg därifrån såg jag två jätte stora vildsvin! Sällan man ser dom så där, såg ut som två riktiga pumba-grisar...




Haha, bra bild va?! Jaja, det är två vildsvin iallafall....

Ikväll kommer jag att åka in till Norrtälje, vad som händer vet jag inte exakt än, men jag ska träffa Ida vilket var hundra år sedan.

Vi hörs sen!

Gokväll...

Idag har vi jobbat en hel del, och så har vi träffat arkitekten som ritar vårt hus. Det var kul =) Kom precis hem, har vart hos mina föräldrar där vi år oxfilé och rotfrukter i ugn.. hur gott som helst. Det var Glenn som lagade maten, duktig han!

Nu ska jag mysa i soffan en stund.

Kram på er!

Läkarbesök....

Idag ska Felix till läkaren 11.30. Känns bra att dom får titta på honom, han är så stel fortfarande. Tycker så synd om honom. Hoppas det är nackspärr som dom sagt.

Ska hinna med en del jobb idag med, lite pappersarbete och några telefonsamtal. Mamma kommer och hjälper mig lite med barnen som tur är!

Vi hörs lite senare!


Ny dator...

HP Compaq Presario CQ70-200
Ja så ser den ut. Hämtade ut den idag, Glenn har också ny fast en liten. Han ville ha det, men jag ville ha lika stor som jag hade. Sitter och jobbar mkt vid datorn och då funkar det inte så bra med liten tror jag. Min gamla dator är helt slut, köpte den för 2 år sen, men ändå. Jag är inte säker men jag tror att Felix har stått på den när den var ihopfälld, för locket, eller ja.. skärmen är helt knäckt.. Jaja nu har jag ny iallafall och det känns ju kanon =)

Har fått en hel del gjort idag, men det har även öst in jobb som måste vara klara på väldigt kort tid!! Jag löser det, så är det bara. Bokat ny auktion idag också, den 10e blir det. Dagen har gått så fort och jag har haft så jäkla mkt nu, åt lunch hemma hos Börje och Eva... Sen höll vi på med en del papper och jag väntade på ett samtal. Skulle möta upp några vid mitt lager, men sen ringde han o bad mig ordna transporten istället, så då får jag lösa det! Sen åkte jag hem, har myst med barnen och nu sitter jag här. Mår inte helt bra känner jag, undrar om jag har feber?!

Nej, nu en kopp te, sen sova lite. Jag behöver det.. Tror kanske att det löser sig med hemsida för mig också, måste ha ny hemsida!!! Arvid skulle kolla vad han kunde göra, det var ett tag sen han höll på tydligen...

Nu säger jag godnatt!!!!

Jobbat lite... och tagit hand om Felix...

Ja Felix fick nån slags nackspärr imorse och var jätte ledsen och ville inte röra sig. Nu är det bättre, jag har hunnit kolla på grejer i Norrtälje också.

Kom på en sak.. köpte denna på båten..

Grymt nöjd!

Nu kommer snart Glenn hem... längtar!

Kram

Helgen...

Helgen blev bra. Båtresan var kul, och efter den gick vi ut. Det var kul, men lite trött var man igår. Therese o Jimmy var här och fikade igår kväll med barnen. Kul att vi hann med det också =)



Jo här är vi....



Glenn och Arvid...



Det blev bara lite bilder från båten, sen glömde jag bort att ta bilder...


Idag har jag en del jobb, men vet inte hur det blir för Felix klagar att han har ont i nacken... Får nog åka till sjukhuset med honom. Han brukar inte gnälla precis. Vi får se hur jag löser det här.

Hörs senare...


Veckan bara försvann!!

Har haft så sjukt mycket att göra. Har försökt få ordning på bokföringen, och är väl klar med det nu. Samtidigt som det kommer in mer o mer grejer och jag ska åka hit och dit och titta :-/ Lokalen jag ville ha auktion i var fullbokad då jag ville ha, så nu återstår en och det ska jag fixa idag tror jag!

Felix har gått på dagis hela veckan, det funkar kanonbra. Vi har pratat lite om Mollys inskolning, den blir i slutet av april, för då skolas ett till barn in. Det blir spännande =)

Monika o Melwin kom hit i onsdagskväll, vi käkade middag och drack vin. Det var riktigt trevligt, dom stannade kvar till tors.



Jag och Monika... Vi har vart vänner sen vi var små, vi kom fram till att hon gick i 4an och jag 2an då vi började umgås... fasen det är bra länge sen det!!!

Jahaja, vad har jag gjort mer...? var in och handlade lite igår, Glenn o Arvid var hemma med barnen. Köpte hårfärg och färgade håret när jag kom hem.. Kastanj vart det... Tror det blev bra. Köpte nytt schampo också, Syoss...




Det verkar bra... Kändes helt okej efter!

Jaja, nog om det... Idag vill jag in till Norrtälje och kolla efter en tröja, jag vet inte om jag hinner. Kanske! Jag, Glenn och Arvid ska åka med eckeröbåten idag, sen går vi en sväng på stan efter.. Det kan bli riktigt kul..




Molly, hihi... fasen vad fort det går, hon går ju med gåvagnen nu... ojojoj, tyckte jag nyss var grevid, snart är det ettårskalas här igen. Den 1 maj...



Arvid...


Nu ska jag krama mina barn lite, kolla på mumintrollet.. Felix står i vardagsrummet och sjunger..."med sammetsnos och korta ben.. lalalala" haha, han är så underbar...


Vi hörs imorgon, då blir det bilder från ålandsbåten och lite sånt. Kram o ha en bra lördag!


Nu är Glenn hemma =)

Han kom hem för nån timme sen! Ätit lunch och bara haft det mysigt. Nu ska vi hämta Felix och sen åker vi till Arlanda och hämtar Arvid.

Jag har jobbat hela förmiddagen och är lite trött i huvudet kan jag säga, så har jag fått lite jobbsamtal. Ska kolla på grejer imorgon 9.30!

Vi hörs!

Middagsdags..

Här lagas det middag för fullt och Felix gör sallad!



Han är så duktig mitt lilla hjärta!

Vi har vart ute nästan hela dagen så han kommer nog sova gott här efter maten =)

Blir sista kvällen utan Glenn, saknar honom mycket nu, han kommer imorgon och åker hem direkt när han landat!! Mys!


Sol =) helt underbart!

Älskar verkligen det här vädret, man blir ju piggare och gladare på en gång! Vi har vart ute och lekt nu och kom just in! Har ätit lite lunch.



Felix....



Felix hittar ett hål, han trodde att mumintrollet bodde där, och även hattifnattarna..



Hallå!!! haha.. så gullig..

Vi har skottat och sopat, grävt med grävmaskinen och kört med traktorn =) Nu blir det fika snart...



Molly satt i vagnen bara och tog det lugnt, hon var nöjd med det. Bara hon ser brorsan så =)

Hörs sen!

Mysig kväll =)

Brorsan och Anneli kom igår, vi åt och kollade på melodifestivalen! Jag lagade ryggbiff, egen klyftpotatis, halloumiost, sallad och bearnaisesås. Det var gott!

Tycker den här låten är helt underbar, jag ryser av hennes röst!



Sov ensam inatt och jag tycker det är lite jobbigt, men det gick bra och jag överlevde! Pratade i telefon med Monika ett tag igår kväll också, kul att höra ifrån henne, hon var i Göteborg. Vi ska förhoppningsvis ses i veckan.
Idag kommer Glenns föräldrar hit vid 13 tiden, roligt med sällskap. Felix tjatar om att han ska visa mumintrollet för dom! Hans nya favoriter. Jag orkade inte med bamse längre, den boxen har gått runt runt här hemma. Därför köpte jag 2 muminfilmer och det vart ju succé =)

Nu ska vi städa lite här hemma!

Kram

Shoppat!

Ja då, lite grejer kom jag hem med =)



Jeans, svarta leggings, 2 knästrumpor, trosor, mössa till Molly (köpte i veckan) Fleecetröja till Molly...

Ja, och Moa åkte hem hastigt o lustigt, men men.... Trodde vi skulle kolla på melodifestivalen ihop.. Det löser sig ändå för brorsan o Anneli kommer hit sen ikväll på middag och det blir perfekt!

Nu sitter Felix och tittar på mumintrollet och Jerka har precis vart här och lämnat ett par skor till Glenn, dom var från Maria =) snällt, hon har skoaffär hon! Ja men nu ska jag planera kvällen lite.

Kram på er!

God morgon!



Glenn har kul med skotern! Vi får prata via fb för han har ingen mottagning alls där han är. Saknar honom massor och han saknar oss! Längtar tills du kommer hem älskling!

Idag ska vi in till Norrtälje, jag Moa och barnen. Moa vill shoppa lite, hon fick en slant av mig =) Det leendet jag fick av henne då var lätt värt pengarna!! Hoppas hon hittar nåt fint. Själv ska jag kolla på leggings för det hände en olycka med mina favoritleggings. Dom smälte sönder kan man säga, hade lagt dom över min sänglampa då Felix vart magsjuk, bara för att jag inte ville släcka och dom dämpade ju ljuset. Inget smart drag av mig!

Nu ska vi kolla på barnprogram här hemma en stund, sen blir det duschen innan vi åker in. Vi hörs, kommer med lite bilder sen kanske =)

Kram


Hallo...

Inte hänt mkt här idag. Felix blev magsjuk i natt och spydde ner alla sängkläder. Tvättmaskinen har gått hela dagen här hemma. Saknar Glenn massor, han är ju i Piteå, minns inte om jag sa det :-/ Nu verkar allt lugnt här, men man vet aldrig. Vi har just ätit lite iallafall.



Molly =) köpte ny mössa till henne igår!

Hoppas nu att vi får en lugn kväll här. Ska kolla på solsidan, det är ju givet!! =)

Kram på er

En ny favorit.....


Tjena!

Det var et tag sen. Hinner verkligen inte med att sitta här längre så mycket. Har jobbat och vart på lite allt möjligt och igår var jag med i tidningen, lite kul. Glenn flög till Piteå med Arvid igår, han kommer hem på måndag för det fanns inget flyg hem på söndag. Känns lite konstigt, har vart i från varandera högst en natt i sträck sen vi träffades, men det går bra. Hoppas han har kul, dom ska åka skoter o lite sånt..

Jag hämtade Moa vid bussen igår, hon ska vara här nu. Det ska bli kul och känns skönt att inte behöva sova själv.

Vi lagade wok igår och kollade på sommaren med Göran, den är ju kul.







Nu om en stund ska vi köra Felix till dagis, han har vart på dagis hela veckan, mellan 9-16 ungefär, det går jättebra för honom =) Det är så roligt och han är så glad. Idag kommer mamma hit en sväng, hon ville ju träffa Moa såklart och jag ska då passa på att skriva en stund.

 Vi hörs senare!



Moa Linnea



Hallo..

Hemkommen från enstrålande auktion, mycket folk och det gick bra! Nu har vi ätit, Arvid o Glenn lagade wok, men det var för starkt för mig tyvärr. Nu dricker jag en kall öl. Ska bara ta det lugnt nu ikväll, får se hur länge man orkar vara uppe. Vi hörs, hej på er!!

Lördag!!!! = AUKTION

Halloj på er!! Har inte suttit vid datorn nu på ett litet tag, har jobbat en massa. Vart hemma jättesent på kvällarna! Lastat, lossat, packat upp!! Idag är det auktion och allt är klart, har hört så mycket positivt, känns kanon för jag har bytt lokal, och man vet ju aldrig vad folk ska tycka!!

Glenns föräldrar kommer hit och passa barnen, vi sticker så vi är på plats kl 9, sen börjar auktionen 11, men det är ju visning från kl 10 också!


Igår när jag kom hem hann jag sitta i 5 sekunder, sen var jag tvungen att åka in till lagret i ntje och lossa släpet,, ta med släpet hem. Vi måste ju ha det tomt idag, ifall något blir osålt! Vågade inte försöka köra upp i vår branta backe, så ställde av släpet vid svanberga gästgiveri, hoppas det står kvar där!! Sen kom man hem och Glenn öppnade en flaska skumpa, så hade han gjort iordning världens godaste älgstek, det var såååå gott!! Jag älskar dig Glenn!

Nu ska jag göra iordning allt som ska med, det viktigaste är, växelkassa, klubba, pärm o pennor!!!! Hoppas detta blir en trevlig auktion!!

Kram




Dålig bild, men hon är ju så söt när hon kryper omkring o klättrar här hemma =)



Älgsteken... tack Arvid för den!




Skumt ljus... det var supergott!!


Nu ska jag fixa här, ha det så bra idag!

Jag är så glad för det är första morgonen på länge man tittar ut och det har inte kommit en enda snöflinga!!!!


Halloj!

Sätter mig här en stund nu när jag har några minuter över! Jag ska iväg på lite jobb här snart, ska vara i gjutaren kl 13 bl.a! Felix och jag har gjort pannbiff till lunch, vi ska äta snart. Det känns när han har skött kryddburkarna kan jag säga, men dom var goda!



Äter om en stund...




Molly så söt, så här stod hon och pratade när jag vaknade imorse =)

Ja hör ni, kommer nog inte hinna skriva så mkt nu resten av veckan. Imorgon lastar vi på lagret kl 9 och sen bär det av ut till Lohärad. Jag kommer vara där och packa upp nu, och det är mkt som vanligt.



Snygg inbackning tycker jag (i Uppsala) ska tillägga att det var sjukt trångt utanför grinden också. Jaja, nu blev det klart igår där så nu slipper vi det.

Jag längtar till lördagens auktion, det är ju det man ser fram emot och gör att man orkar hålla på med detta slit! Fast jag klagar inte... älskar ju detta.

Nu ska jag äta lite med barnen, sen kommer väl mamma snart också. Ska snygga till mig lite och åka in till norrtan..

Vi hörs!

Tjoho...

Idag har jag vart i Uppsala hela dagen och jobbat. Nu är det helt klart där! Mamma var med och tog hand om barnen och det gick hur bra som helst.

Nu väntar vi på att Glenn slka komma från gymmet.

Har läst o kollat korr från todningarna och det såg bra ut så då blir det annons i nt på tors och även  unt.


Resten av vbeckan blir det... som vanligt jobb jobb jhobb!!!


Vi hörs!

Jobb, jobb och åter jobb!

Ja, vi kom just hem. Kört från Uppsala i detta skitväder med extremt tungt släp. Glenn och Jimmy, ni var grymma!! Vilka killar, säger bara det! Dom bar ut bl. a ett piano.. det vägde ju hur mkt som helst, ner för en trapp och in i släpet. Så imponerad jag är =) Mina föräldrar har passat barnen och dom sover kvar här, dom är underbara!!

Nu har jag druckit en iskall starköl och det är dags att hoppa i säng!



Jag och Tessan i lördags.. lyckades man fastna på bild det var ju tur...

Puss o godnatt!!

Ny vecka...

Ja nu är det måndag igen, har massor att göra den här veckan med. Auktion på lördag som sagt. Idag ska jag ringa en del samtal och så måste jag få klart annonsen till tidningarna också.

Vi kollade på Bröllopsfotografen igår, den var jäkligt bra tycker jag!!

Poster Bröllopsfotografen (2009)

Så den kan jag rekommendera..

Nu ska jag göra oboy till Felix...


RSS 2.0